Filtrerar sökning
Valgt fly
{{flightHotelSearchVm.getTotalPricePerPerson() | currencyEx}}{{flightHotelSearchVm.getTotalPricePerPersonBeforeDiscount() | currencyEx}} pr. person
Køb pakke
 

Fly + hotel Cypern

Hos os kombinerer du fly og hotel til Cypern, så rejsen bliver præcis, som du ønsker den. Bestil samtidigt, så bliver det ofte billigere – og så er du beskyttet af pakkerejseloven. Du sparer penge og rejser tryggere!

Vekslekurs

1 EUR / 7,68DKK

Cypern

Bestil en pakkerejse til Cypern, og få en solferie ved Middelhavet med en lang sæson. Her er noget for alle – shopping, forlystelsesliv, restauranter og smukke strande. Vælg mellem populære rejsemål som Ayia Napa, Nissi Beach og Fig Tree Bay. Her kan du tilbringe afslappede stunder på hvide strande med rent og krystalklart vand og udforske verdenen under havets overflade. Du kan også leje bil og opleve hverdagslivet i de små byer eller tage med på en jeepsafari på den nordlige side af øen. Middelhavets tredjestørste ø har indflydelse fra Europa, Mellemøsten og Afrika, så maden er også noget ud over det sædvanlige.

Når du bestiller en pakkerejse med fly og hotel samtidig, får du adgang til flyselskabernes og hotellernes specialpriser. Du sparer penge, bestiller smartere og rejser tryggere, da du er beskyttet af pakkerejseloven.

NB!

Hvis du bestiller to enkeltbilletter, skal du være opmærksom på, at hvis den ene flyvning af en eller anden grund ikke gennemføres som planlagt, afbestilles/ændres den anden flyvning ikke automatisk. Du skal selv ændre billetten! Hvis billetten ikke kan ændres, hæfter du selv for det tabte beløb.