Filtrerar sökning
Valgt fly
{{flightHotelSearchVm.getTotalPricePerPerson() | currencyEx}}{{flightHotelSearchVm.getTotalPricePerPersonBeforeDiscount() | currencyEx}} pr. person
Køb pakke
 

Fly + hotel Heraklion

Hvis du bestiller fly og hotel til Heraklion samtidigt, får du adgang til flyselskabernes og hotellernes specialpriser til Heraklion, plus at du er beskyttet af pakkerejseloven. Du sparer penge og rejser tryggere!

Vekslekurs

1 EUR / 7,68DKK

Bestil fly og hotel til Heraklion

Langs Heraklion-kysten ligger flere feriebyer. En af disse er den charmerende, mellemstore by Rethymnon.  Den kilometerlange sandstrand starter midt i byen, og langs strandpromenaden finder du hyggelig restauranter og udendørsserveringer. Rethymnons gamle bydele er en blanding af venetiansk, tyrkisk og græsk arkitektur. Fiskerihavnen fra 1200-tallet er Kretas smukkeste. Uden for Rethymnon ligger mange skønne byer, hvor du finder et mere roligt tempo. 

Kreta er en stor, naturskøn ø med fantastiske strande, hyggelige byer og antik kultur. Oppe i Lefka Ori-bjerne på det vestlige Kreta ligger den storslåede Samaria-kløft. Vi anbefaler, at du lejer en bil, så du kan opleve mere af Kreta under dit ophold.

NB!

Hvis du bestiller to enkeltbilletter, skal du være opmærksom på, at hvis den ene flyvning af en eller anden grund ikke gennemføres som planlagt, afbestilles/ændres den anden flyvning ikke automatisk. Du skal selv ændre billetten! Hvis billetten ikke kan ændres, hæfter du selv for det tabte beløb.