Filtrerar sökning
Valgt fly
{{flightHotelSearchVm.getTotalPricePerPerson() | currencyEx}}{{flightHotelSearchVm.getTotalPricePerPersonBeforeDiscount() | currencyEx}} pr. person
Køb pakke
 

Fly + hotel Billund

Hvis du bestiller fly og hotel til Billund samtidigt, får du adgang til flyselskabernes og hotellernes specialpriser til Billund, plus at du er beskyttet af pakkerejseloven. Du sparer penge og rejser tryggere!

Bestil fly og hotel til Billund

Er du på udkig efter en efter en skøn ferie med familien, skal du bestille en weekend til Billund – Danmarks sjoveste by. Billund ligger i Jylland og er frem for alt kendt for forlystelsesparken Legoland® og vandlandet Lalandia. Blandt Lego-verdener i miniature og på Skandinaviens største vandland får alle med barnesindet i behold en oplevelse for livet.

Er du mere interesseret i kun at bestille hotel, så er det også en mulighed. Lalandia Resort Billund er et firestjernet hotel.

NB!

Hvis du bestiller to enkeltbilletter, skal du være opmærksom på, at hvis den ene flyvning af en eller anden grund ikke gennemføres som planlagt, afbestilles/ændres den anden flyvning ikke automatisk. Du skal selv ændre billetten! Hvis billetten ikke kan ændres, hæfter du selv for det tabte beløb.