Filtrerar sökning
Valgt fly
{{flightHotelSearchVm.getTotalPricePerPerson() | currencyEx}}{{flightHotelSearchVm.getTotalPricePerPersonBeforeDiscount() | currencyEx}} pr. person
Køb pakke
 

Fly + hotel Valencia

Hvis du bestiller fly og hotel til Valencia samtidigt, får du adgang til flyselskabernes og hotellernes specialpriser til Valencia, plus at du er beskyttet af pakkerejseloven. Du sparer penge og rejser tryggere!

Vekslekurs

1 EUR / 7,68DKK

Bestil fly og hotel til Valencia

Bestil en weekend i Valencia, hvis du er vild med Barcelona, men har lyst til at udforske en ny by! Dette er en by ved havet med både en gammel og en ny bydel at gå på opdagelse i. Byens bedste udsigt får du fra det storslåede klokketårn El Miguelete, som hører til den statelige katedral. Besøg også silkebørsen La Lonja, og gå rundt mellem friske grøntsager og delikatesser i markedshallen Mercat Central. Et andet must er at tage en tur til det futuristiske kunst- og videnskabsområde. Når du er i Valencia, skal du også smage den vidunderlige paella – for det var her, den spanske risret blev født! 

Når du bestiller en pakkerejse med fly og hotel til Valencia samtidig, får du adgang til flyselskabernes og hotellernes specialpriser. Du sparer penge, bestiller smartere og rejser tryggere, da du er beskyttet af pakkerejseloven.

NB!

Hvis du bestiller to enkeltbilletter, skal du være opmærksom på, at hvis den ene flyvning af en eller anden grund ikke gennemføres som planlagt, afbestilles/ændres den anden flyvning ikke automatisk. Du skal selv ændre billetten! Hvis billetten ikke kan ændres, hæfter du selv for det tabte beløb.