Filtrerar sökning
Valgt fly
{{flightHotelSearchVm.getTotalPricePerPerson() | currencyEx}}{{flightHotelSearchVm.getTotalPricePerPersonBeforeDiscount() | currencyEx}} pr. person
Køb pakke
 

Fly + hotel St. Maarten

Hvis du bestiller fly og hotel til St. Maarten samtidigt, får du adgang til flyselskabernes og hotellernes specialpriser til St. Maarten, plus at du er beskyttet af pakkerejseloven. Du sparer penge og rejser tryggere!

Bestil fly og hotel til St. Maarten

Saint Martin er en lille ø, men på trods af sin størrelse er den delt mellem to nationer. Saint Martin tilhører Frankrig, og Saint Maarten tilhører Holland. Christopher Columbus var først på pletten, men i løbet af årene som koloni var det Frankrig og Holland, der deltes om øen. Legenden siger, at da man skulle opdele øen, stillede en franskmand og en hollænder sig ryg mod ryg og gik hver sin vej rundt om øen. Det hvor de mødtes, skulle skillelinjen gå. Med sig på vandringen havde franskmanden vin, og hollænderen havde brændevin. Som man nok kan regne ud, holdt franskmanden sig friskest, og han nåede længst. Derfor er St. Martin i dag næsten dobbelt så stor som St. Maarten. Men øen kan under alle omstændigheder prale af at være det eneste sted på jorden, hvor to grænselande aldrig har været i krig mod hinanden.

Den hollandske del er mere udbygget end den franske del og har flere store kasinoer og hotelkæder. Landskabet er ganske kuperet, da dette er en vulkanø. Men du behøver ikke lede længe for at finde hvide
+

strande. St. Maarten har varmt og behageligt vejr året rundt. Den eneste undtagelse er oktober, midt i orkansæsonen. St. Maarten har ingen moms og kun 5 % indkomstskat og arbejdsgiverafgift. Her shopper du med andre ord billigt. Vil du have lidt byliv, byder hovedstaden Philipsburg på god taxfree-shopping. Her finder du masser af fx elektronikbutikker, juvelerer og et væld af velassorterede butikker. 

NB!

Hvis du bestiller to enkeltbilletter, skal du være opmærksom på, at hvis den ene flyvning af en eller anden grund ikke gennemføres som planlagt, afbestilles/ændres den anden flyvning ikke automatisk. Du skal selv ændre billetten! Hvis billetten ikke kan ændres, hæfter du selv for det tabte beløb.