Filtrerar sökning
Valgt fly
{{flightHotelSearchVm.getTotalPricePerPerson() | currencyEx}}{{flightHotelSearchVm.getTotalPricePerPersonBeforeDiscount() | currencyEx}} pr. person
Køb pakke
 

Fly + hotel Dublin

I Dublin får du samme shopping og fornøjelser som i London, men i mindre format. Derudover har Dublin en utrolig hyggelig atmosfære, og så er der – om muligt – flere pubber end i London.

Vekslekurs

1 EUR / 7,68DKK

Bestil fly og hotel til Dublin

Vil du gerne have gode shoppingmuligheder, et rigt musikliv og hyggelige pubber? Bestil en weekend i Dublin, og oplev en af Europas mest charmerende hovedstæder. Denne weekendby forbindes ofte med storbyforlystelser og pubber, men byen har meget andet at tilbyde. Hos os kombinerer du fly og hotel til Dublin, så rejsen bliver præcis, som du ønsker den! For dig, der elsker at shoppe, er Dublin perfekt. Den hyggelige bykerne er relativt lille, og langt det meste ligger i gåafstand fra hinanden. Grafton Street og O'Connell Street er to store shoppingområder, hvor du finder både eksklusiv shopping med mærketøj og de større britiske tøjkæder. De fleste, der rejser til Dublin, drikker nok gerne en øl eller to, og hvis du gerne vil lære mere om de udsøgte dråber, kan vi anbefale en guidet tur på ølbryggeriet Guinness Storehouse.

Når du bestiller en pakkerejse med fly og hotel samtidig, får du adgang til flyselskabernes og hotellernes specialpriser. Du sparer penge, bestiller smartere og rejser tryggere, da du er beskyttet af pakkerejseloven.

NB!

Hvis du bestiller to enkeltbilletter, skal du være opmærksom på, at hvis den ene flyvning af en eller anden grund ikke gennemføres som planlagt, afbestilles/ændres den anden flyvning ikke automatisk. Du skal selv ændre billetten! Hvis billetten ikke kan ændres, hæfter du selv for det tabte beløb.