Filtrerar sökning
Valgt fly
{{flightHotelSearchVm.getTotalPricePerPerson() | currencyEx}}{{flightHotelSearchVm.getTotalPricePerPersonBeforeDiscount() | currencyEx}} pr. person
Køb pakke
 

Fly + hotel Bora Bora

Hvis du bestiller fly og hotel til Bora Bora samtidigt, får du adgang til flyselskabernes og hotellernes specialpriser til Bora Bora, plus at du er beskyttet af pakkerejseloven. Du sparer penge og rejser tryggere!

Bestil fly og hotel til Bora Bora

Bestil din pakkerejse til Bora Bora, og gør drømmen om paradis til virkelighed! Denne smukke ø ligger i Stillehavet og tilhører Fransk Polynesien – og det er kærlighed ved første øjekast. Hos os kombinerer du fly og hotel til Bora Bora, så rejsen bliver, præcis som du vil have den. Er du på udkig efter en seriøst afslappende ferie med sand mellem tæerne og paraplydrinks, er den det perfekte valg. Som skabt til bryllupsrejsen eller en romantisk ferie i vidunderlige omgivelser. Nyd de smukke strande eller spring i det glitrende vand, og udforsk de tropiske koralrev. Matira Beach er en af de mest populære strande. Gå en tur i de frodige dale blandt blomstrende hibiskusplanter, nyd en femretters menu  på en luksusrestaurant, eller tag med på sejltur i solnedgangen.

Når du bestiller en pakkerejse med fly og hotel til Bora Bora samtidig, får du adgang til flyselskabernes og hotellernes specialpriser. Du sparer penge, bestiller smartere og rejser tryggere, da du er beskyttet af pakkerejseloven.

NB!

Hvis du bestiller to enkeltbilletter, skal du være opmærksom på, at hvis den ene flyvning af en eller anden grund ikke gennemføres som planlagt, afbestilles/ændres den anden flyvning ikke automatisk. Du skal selv ændre billetten! Hvis billetten ikke kan ændres, hæfter du selv for det tabte beløb.