Filtrerar sökning
Valgt fly
{{flightHotelSearchVm.getTotalPricePerPerson() | currencyEx}}{{flightHotelSearchVm.getTotalPricePerPersonBeforeDiscount() | currencyEx}} pr. person
Køb pakke
 

Fly + hotel Marseille

Hvis du bestiller fly og hotel til Marseille samtidigt, får du adgang til flyselskabernes og hotellernes specialpriser til Marseille, plus at du er beskyttet af pakkerejseloven. Du sparer penge og rejser tryggere!

Vekslekurs

1 EUR / 7,68DKK

Bestil fly og hotel til Marseille

Marseille er Frankrigs næststørste by og landets største havneby. Havnen er et meget populært sted og har spillet en vigtig rolle siden antikken. Book dit weekendophold i Marseille, og oplev historiske gader, smuk arkitektur og skønne strande.

Marseille er lidt af et centrum for kultur. Byen har flere museer, og hvis du gerne vil have indblik i byens historie, anbefaler vi et besøg på Marseilles historiske museum. Hvis du er interesseret i fransk mode gennem tiderne, er et besøg på Musée de la Mode absolut et must.

For de shoppinginteresserede kan det godt betale sig at besøge 6. arrondissement, hvor du finder både store modekæder og små specialbutikker.

Uden for Marseille ligger der flere øer, som du kan sejle til med færge fra den gamle havn Vieux-Port. På en af øerne finder du Chateau d’If – borgen, hvor romanfiguren Greven af Monte Cristo sad fængslet.

Selvom fiskeretterne dominerer på restaurantmenuerne, er det aldrig svært at finde et madsted, der passer til jeres præferencer. Her serveres mad fra så at sige alle
+

verdenshjørner. En klassiker i Marseille-køkkenet er en rigtig god bouillabaisse – en fiskesuppe, der serveres med hvidløgs- og chilimayonnaisen rouille.

Barkulturen er en stor del af Marseille, og uanset om du vælger at nyde et glas i eftermiddagssolen, eller om du bliver hængende hele aftenen, er udbuddet enormt.

NB!

Hvis du bestiller to enkeltbilletter, skal du være opmærksom på, at hvis den ene flyvning af en eller anden grund ikke gennemføres som planlagt, afbestilles/ændres den anden flyvning ikke automatisk. Du skal selv ændre billetten! Hvis billetten ikke kan ændres, hæfter du selv for det tabte beløb.