Filtrerar sökning
Valgt fly
{{flightHotelSearchVm.getTotalPricePerPerson() | currencyEx}}{{flightHotelSearchVm.getTotalPricePerPersonBeforeDiscount() | currencyEx}} pr. person
Køb pakke
 

Fly + hotel Prag

At rejse til Prag er som at lande midt i en smuk historiebog. Karlsbroen, det jødiske kvarter og den gamle by er klassiske motiver – og det hele er inden for gåafstand.

Vekslekurs

1 CZK / 0,31DKK

Bestil fly og hotel til Prag

Bestil en weekend i Prag, og oplev en af Europas smukkeste hovedstæder. Hos os kombinerer du fly og hotel til Prag, så rejsen bliver præcis, som du ønsker den. Denne perle mod øst lokker med hyggelige gyder, imponerende arkitektur og gode caféer på det smukke torv Staroměstské náměstí. Her finder du mange historiske broer, som fx Karlsbroen, hvor der er aktivitet året rundt. Prags borg og det astronomiske ur er også et besøg værd på din weekend her. Tag en pause fra sightseeingen med en tjekkisk øl på en af de mange ølstuer. Øllet er både godt og billigt! Selv en luksuriøs middag på en restaurant kan du få til en billig penge. Forkæl også dig selv med en skøn spaoplevelse eller en shoppingtur – så får du masser af gode oplevelser med dig hjem fra den populære tjekkiske hovedstad!

Når du bestiller en pakkerejse med fly og hotel samtidig, får du adgang til flyselskabernes og hotellernes specialpriser. Du sparer penge, bestiller smartere og rejser tryggere, da du er beskyttet af pakkerejseloven.

NB!

Hvis du bestiller to enkeltbilletter, skal du være opmærksom på, at hvis den ene flyvning af en eller anden grund ikke gennemføres som planlagt, afbestilles/ændres den anden flyvning ikke automatisk. Du skal selv ændre billetten! Hvis billetten ikke kan ændres, hæfter du selv for det tabte beløb.