Filtrerar sökning
Valgt fly
{{flightHotelSearchVm.getTotalPricePerPerson() | currencyEx}}{{flightHotelSearchVm.getTotalPricePerPersonBeforeDiscount() | currencyEx}} pr. person
Køb pakke
 

Fly + hotel Berlin

Søger du en storby med en dramatisk historie, masser af grønne områder, prisvenlige hoteller, et fantastisk natteliv og Europas største stormagasin? Så skal du rejse til Berlin.

Vekslekurs

1 EUR / 7,68DKK

Bestil fly og hotel til Berlin

Vil du have seværdigheder, shopping og underholdning, skal du bestille en weekend i Berlin – hos os kombinerer du fly og hotel, så rejsen bliver præcis, som du vil have den! Den tyske hovedstad er desuden et paradis for alle, der elsker kultur, og Checkpoint Charlie Museum og DDR Museum er to favoritter til et museumsbesøg. Det er let at komme til denne weekendfavorit, hvor der venter seværdigheder som resterne af Berlinmuren, Det Jødiske Museum, Alexanderplatz og tv-tårnet Berliner Fernsehturm. Hvis du er i shoppinghumør, er Kurfürstendamm et sikkert kort, og her finder du både butikker og caféer. Og hvis du er på udkig efter lidt mere eksklusiv shopping, skal du tage til Friedrichstrasse. 

Når du bestiller en pakkerejse med fly og hotel samtidig, får du adgang til flyselskabernes og hotellernes specialpriser. Du sparer penge, bestiller smartere og rejser tryggere, da du er beskyttet af pakkerejseloven.

NB!

Hvis du bestiller to enkeltbilletter, skal du være opmærksom på, at hvis den ene flyvning af en eller anden grund ikke gennemføres som planlagt, afbestilles/ændres den anden flyvning ikke automatisk. Du skal selv ændre billetten! Hvis billetten ikke kan ændres, hæfter du selv for det tabte beløb.