Filtrerar sökning
Valgt fly
{{flightHotelSearchVm.getTotalPricePerPerson() | currencyEx}}{{flightHotelSearchVm.getTotalPricePerPersonBeforeDiscount() | currencyEx}} pr. person
Køb pakke
 

Fly + hotel Santorini

Hvis du bestiller fly og hotel til Santorini samtidigt, får du adgang til flyselskabernes og hotellernes specialpriser til Santorini, plus at du er beskyttet af pakkerejseloven. Du sparer penge og rejser tryggere!

Vekslekurs

1 EUR / 7,68DKK

Bestil fly og hotel til Santorini

Santorini — den lille vulkanø med det dramatiske landskab — siges af være den smukkeste af øerne i det græske øhav. En vulkanø, hvor de pittoreske hvide huse med deres blå tage klamrer sig fast til bjergskråningerne — det er ikke noget tilfælde, at de fleste postkort med et græsk motiv er fotograferet her. Book din pakkerejse til Santorini allerede i dag!

Denne vidunderlige øgruppe byder på funklende hvide byer, strande med sort eller rødt vulkangrus og smukke landskaber. Santorini blev udsat for et stort vulkanudbrud i 1600 f.Kr., der skabte en såkaldt caldera – et krater, som blev fyldt med vand, og som ændrede øens form fra cirkelformet til måneformet.

På Santorini, som også kaldes Thera, kan du besøge små pittoreske byer som Imerovígli, en typisk Santorini-by. Her finder du de velkendte græske hvide huse og kirker med blå kupler. Udsigt mod vest og den vandfyldte caldera med en fantastisk solnedgang. Oía er en populær feriedestination med mange tavernaer og butikker. Snoede gader med udsigt over calderaen. En
+

vidunderlig græsk by!

Ágios Geórgios-stranden er et besøg værd med sit sorte sand og livlige stemning. Her er tavernaer og barer – og der er rig mulighed for at dykke og vindsurfe ved stranden, som ligger på øens sydøstlige kyst.

NB!

Hvis du bestiller to enkeltbilletter, skal du være opmærksom på, at hvis den ene flyvning af en eller anden grund ikke gennemføres som planlagt, afbestilles/ændres den anden flyvning ikke automatisk. Du skal selv ændre billetten! Hvis billetten ikke kan ændres, hæfter du selv for det tabte beløb.