Filtrerar sökning
Valgt fly
{{flightHotelSearchVm.getTotalPricePerPerson() | currencyEx}}{{flightHotelSearchVm.getTotalPricePerPersonBeforeDiscount() | currencyEx}} pr. person
Køb pakke
 

Fly + hotel Barcelona

En rejse til Barcelona giver dig den luksuskombination af by og strand i ét. Dertil kan du lægge postkortmotivet La Sagrada Familia, Ramblas og de gotiske kvarterer – så er den perfekte ferie i hus.

Vekslekurs

1 EUR / 7,68DKK

Bestil fly og hotel til Barcelona

Overvejer du en weekendtur til Barcelona? Her venter en storby med mulighed for sand mellem tæerne, kold sangria, lækre tapas og skønne tagbarer. Hos os kombinerer du fly og hotel i Barcelona, så rejsen bliver præcis, som du vil have den. Udforsk de smalle gader til fods, fotografer den ufærdige Sagrada Familia, og nyd Gaudis andre værker. La Rambla er byens mest folkefyldte gade, og hvis du er ude efter shoppingoplevelser, skal du vælge boulevarden Passeig de Gràcia. Derudover er byen en af vores mest populære destinationer, når der står fodboldweekend på programmet!

Når du bestiller en pakkerejse med fly og hotel samtidig, får du adgang til flyselskabernes og hotellernes specialpriser. Du sparer penge, bestiller smartere og rejser tryggere, da du er beskyttet af pakkerejseloven.

NB!

Hvis du bestiller to enkeltbilletter, skal du være opmærksom på, at hvis den ene flyvning af en eller anden grund ikke gennemføres som planlagt, afbestilles/ændres den anden flyvning ikke automatisk. Du skal selv ændre billetten! Hvis billetten ikke kan ændres, hæfter du selv for det tabte beløb.