Filtrerar sökning
Valgt fly
{{flightHotelSearchVm.getTotalPricePerPerson() | currencyEx}}{{flightHotelSearchVm.getTotalPricePerPersonBeforeDiscount() | currencyEx}} pr. person
Køb pakke
 

Fly + hotel New York

Vi har ofte kampagnepriser på flybilletter og hoteller i New York, hvilket gør Broadway, Frihedsgudinden og Times Square tilgængelige for flere og flere hvert år.

Vekslekurs

1 USD / 6,87DKK

Pakkerejse til New York

Vil du opleve byen, der aldrig sover? Så bestil en pakkerejse til New York, og få en uforglemmelig rejse! Tag på en forlænget weekend, eller und dig selv en hel uge. Hos os kombinerer du fly og hotel til New York, så rejsen bliver præcis, som du ønsker den. Her venter der lækre pandekager til morgenmad, hyggelige gåture i Central Park, trendy shopping, storslåede musicals på Broadway og imponerende seværdigheder. Blandt højdepunkterne er fx Times Square, Empire State Building, Rockefeller Center og Frihedsgudinden.

Når du bestiller en pakkerejse med fly og hotel samtidig, får du adgang til flyselskabernes og hotellernes specialpriser. Du sparer penge, bestiller smartere og rejser tryggere, da du er beskyttet af pakkerejseloven.

NB!

Hvis du bestiller to enkeltbilletter, skal du være opmærksom på, at hvis den ene flyvning af en eller anden grund ikke gennemføres som planlagt, afbestilles/ændres den anden flyvning ikke automatisk. Du skal selv ændre billetten! Hvis billetten ikke kan ændres, hæfter du selv for det tabte beløb.