Filtrerar sökning
Valgt fly
{{flightHotelSearchVm.getTotalPricePerPerson() | currencyEx}}{{flightHotelSearchVm.getTotalPricePerPersonBeforeDiscount() | currencyEx}} pr. person
Køb pakke
 

Fly + hotel Punta Cana

Hvis du bestiller fly og hotel til Punta Cana samtidigt, får du adgang til flyselskabernes og hotellernes specialpriser til Punta Cana, plus at du er beskyttet af pakkerejseloven. Du sparer penge og rejser tryggere!

Vekslekurs

1 DOP / 0,15DKK

Bestil fly og hotel til Punta Cana

Den Dominikanske Republik ligger på den caribiske ø Hispaniola, som deles med Haiti. Columbus sagde i sin tid, at den var det smukkeste, han nogensinde havde set. Hvide sandstrande, krystalklart vand og varme året rundt.

Punta Cana er den største turistdestinationen med en 50 km lang strand, et glitrende hav og masser af sol.

Hvis du vil have en pause fra stranden, skal du unde dig selv en udflugt op i de regnskovsbeklædte bjerge med smukke vandfald. Tag en tur mellem trætoppene med zipline. Eller hvad med at besøge en sukkerrørsplantage? Hovedstaden hedder Santo Domingo og er Caribiens ældste by med seværdige kirker og paladser.

Om aftenen er det tid at bløde leddene med en herlig merengue eller bachata. Overalt høres den glade musik, og det er bare at kaste sig ud i dansen.

NB!

Hvis du bestiller to enkeltbilletter, skal du være opmærksom på, at hvis den ene flyvning af en eller anden grund ikke gennemføres som planlagt, afbestilles/ændres den anden flyvning ikke automatisk. Du skal selv ændre billetten! Hvis billetten ikke kan ændres, hæfter du selv for det tabte beløb.