Filtrerar sökning
Valgt fly
{{flightHotelSearchVm.getTotalPricePerPerson() | currencyEx}}{{flightHotelSearchVm.getTotalPricePerPersonBeforeDiscount() | currencyEx}} pr. person
Køb pakke
 

Fly + hotel Reykjavik

Rejs til Reykjavik! Verdens mindste storby byder dig velkommen med spektakulær natur, varme kilder, et cool natteliv, brændevin og madspecialiteten rådden haj .

Vekslekurs

1 ISK / 0,06DKK

Bestil fly og hotel til Reykjavik

Oplev magisk natur og pulserende storbystemning – bestil en weekend i Reykjavik, verdens nordligste hovedstad. Byen er relativt lille, men pulsen er høj, og byen har meget at byde på. Hos os kombinerer du fly og hotel til Reykjavik, så rejsen bliver præcis, som du ønsker den. Byen lokker med gode shoppingmuligheder for design- og modeinteresserede, trendy barer og restauranter og et levende natteliv. Reykjavik er et naturligt udgangspunkt for flere af de fantastiske naturoplevelser, som Island tilbyder. Hvad med en ridetur på islandske heste i vildmarken eller en sejltur på havet inklusive hvalsafari? Og gå endelig ikke glip af et besøg i den berømte blå lagune. Her bader du i mineralrigt vand hentet fra geotermiske kilder, og vandet har en temperatur på 36-39 grader året rundt.

Når du bestiller en pakkerejse med fly og hotel samtidig, får du adgang til flyselskabernes og hotellernes specialpriser. Du sparer penge, bestiller smartere og rejser tryggere, da du er beskyttet af pakkerejseloven.

NB!

Hvis du bestiller to enkeltbilletter, skal du være opmærksom på, at hvis den ene flyvning af en eller anden grund ikke gennemføres som planlagt, afbestilles/ændres den anden flyvning ikke automatisk. Du skal selv ændre billetten! Hvis billetten ikke kan ændres, hæfter du selv for det tabte beløb.