Filtrerar sökning
Valgt fly
{{flightHotelSearchVm.getTotalPricePerPerson() | currencyEx}}{{flightHotelSearchVm.getTotalPricePerPersonBeforeDiscount() | currencyEx}} pr. person
Køb pakke
 

Fly + hotel Rhodos

Bestil fly og hotel til Rhodos på egen hånd, så mærker du, hvor let det er at sammensætte ferien præcis, som du vil have den.

Vekslekurs

1 EUR / 7,68DKK

Bestil fly og hotel til Rhodos

Populære Rhodos ligger i det græske øhav. Øen har flest solskinsdage i hele Grækenland, og hvis du vil nyde middelhavsklimaet og de skønne bademuligheder, anbefaler vi, at du booker en pakkerejse til Rhodos.

Den største by deler navn med øen – Rhodos. Et sted, du ikke må misse, er den gamle bydel i Rhodos, som er et levende museum med de antikke og middelalderlige dele. Besøg Riddernes gade, en berømt gade med hvælvede buer fra 1300-tallet, som er kendt som et af verdens fineste eksempler på gotisk byplanlægning. Andre kendte seværdigheder er Stormesterens palads og det arkæologiske museum. Hvis du gerne vil på udflugt, er Akropolisklippen i Lindos et must.

Rhodos er også kendt for sit natteliv, og bargaden i Rhodos er næsten berygtet. Hvis du foretrækker noget i den mere græsk ende, kan du besøge Colorado Club, som har optræden med græske kunstnere. Her kan du vælge mellem livemusik, dance club og r’n’b i tre forskellige lokaler.

Tsambika, som ligger på østkysten, er en af de flotteste strande på hele
+

øen – smukt hvidt sand med krystalklart vand. En god måde at tilbringe dagen og nyde Rhodos på.

NB!

Hvis du bestiller to enkeltbilletter, skal du være opmærksom på, at hvis den ene flyvning af en eller anden grund ikke gennemføres som planlagt, afbestilles/ændres den anden flyvning ikke automatisk. Du skal selv ændre billetten! Hvis billetten ikke kan ændres, hæfter du selv for det tabte beløb.