Filtrerar sökning
Valgt fly
{{flightHotelSearchVm.getTotalPricePerPerson() | currencyEx}}{{flightHotelSearchVm.getTotalPricePerPersonBeforeDiscount() | currencyEx}} pr. person
Køb pakke
 

Fly + hotel Korfu

Hvis du bestiller fly og hotel til Korfu samtidigt, får du adgang til flyselskabernes og hotellernes specialpriser til Korfu, plus at du er beskyttet af pakkerejseloven. Du sparer penge og rejser tryggere!

Vekslekurs

1 EUR / 7,68DKK

Bestil fly og hotel til Korfu

Korfu hører til den grønne del af Grækenland og er en af De Ioniske Øer. Her kan du nyde skjulte strande, idylliske byer og smukke bjerg- og skovlandskaber. Book en pakkerejse til Korfu, og oplev en frodig del af det græske øhav.

For at opleve øen optimalt anbefaler vi, at du lejer en bil. Det gør det let at komme rundt, og du kan se meget mere af alt det, Korfu har at byde på. Hvis du drømmer om en dag med sol og badeture og gerne vil opleve en af øens skjulte strande, er Kouloura et godt tip. Denne hesteskoformede sandstrand ligger i en beskyttet vig i fredfyldte og rolige omgivelser i nærheden af Kalámi. Du finder også flere smukke strande på øens vestkyst.

Er du historieinteresseret og trænger til en pause fra solen, kan du besøge et af øens museer. Et lidt usædvanligt museum er Sedelmuseet. Her udstilles sedler fra Korfus tyske, britiske, italienske og græske epoker med interessante informationer om øens historie.

Taverna Karbouris er en af de ældste tavernaer på Korfus nordkyst. Hvis du drømmer om mad fra et traditionelt
+

græsk køkken, er dette det perfekte sted.

Hvis du gerne vil have et minde fra øen med hjem, kan du købe en flaske Kumquat-likør. Likøren fremstilles af kumquat, som er små appelsiner, der oprindeligt stammer fra Kina, men som i dag dyrkes på Korfu og i andre dele af Middelhavsområdet. Nyd en smagsprøve efter maden på denne skønne ø!

NB!

Hvis du bestiller to enkeltbilletter, skal du være opmærksom på, at hvis den ene flyvning af en eller anden grund ikke gennemføres som planlagt, afbestilles/ændres den anden flyvning ikke automatisk. Du skal selv ændre billetten! Hvis billetten ikke kan ændres, hæfter du selv for det tabte beløb.