Filtrerar sökning
Valgt fly
{{flightHotelSearchVm.getTotalPricePerPerson() | currencyEx}}{{flightHotelSearchVm.getTotalPricePerPersonBeforeDiscount() | currencyEx}} pr. person
Køb pakke
 

Fly + hotel Fort Lauderdale

Et solrigt rejsemål med smukke strande, dejligt badevand, gode hoteller og spændende shoppingmuligheder. Tag en tur på kanalerne i det amerikanske Venedig.

Vekslekurs

1 USD / 6,87DKK

Bestil fly og hotel til Fort Lauderdale

Fort Lauderdale ligger ca. 50 km nord for Miami langs Floridas østkyst. En relativt lille og hyggelig by, der også kaldes for det amerikanske Venedig. Et kælenavn, byen har fået på grund af det 500 km lange kanalsystem, der løber på kryds og tværs gennem byen. Her finder du en skøn blanding af smukke strande, dejligt badevand, gode hoteller og restauranter samt spændende shoppingmuligheder. Solen skinner ca. 3.000 timer om året, og selv om vinteren har både luften og vandet en behagelig temperatur.

I Fort Lauderdale er stranden hovedattraktionen, men her er også et væld af seværdigheder, hvis du har brug for lidt afveksling. Besøg fx Historic Stranahan House Museum, der blev bygget i 1901 af Fort Lauderdales grundlæggere. Eller tag en tur på kanalerne med en hjuldamper (The Jungle Queen Riverboat). Tag på en lidt længere udflugt til Miami, og se South Beach med huse i fantastisk art deco-stil.

Shopping er altid en fornøjelse i USA, og her i Fort Lauderdale finder du et af landets største outlets. Sawgrass Mills har over 350 butikker fra velkendte varemærker med alt
+

inden for tøj, smykker, legetøj, elektronik, sportsudstyr, skønhedsprodukter, boligindretning og meget mere. Åbent alle ugens dage.

NB!

Hvis du bestiller to enkeltbilletter, skal du være opmærksom på, at hvis den ene flyvning af en eller anden grund ikke gennemføres som planlagt, afbestilles/ændres den anden flyvning ikke automatisk. Du skal selv ændre billetten! Hvis billetten ikke kan ændres, hæfter du selv for det tabte beløb.