Filtrerar sökning
Valgt fly
{{flightHotelSearchVm.getTotalPricePerPerson() | currencyEx}}{{flightHotelSearchVm.getTotalPricePerPersonBeforeDiscount() | currencyEx}} pr. person
Køb pakke
 

Fly + hotel Paris

Rejs til verdens mest besøgte by med klassiske landemærker som Eiffeltårnet, Notre Dame, Louvre og Latinerkvarteret. Til familier har vi Disneyland® Resort Paris.

Vekslekurs

1 EUR / 7,68DKK

Bestil fly og hotel til Paris

Er du ude efter en romantisk ferie, skal du bestille en weekend i Paris! Her kan du nyde mad og vin i verdensklasse, fantastisk shopping på Champs-Élysées og romantiske slentreture – alle dage året rundt. Hos os kombinerer du fly og hotel i Paris, så rejsen bliver præcis, som du vil have den. Hvis du er her for første gang, skal du se det imponerende Eiffeltårn, Triumfbuen og Notre Dame og beundre Mona Lisa på Louvre. Nyd en sejltur på Seinen, en picnic i en park, eller se en forestilling på Moulin Rouge. 

Når du bestiller en pakkerejse med fly og hotel samtidig, får du adgang til flyselskabernes og hotellernes specialpriser. Du sparer penge, bestiller smartere og rejser tryggere, da du er beskyttet af pakkerejseloven.

NB!

Hvis du bestiller to enkeltbilletter, skal du være opmærksom på, at hvis den ene flyvning af en eller anden grund ikke gennemføres som planlagt, afbestilles/ændres den anden flyvning ikke automatisk. Du skal selv ændre billetten! Hvis billetten ikke kan ændres, hæfter du selv for det tabte beløb.