Filtrerar sökning
Valgt fly
{{flightHotelSearchVm.getTotalPricePerPerson() | currencyEx}}{{flightHotelSearchVm.getTotalPricePerPersonBeforeDiscount() | currencyEx}} pr. person
Køb pakke
 

Fly + hotel Bonaire

Hvis du bestiller fly og hotel til Bonaire samtidigt, får du adgang til flyselskabernes og hotellernes specialpriser til Bonaire, plus at du er beskyttet af pakkerejseloven. Du sparer penge og rejser tryggere!

Bestil fly og hotel til Bonaire

Øen ligger ikke langt fra Venezuelas kyst og kun 45 km fra Curaçao. Både Bonaire, Aruba og Curaçao (ABC-øerne) ligger uden for orkanbæltet, hvilket gør dem til populære destinationer året rundt. Øerne betragtes som en integreret del af Holland.

Bonaire regnes som en af de absolut bedste snorkle- og dykkerdestinationer i hela Caribien. Den er klassificeret som en af de ti bedste i verden. Her er gennemsnitstemperaturen 26 grader, sigtbarheden 50-60 meter og artsrigdommen enorm! Har du dykkercertifikat, får du efter en introduktion lov til at dykke, hvor du vil – når du vil. ”Diving Freedom” er Bonaires motto – frihed under ansvar. Oven for havets overflade byder de gavmilde vinde på sejlads og windsurfing i verdensklasse. Ofte afholdes der internationale konkurrencer her. 

NB!

Hvis du bestiller to enkeltbilletter, skal du være opmærksom på, at hvis den ene flyvning af en eller anden grund ikke gennemføres som planlagt, afbestilles/ændres den anden flyvning ikke automatisk. Du skal selv ændre billetten! Hvis billetten ikke kan ændres, hæfter du selv for det tabte beløb.