Filtrerar sökning
Valgt fly
{{flightHotelSearchVm.getTotalPricePerPerson() | currencyEx}}{{flightHotelSearchVm.getTotalPricePerPersonBeforeDiscount() | currencyEx}} pr. person
Køb pakke
 

Fly + hotel Denpasar

Hvis du bestiller fly og hotel til Denpasar samtidigt, får du adgang til flyselskabernes og hotellernes specialpriser til Denpasar, plus at du er beskyttet af pakkerejseloven. Du sparer penge og rejser tryggere!

Vekslekurs

1 IDR / 0,05DKK

Bestil fly og hotel til Denpasar

Paradiset Bali er en af de mest populære øer i Indonesien. Hvis du bestiller en pakkerejse til Bali, kan du glæde dig til en spændende rejse. Turister fra hele verden rejser hertil hvert år for at surfe og nyde forlystelseslivet, men også for at slappe af. Bali er en populær ø for yogaentusiaster – find din strand, og start hver morgen med yoga i solopgangen. 

Afhængigt af hvad du ønsker på din rejse, er der flere steder at vælge mellem. Hvis du er på udkig efter et pulserende natteliv, shopping og daseferie på stranden, er Kuta det perfekte valg. Hvis du ønsker et børnevenligt sted med lavvandede strande, er det Sanur, du skal rejse til. Drømmer du om luksusstrande og smukke strande, bør du rejse til Nusa Dua. Og så bør du unde dig selv at opleve flere steder på Bali, da det er let at komme rundt på øen for en billig penge.

Klimaet på Bali er tropisk, og højsæsonen er april-oktober. På din pakkerejse til Bali har du mulighed for at opleve alt fra uberørte strande og spændende, hyggelige byer og gæstevenlige
+

mennesker. Du har også mulighed for at rejse til de smukke Gili-øer, som mange plejer at kombinere deres rejse til Bali med.

NB!

Hvis du bestiller to enkeltbilletter, skal du være opmærksom på, at hvis den ene flyvning af en eller anden grund ikke gennemføres som planlagt, afbestilles/ændres den anden flyvning ikke automatisk. Du skal selv ændre billetten! Hvis billetten ikke kan ændres, hæfter du selv for det tabte beløb.