Filtrerar sökning
Valgt fly
{{flightHotelSearchVm.getTotalPricePerPerson() | currencyEx}}{{flightHotelSearchVm.getTotalPricePerPersonBeforeDiscount() | currencyEx}} pr. person
Køb pakke
 

Fly + hotel Budapest

Foruden vores sædvanlige hoteller i Budapest er der også mulighed for at bestille centralt beliggende spahoteller – noget, der gør vores rejser til Budapest ekstra populære. Efter en dag i byen venter poolen og massagebænken.

Vekslekurs

1 HUF / 0,03DKK

Bestil fly og hotel til Budapest

Bestil en weekend i Budapest, og få et skønt afbræk i hverdagen. I Ungarns hovedstad kan du forkæle dig selv med varme friluftsbade i Széchenyi-badet, skønne spabehandlinger og luksuriøse middage. Gå en tur rundt i de smukke historiske kvarterer, og besøg fx parlamentsbygningen og Sankt Stefans-basilikaen. Ved floden ligger det kendte skomonument, som også er et must-see. Sæt kursen mod Váci utca, hvis du har lyst til at shoppe, og for madfantaster venter det store madmarked Nagy Vásásarcsarnok.

Når du bestiller en pakkerejse med fly og hotel samtidig, får du adgang til flyselskabernes og hotellernes specialpriser. Du sparer penge, bestiller smartere og rejser tryggere, da du er beskyttet af pakkerejseloven.

NB!

Hvis du bestiller to enkeltbilletter, skal du være opmærksom på, at hvis den ene flyvning af en eller anden grund ikke gennemføres som planlagt, afbestilles/ændres den anden flyvning ikke automatisk. Du skal selv ændre billetten! Hvis billetten ikke kan ændres, hæfter du selv for det tabte beløb.