Filtrerar sökning
Valgt fly
{{flightHotelSearchVm.getTotalPricePerPerson() | currencyEx}}{{flightHotelSearchVm.getTotalPricePerPersonBeforeDiscount() | currencyEx}} pr. person
Køb pakke
 

Fly + hotel San Francisco

En storby med småbyernes charme, verdens største Chinatown, søløver på Pier 39 og fængselsøen Alcatraz – alt dette venter dig på en rejse til San Francisco.

Vekslekurs

1 USD / 6,87DKK

Bestil fly og hotel til San Francisco

Få storbyer er så fyldt med magi som San Francisco. Måske er det derfor, så mange musikere og filmskabere bliver inspireret af byen? Et must er et besøg i det sagnomspundne gamle fængsel på øen Alcatraz. Den mindre turisttunge Angel Island er også et besøg værd. Gå endelig ikke glip af Immigration Center på øen. I dag er det et museum med stærke fortællinger fra de immigranter, som drømte om et bedre liv i Amerika. En anden ting, du ikke må gå glip af, er Golden Gate Park. Her finder du Californien Academy of Science, et naturhistorisk museum med planetarium, akvarium og en botanisk have i ét.

Hvis du har tid, kan du leje en bil og tage på en endagsudflugt. Vejen ud af San Francisco kører over den imponerende Golden Gate Bridge. Kør et par timer op i bjergene til Twin Peaks – et hot tip til alle filmelskere. Udsigten er helt igennem bjergtagende. Eller kør til Muir Woods, og se de berømte redwood-træer (amerikansk sequoia). Du kan også køre på endagsudflugt til nationalparken Yosemite, der byder på dramatiske landskaber med
+

raviner og vandfald. Hvis du vælger at blive i byen, garanterer vi, at du ikke kommer til at kede dig. Tag på byvandring i Chinatown. Vi anbefaler Spøgelsesturen, fyldt med legender og mystik.

NB!

Hvis du bestiller to enkeltbilletter, skal du være opmærksom på, at hvis den ene flyvning af en eller anden grund ikke gennemføres som planlagt, afbestilles/ændres den anden flyvning ikke automatisk. Du skal selv ændre billetten! Hvis billetten ikke kan ændres, hæfter du selv for det tabte beløb.