Filtrerar sökning
Valgt fly
{{flightHotelSearchVm.getTotalPricePerPerson() | currencyEx}}{{flightHotelSearchVm.getTotalPricePerPersonBeforeDiscount() | currencyEx}} pr. person
Køb pakke
 

Fly + hotel Los Angeles

Rejs til drømmenes by Los Angeles – og oplev Hollywood og Disneyland. Ud over fly og hotel hjælper vi dig også med udlejningsbil.

Vekslekurs

1 USD / 6,87DKK

Bestil fly og hotel til Los Angeles

Det er her, du finder Hollywood og den berømte boulevard med alle kendisstjernernes aftryk i fortovet. Besøg også Dolby Theatre, hvor den berømte Oscar-uddeling finder sted. Hvis du er på udkig efter den ultimative shoppingoplevelse, skal du slå dig løs på Rodeo Drive, hvor du kan shoppe blandt de rige og berømte.  Husk at slå et slag forbi det berømte Hollywood-skilt. Hvis du er til en lidt mere afslappet livsstil, kan du besøge Venice Beach eller tage en tur til Santa Monica med den berømte pier. Gå ikke glip af forlystelsesparkerne Disneyland, Universal Studios og Knott’s Berry Farm, hvor du finder masser af underholdning og forlystelser.

Vi anbefaler, at du lejer en bil under dit ophold i Californien. Med en udlejningsbil oplever du meget mere af det sted, du besøger. På flere af rejsemålene i USA er en bil næsten en forudsætning, da der ikke findes offentlig transport i samme udstrækning som herhjemme. Bestil bilen på forhånd gennem os, og afhent den let og uproblematisk. Og hvorfor ikke leje en cabriolet, så du rigtig kan mærke følelsen af
+

frihed?

NB!

Hvis du bestiller to enkeltbilletter, skal du være opmærksom på, at hvis den ene flyvning af en eller anden grund ikke gennemføres som planlagt, afbestilles/ændres den anden flyvning ikke automatisk. Du skal selv ændre billetten! Hvis billetten ikke kan ændres, hæfter du selv for det tabte beløb.