Filtrerar sökning
Valgt fly
{{flightHotelSearchVm.getTotalPricePerPerson() | currencyEx}}{{flightHotelSearchVm.getTotalPricePerPersonBeforeDiscount() | currencyEx}} pr. person
Køb pakke
 

Fly + hotel Lissabon

Hvis du gerne vil spise i Europas billigste restaurantby, skal du et smut til Lissabon. Men så får du også et herligt klima, badestrande inden for pendlerafstand og fantastisk shopping med i købet.

Vekslekurs

1 EUR / 7,68DKK

Bestil fly og hotel til Lissabon

Bestil din weekend i Lissabon, og få en fantastisk ferie blandt kulturelle oplevelser, smukke bygninger og lækker mad. Kombiner fly og hotel i Lissabon, så rejsen bliver præcis, som du vil have den. Portugals hovedstad hviler smukt på syv høje. På en af højene ligger middelalderfæstningen Castelo de São Jorge, der lokker med både sin historie og en forrygende udsigt over byen. Tag gerne sporvogn nr. 28 fra den gamle bydel Alfama, og kør en tur i de hyggelige stræder og høje. Smut ind på en fadorestaurant, og nyd både maden og den unikke musik. Hvis nattelivet lokker, skal du tage til bydelen Bairro Alto, som lover sene nætter og masser af mennesker. Hvis du vil kombinere storbyferie med badeture, kan du tage pendlertoget til de autentiske badebyer Cascais og Estoril. 

Når du bestiller en pakkerejse med fly og hotel samtidig, får du adgang til flyselskabernes og hotellernes specialpriser. Du sparer penge, bestiller smartere og rejser tryggere, da du er beskyttet af pakkerejseloven.

NB!

Hvis du bestiller to enkeltbilletter, skal du være opmærksom på, at hvis den ene flyvning af en eller anden grund ikke gennemføres som planlagt, afbestilles/ændres den anden flyvning ikke automatisk. Du skal selv ændre billetten! Hvis billetten ikke kan ændres, hæfter du selv for det tabte beløb.