Filtrerar sökning
Valgt fly
{{flightHotelSearchVm.getTotalPricePerPerson() | currencyEx}}{{flightHotelSearchVm.getTotalPricePerPersonBeforeDiscount() | currencyEx}} pr. person
Køb pakke
 

Fly + hotel Singapore

Hvis du bestiller fly og hotel til Singapore samtidigt, får du adgang til flyselskabernes og hotellernes specialpriser til Singapore, plus at du er beskyttet af pakkerejseloven. Du sparer penge og rejser tryggere!

Vekslekurs

1 SGD / 5,15DKK

Bestil fly og hotel til Singapore

Singapore er en kompakt by, hvor man på én dag uden problemer kan opnå følelsen af at have oplevet flere vidt forskellige lande. Byens grundlægger Sir Stamford Raffles placererede i 1800-tallet sin arbejdskraft i forskellige områder: Little India, Chinatown og Arab Street. Disse etniske områder findes stadig den dag i dag. Og det er let at komme rundt til de charmerende bydele med det veludbyggede metro- og bussystem.
Man mærker tydeligt på maden, at byen er en smeltedigel med indflydelse fra forskellige dele af Asien. Her kan du nyde malaysisk, kinesisk, indisk, thailandsk, japansk, italiensk og amerikansk mad m.m. Og smag endelig på maden ved de såkaldte Hawker Stalls og Food Courts. Her finder man i dag den billige og gode streetfood under ordnede forhold. Og gå ikke glip af Singapores mest berømte madret: chilikrabbe – en hel krabbe nedsænket i sursød chilisauce.

Der er masser af seværdigheder i Singapore. En klassisk Singapore Sling i baren på det elegante Raffles Hotel, hvor drinken blev opfundet i 1915 af husets bartender, er et dyrt, men næsten obligatorisk turiststop. Den botaniske have
+

er en oase med både tropisk rengskov og veltrimmede parker. Sentosa Island er en ø, dedikeret til forlystelser for alle aldre. Her er gode strande, sportsanlæg, museum, en sommerfuglepark m.m.

Singapore er en gammel handelsby, og er du vild med shopping, er du landet det rigtige sted. Det største udbud finder du på Orchard Road med de mange butikscentre i blinkende skyskrabere. Nattelivet i Singapore finder du primært ved Boat Quay og på Orchard Road.

NB!

Hvis du bestiller to enkeltbilletter, skal du være opmærksom på, at hvis den ene flyvning af en eller anden grund ikke gennemføres som planlagt, afbestilles/ændres den anden flyvning ikke automatisk. Du skal selv ændre billetten! Hvis billetten ikke kan ændres, hæfter du selv for det tabte beløb.