Filtrerar sökning
Valgt fly
{{flightHotelSearchVm.getTotalPricePerPerson() | currencyEx}}{{flightHotelSearchVm.getTotalPricePerPersonBeforeDiscount() | currencyEx}} pr. person
Køb pakke
 

Fly + hotel Hong Kong

Hvis du bestiller fly og hotel til Hong Kong samtidigt, får du adgang til flyselskabernes og hotellernes specialpriser til Hong Kong, plus at du er beskyttet af pakkerejseloven. Du sparer penge og rejser tryggere!

Vekslekurs

1 HKD / 0,90DKK

Bestil fly og hotel til Hong Kong

Hongkong, den perfekte blanding af det traditionelle Kina og de moderne indslag fra vest. 

Her kan du besøge religiøse templer, spise på vidunderlige restauranter, slappe af ved de luksuriøse spaanlæg, bruge lidt lommepenge på et casino, eller shoppe løs af designertasker. For hvad du end gør –så glem ikke at efterlade rigeligt med plads i tasken til hjemrejsen. Dette er nok Asiens største shoppingmekka!

Nogle seværdigheder er absolut et besøg værd. Start med at tage sporvognen op til Victoria Peak, og nyd udsigten over hele byen. For at se Hongkongs smukke skyline fra vandet skal du tage en af Star Ferry-bådene, der sejler ud fra Victoria Harbour. Og gå endelig ikke glip af "Big Buddha", som er 34 meter høj og en af verdens største siddende Buddha-statuer. Midt mellem skryskraberne finder du Wong Tai Sin-templet, hvor røgelsen hænger som en tåge, og mennesker sidder fordybet i bøn overalt.

NB!

Hvis du bestiller to enkeltbilletter, skal du være opmærksom på, at hvis den ene flyvning af en eller anden grund ikke gennemføres som planlagt, afbestilles/ændres den anden flyvning ikke automatisk. Du skal selv ændre billetten! Hvis billetten ikke kan ændres, hæfter du selv for det tabte beløb.