Filtrerar sökning
Valgt fly
{{flightHotelSearchVm.getTotalPricePerPerson() | currencyEx}}{{flightHotelSearchVm.getTotalPricePerPersonBeforeDiscount() | currencyEx}} pr. person
Køb pakke
 

Fly + hotel Chania

På Kreta og i Chania smelter ferieoplevelserne sammen med de historiske omgivelser. Lej bil et par dage, og oplev mere af øen!

Vekslekurs

1 EUR / 7,68DKK

Bestil fly og hotel til Chania

Langs den kilometerlange strand vest for Chania by ligger flere små feriesteder som perler på en snor: Platanias, Agia Marina, Chryssi Akti, Kalamaki, Maleme, Gerani og Kato Daratso. Chania by eller Platanias er perfekt til dig, som elsker liv og glade dage. Her er masser af butikker, restauranter og barer. De øvrige byer er mere rolige med fokus på sol og badeferie.

Bag Chania-kysten ligger de smukke, grønne bjergskråninger. Her er det populært at vandre og cykle. I de små byer, som ligger omgivet af olivenlunde, kan du holde pause og spise frokost på en lokal taverna.

Kreta er en stor og naturskøn ø med fantastiske strande, hyggelige byer og antik kultur. Oppe i Lefka Ori-bjergene på det vestlige Kreta ligger den storslåede Samaria-kløft. Vi anbefaler, at du lejer en bil og oplever mere af Kreta under dit ophold.

NB!

Hvis du bestiller to enkeltbilletter, skal du være opmærksom på, at hvis den ene flyvning af en eller anden grund ikke gennemføres som planlagt, afbestilles/ændres den anden flyvning ikke automatisk. Du skal selv ændre billetten! Hvis billetten ikke kan ændres, hæfter du selv for det tabte beløb.