Filtrerar sökning
Valgt fly
{{flightHotelSearchVm.getTotalPricePerPerson() | currencyEx}}{{flightHotelSearchVm.getTotalPricePerPersonBeforeDiscount() | currencyEx}} pr. person
Køb pakke
 

Fly + hotel Hurghada

Hvis du bestiller fly og hotel til Hurghada samtidigt, får du adgang til flyselskabernes og hotellernes specialpriser til Hurghada, plus at du er beskyttet af pakkerejseloven. Du sparer penge og rejser tryggere!

Vekslekurs

1 EGP / 0,42DKK

Bestil fly og hotel til Hurghada

Længes du efter en skøn solferie med fantastiske dykkemuligheder? Så skal du bestille en pakkerejse til Hurghada, som er en af Egyptens mest populære badebyer. Her venter smukke sandstrande ved Det Røde Hav og magiske oplevelser under havets overflade. Dykningen og snorklingen er i verdensklasse, og du vil møde smukke koraller og fisk i alle regnbuens farver. Og hold endelig pause fra strandlivet for en stund, og tag med på en udflugt til de prægtige pyramider i Cairo.

Når du bestiller en pakkerejse med fly og hotel samtidig, får du adgang til flyselskabernes og hotellernes specialpriser. Du sparer penge, bestiller smartere og rejser tryggere, da du er beskyttet af pakkerejseloven.

NB!

Hvis du bestiller to enkeltbilletter, skal du være opmærksom på, at hvis den ene flyvning af en eller anden grund ikke gennemføres som planlagt, afbestilles/ændres den anden flyvning ikke automatisk. Du skal selv ændre billetten! Hvis billetten ikke kan ændres, hæfter du selv for det tabte beløb.