Filtrerar sökning
Valgt fly
{{flightHotelSearchVm.getTotalPricePerPerson() | currencyEx}}{{flightHotelSearchVm.getTotalPricePerPersonBeforeDiscount() | currencyEx}} pr. person
Køb pakke
 

Fly + hotel London

Bestil en weekend i London på et godt hotel, og tag på shopping på Oxford Street, se en musical eller se en Premier League-kamp. Vi bestiller alt det, du har brug for!

Vekslekurs

1 GBP / 8,58DKK

Bestil fly og hotel til London

Drømmer du om en weekend i London? Hos os kombinerer du fly og hotel i London, så rejsen bliver præcis, som du vil have den. Det tager ikke lang tid at flyve til denne fantastiske metropol, der byder på en weekend for enhver smag. Her kan du shoppe på Oxford Street, se en musical i West End, opleve byen fra London Eye og fotografere Big Ben. En skøn forårsdag lokker måske med en gåtur i skønne St. James's Park, og i efteråret kan du forkæle dig selv med en hyggelig afternoon tea. Derudover er der mange, som kombinerer en fodboldweekend med Londons bedste seværdigheder. Vil du nå så meget som muligt, kan du booke sightseeingen på forhånd hjemmefra.

Når du bestiller en pakkerejse med fly og hotel samtidig, får du adgang til flyselskabernes og hotellernes specialpriser. Du sparer penge, bestiller smartere og rejser tryggere, da du er beskyttet af pakkerejseloven.

NB!

Hvis du bestiller to enkeltbilletter, skal du være opmærksom på, at hvis den ene flyvning af en eller anden grund ikke gennemføres som planlagt, afbestilles/ændres den anden flyvning ikke automatisk. Du skal selv ændre billetten! Hvis billetten ikke kan ændres, hæfter du selv for det tabte beløb.