Filtrerar sökning
Valgt fly
{{flightHotelSearchVm.getTotalPricePerPerson() | currencyEx}}{{flightHotelSearchVm.getTotalPricePerPersonBeforeDiscount() | currencyEx}} pr. person
Køb pakke
 

Fly + hotel Dubai

Den nemmeste måde at rejse til Dubai på er at flyve direkte fra København og bo på ét af vores 400 hoteller.

Vekslekurs

1 AED / 1,97DKK

Bestil fly og hotel til Dubai

Ultramoderne skyskrabere, vidunderlige strande og snirklede basarer fyldt med duftende krydderier, glitrende guld og smukke tekstiler. Lyder det som noget for dig? Så skal du bestille en pakkerejse til Dubai og glæde dig til en magisk ferie! Her får du en perfekt blanding af storbyens puls og afslappende dage på stranden. Her kan du beundre Burj Khalifa, se fontæneshowet ved The Dubai Fountain eller spise middag på det superluksuriøse hotel Burj Al Arab. Dubai er et rejsemål, som altid overrasker. I Mall of the Emirates får du fx ikke bare luksusshopping – her kan du også stå på ski på den indendørs skibakke! Vil du have lidt mere eventyr? Så tag med på en spændende jeeptur ud i ørkenen! 

Når du bestiller en pakkerejse med fly og hotel samtidig, får du adgang til flyselskabernes og hotellernes specialpriser. Du sparer penge, bestiller smartere og rejser tryggere, da du er beskyttet af pakkerejseloven.

NB!

Hvis du bestiller to enkeltbilletter, skal du være opmærksom på, at hvis den ene flyvning af en eller anden grund ikke gennemføres som planlagt, afbestilles/ændres den anden flyvning ikke automatisk. Du skal selv ændre billetten! Hvis billetten ikke kan ændres, hæfter du selv for det tabte beløb.