Filtrerar sökning
Valgt fly
{{flightHotelSearchVm.getTotalPricePerPerson() | currencyEx}}{{flightHotelSearchVm.getTotalPricePerPersonBeforeDiscount() | currencyEx}} pr. person
Køb pakke
 

Fly + hotel Miami

Hvis du bestiller fly og hotel til Miami samtidigt, får du adgang til flyselskabernes og hotellernes specialpriser til Miami, plus at du er beskyttet af pakkerejseloven. Du sparer penge og rejser tryggere!

Vekslekurs

1 USD / 6,87DKK

Bestil fly og hotel til Miami

Byen, som er kendt for sine exceptionelt smukke, lange strande, overdådighed og luksus og for altid er portrætteret som USA's bad boy i tv-serien Miami Vice, har et nærmest ubegrænset udbud af aktiviteter, alternativer og afslapning i verdensklasse.

Forslag til aktiviteter i Miami: "the Magic City" er i dag betydeligt mere sikker end i 1980'erne, og her kan du helt uden bekymringer nyde byens store udvalg. Den cubanske kultur spiller en altafgørende rolle i Little Havanna, der ligger vest for Downtown. Her kan du smage dig gennem det cubanske køkken. Gå endelige ikke glip af El Rey De Las Fritas, som serverer autentiske cubanske hamburgere.

I Miamis spændende designdistrikt finder du over 130 gallerier, og mange steder kan man som besøgende teste sin egen kreative åre. Hvis du besøger designdistriktet, er et besøg i den mildt sagt fantastiske restaurant Seven Lounge et must.

Når du er mættet af det fascinerende brede udbud af velbevarede art deco-byggede trendy caféer, pittoreske second hand-butikker og salsalektioner, er der intet mindre end 75 vrag at dykke ned til. Hvis du
+

foretrækker at blive over havets overflade, kan du også prøve kræfter med et "paddleboard", eller hvad med en tur med en airboat.

NB!

Hvis du bestiller to enkeltbilletter, skal du være opmærksom på, at hvis den ene flyvning af en eller anden grund ikke gennemføres som planlagt, afbestilles/ændres den anden flyvning ikke automatisk. Du skal selv ændre billetten! Hvis billetten ikke kan ændres, hæfter du selv for det tabte beløb.