Filtrerar sökning
Valgt fly
{{flightHotelSearchVm.getTotalPricePerPerson() | currencyEx}}{{flightHotelSearchVm.getTotalPricePerPersonBeforeDiscount() | currencyEx}} pr. person
Køb pakke
 

Fly + hotel Athen

Foråret og efteråret er nok det bedste tidspunkt at rejse til Athen på. I denne smukke by finder du både et fantastisk natteliv, antikke templer og ruinerne Parthenon, Akropolis og Dionysos-teateret.

Vekslekurs

1 EUR / 7,68DKK

Bestil fly og hotel til Athen

Hvem drømmer ikke om at sidde på en græsk taverna med rigtige duge på bordene og nyde en god middag? Bestil en weekend i Athen, og kombiner historie med storbypuls og stranddage. Athen er byen, hvor det moderne møder det antikke, og hos os kombinerer du fly og hotel til Athen, så rejsen bliver præcis, som du ønsker det! Her kan du bruge den ene dag på nogle af verdens mest populære seværdigheder som Akropolis, Zeustemplet og Dionysosteateret, for den næste dag at slentre rundt i gaderne i Athens gamle bydel Plaka. Her er gaderne flankeret af hyggelige restauranter, pubber og natklubber.

Når du bestiller en pakkerejse med fly og hotel samtidig, får du adgang til flyselskabernes og hotellernes specialpriser. Du sparer penge, bestiller smartere og rejser tryggere, da du er beskyttet af pakkerejseloven.

NB!

Hvis du bestiller to enkeltbilletter, skal du være opmærksom på, at hvis den ene flyvning af en eller anden grund ikke gennemføres som planlagt, afbestilles/ændres den anden flyvning ikke automatisk. Du skal selv ændre billetten! Hvis billetten ikke kan ændres, hæfter du selv for det tabte beløb.