Filtrerar sökning
Valgt fly
{{flightHotelSearchVm.getTotalPricePerPerson() | currencyEx}}{{flightHotelSearchVm.getTotalPricePerPersonBeforeDiscount() | currencyEx}} pr. person
Køb pakke
 

Fly + hotel Rom

En rejse til Rom giver dig følelsen af at gå rundt i et enormt udendørsmuseum! Colosseum, Fontana di Trevi, Det Sixtinske Kapel, vidunderlig mad og verdens bedste is venter på dig.

Vekslekurs

1 EUR / 7,68DKK

Bestil fly og hotel til Rom

Bestil en weekend i Rom, og få historiske seværdigheder, et glas rødt på en solvarm udendørs servering og italiensk is, lavet på ægte råvarer. Hos os kombinerer du fly og hotel i Rom, så rejsen bliver præcis, som du vil have den. I den italienske hovedstad emmer hver en sten af historie, og Collosseum, Forum Romanum og Vatikanstaten topper højdepunkterne af attraktioner, du kan se og opleve. Rom er berømt for sit modebevidste udbud, og den mest eksklusive shopping finder du i kvartererne omkring Den Spanske Trappe, med fokus på Via Condotti. Inden du rejser hjem, kan du sende et ønske ud i universet ved fontænen Fontana di Trevi!

Når du bestiller en pakkerejse med fly og hotel samtidig, får du adgang til flyselskabernes og hotellernes specialpriser. Du sparer penge, bestiller smartere og rejser tryggere, da du er beskyttet af pakkerejseloven.

NB!

Hvis du bestiller to enkeltbilletter, skal du være opmærksom på, at hvis den ene flyvning af en eller anden grund ikke gennemføres som planlagt, afbestilles/ændres den anden flyvning ikke automatisk. Du skal selv ændre billetten! Hvis billetten ikke kan ændres, hæfter du selv for det tabte beløb.