Filtrerar sökning
Valgt fly
{{flightHotelSearchVm.getTotalPricePerPerson() | currencyEx}}{{flightHotelSearchVm.getTotalPricePerPersonBeforeDiscount() | currencyEx}} pr. person
Køb pakke
 

Fly + hotel Helsinki

Det er nemt og hurtigt at rejse til Helsinki. Hotellerne har en høj standard, og det er svært ikke at fylde kufferten med finsk design. Kan det blive bedre?

Vekslekurs

1 EUR / 7,68DKK

Bestil fly og hotel til Helsinki

Må vi komme med et par tips om en weekend i Helsinki! Hos os kombinerer du fly og hotel til Helsinki, så rejsen bliver præcis, som du ønsker den! Byen byder på spændende arkitektur, gode shoppingmuligheder og et væld af seværdigheder. Det meste ligger inden for gåafstand, men vi anbefaler også en tur med sporvognslinje 2 eller 3 til sightseeing rundt i byen. Byen har en smuk arkitektur, lidt i stil med Stockholm – men med russiske indslag. En af Helsinkis mest populære seværdigheder er Tempelpladsens Kirke. Bygningen er sprængt ind i klipperne og har en fantastisk akustik, og dagslyset strømmer ind fra tagvinduet. Og for alle os, der elsker shopping, er en tur til shoppinggaderne Aleksanterinkatu og Esplanaden et must eller en tur til et af Europas største shoppingcentre – Stockmanns. Helsinki er vidt berømt som designby, og det store designdistrikt strækker sig over hele byen og byder på mere end 200 butikker.

Når du bestiller en pakkerejse med fly og hotel samtidig, får du adgang til flyselskabernes og hotellernes specialpriser. Du sparer penge, bestiller smartere og rejser
+

tryggere, da du er beskyttet af pakkerejseloven.

NB!

Hvis du bestiller to enkeltbilletter, skal du være opmærksom på, at hvis den ene flyvning af en eller anden grund ikke gennemføres som planlagt, afbestilles/ændres den anden flyvning ikke automatisk. Du skal selv ændre billetten! Hvis billetten ikke kan ændres, hæfter du selv for det tabte beløb.