Filtrerar sökning
Valgt fly
{{flightHotelSearchVm.getTotalPricePerPerson() | currencyEx}}{{flightHotelSearchVm.getTotalPricePerPersonBeforeDiscount() | currencyEx}} pr. person
Køb pakke
 

Fly + hotel Goa

Hvis du bestiller fly og hotel til Goa samtidigt, får du adgang til flyselskabernes og hotellernes specialpriser til Goa, plus at du er beskyttet af pakkerejseloven. Du sparer penge og rejser tryggere!

Vekslekurs

1 INR / 0,10DKK

Bestil fly og hotel til Goa

Goa er en tidligere portugisisk koloni, hjemsted for hippier og paradis for solhungrende rejsende. Bestil en pakkerejse til Goa, og få den perfekte start for dig, der er nysgerrig efter at lære Indien at kende.

Her finder du alt det, du forbinder med Indien, kombineret med en følelse af Europa, eftersom Goa var en portugisisk koloni i mere end 400 år, helt frem til 1961. I Goa serverer mange restauranter svinekød, og her kan du drikke portvin – som bestemt ikke er noget, man normalt finder i resten af landet.

Goa var længe kendt for sine hippiemarkeder og måneskinsfester. I dag blender backpackere og charterturister sammen i en skøn blanding under strandparasollerne. Men trods et øget tryk fra turistindustrien er det lykkedes Goa at bevare sin charme. Den indiske delstat byder på mageløse strande, smukke templer, hellige mænd, køer på gaderne, krydret mad og vajende palmer. Kort sagt – Goa byder på en konstant strøm af nye indtryk, dufte og smagsoplevelser.

Her er afstandene desuden små, og du kan komme fra den nordlige til den sydlige del og tilbage på en endagstur. Den
+

sydlige del af Goa har desuden færre turister, og det er her, du finder de fineste strande, deriblandt Palolem.

Et markedsbesøg er et must på din rejse til Goa. Mest kendt er Saturday Night Market i Anjuna. Og vi kan på det varmeste anbefale en udflugt til den gamle kolonihovedstad med sine snoede gader og stræder.

NB!

Hvis du bestiller to enkeltbilletter, skal du være opmærksom på, at hvis den ene flyvning af en eller anden grund ikke gennemføres som planlagt, afbestilles/ændres den anden flyvning ikke automatisk. Du skal selv ændre billetten! Hvis billetten ikke kan ændres, hæfter du selv for det tabte beløb.