Rejsefeber.dk blev etableret i 1998 og er en af de førende rejsearrangører i Skandinavien. Firmaet henvender sig til privatrejsende og sælger først og fremmest pakkerejser, flybilletter, hotelovernatninger og billetter til events. Hver dag gennemsøger vi 400 flyselskaber og over 70000 hoteller for at finde de laveste priser til hele verden. Rejsefeber.dk er en del af Resia Travel Group.

Vækst er vigtigt for os og vi arbejder aktivt med nye muligheder for at ekspandere. Rejsefeber.dk satser stærkt på online-aktiviteter og gennem vores affiliateprogram tilbyder vi jer muligheden for at være med af vores vækst online.

Hvad er et affiliateprogram?
Et affiliateprogram er et gensidigt fordelagtigt partnerskab mellem to virksomheder. Ejeren af sitet får provision for hver booking som kommer fra trafik som føres til Rejsefebers webside fra eget websted. Rejsefeber tilbyder en mulighed for at eksponere eget varemærke og øge salget.

Det er nemt at komme med i Rejsefebers affiliateprogram.

Hvordan gør jeg?
Vores partnernetværk er godt udbredt gennem Tradedoublers affiliateprogram. Hvis du ikke allerede har en affiliatekonto på Tradedoubler så er det meget nemt at få det! Log in på http://www.tradedoubler.dk for at komme i gang med annonceringen!

Dit salg spores via den kode som lægges ind i al Rejsefebers grafik, tekster og links på din webside. Koden identificerer at en besøgende kommer fra din webside. Dit site får godtgørelse for enten direkte salg (sale) eller for en iSale.

  • Et direkte salg sker når en besøgende på din site klikker på et banner/link, og foretager en booking på Rejsefebers site uden at forlade eller genindlæse siden.
  • Et iSale sker når en besøgende klikker på banneret/linket og kommer tilbage og afslutter bookingen ved en senere lejlighed.

Bookinger som foretages op til 3 dage efter at de først klikkede på banneret/linket spores. Rejsefeber giver godtgørelse for alle aktiviteter som er på sitet. Fly, pakkerejser, hotel udlejningsbiler samt events. Rejsefeber udstyrer jer med al markedsføringsmateriale Bannere i forskellige størrelser både gif og flash, logotyper, tekstlinks, tekster om Rejsefeber, tekst og grafik som kan anvendes i email-markedsføring, datafeed og API. Rejsefebers grafiske materiale opdateres regelmæssigt. Grafikken vil automatisk blive opdateret på dit site.

Godtgørelse og udbetalinger
Når du er gået med i vores program lægges din unikke kode ind i alt markedsføringsmateriale for at sikre dig om at du får betaling for alt salg som genereres fra din site. Dit site får automatisk udbetalinger via Tradedoubler. Med et pre-paymentprogram har vi skaffet garanti for, at der er penge til udbetaling til dig som affiliate.

Ved spørgsmål samt mere information kontakt team.affiliate@resia.com

Velkommen til Rejsefeber!