Spar tid

Enkel bestilling og personlig service

Hurtigt svar

Unikt tilbud skræddersyet til jer

Samarbejder med de bedste

 

Velkommen hos Rejsefeber
Gruppe & Konference
Vi har siden starten af 1998 arrangeret over 12.000 vellykkede grupperejser til attraktive priser. Vi booker alt fra firmaets konferencerejse med gallamiddag til korets flyrejse – over hele verden!

Gruppe- & konferencerejser

VI ER EKSPERTER

Er det tid at bestille årets grupperejse til udlandet? Måske en konference i Europa? Er I 10 personer eller flere? Så er du landet det rigtige sted. Siden starten i 1998 har vi årligt arrangeret over 500 vellykkede gruppe- og konferencerejser til attraktive priser.

Vi glæder os til at modtage din forespørgsel!

En grupperejse kan for eksempel være en konferencerejse, en kickoff eller en jubilæumsrejse. Men det kan også være en studietur eller en rejse med foreningen. Her kan du læse mere om vores firmaturer og vores grupperejser

Vi kan hjælpe dig med konferencepakker, der inkluderer

  • Konkurrencedygtige priser på fly og hoteller.
  • Konferencelokaler tilpasset jeres behov.
  • Transfer og guider.
  • Frokost og middag efter jeres budget.
  • Styrkende teamaktiviteter.
  • Studiebesøg.
  • Sightseeing – gå, cykle, segway!

Egen kontaktperson

Når du bestiller din grupperejse hos Rejsefeber, får du personlig service både før og under rejsen. Du får din egen kontaktperson, og ved rejselokationen står vores lokale samarbejdspartner til jeres rådighed.

Rejsefeber tager hånd om det praktiske

Det stiller store krav til planlægning og administration at rejse som en gruppe. Det er vigtigt, at alt fungerer som smurt og effektivt. Fortæl os om dine forudsætninger, så tager vi os af resten. I starten kan vi godt stille lidt mange spørgsmål, men du sparer tid og får mere valuta for pengene ved at give os så mange informationer som muligt fra begyndelsen.

Trygt at bestille

Det er trygt at bestille via Rejsefeber. Vi samarbejder udelukkende med de bedste rejseleverandører, når vi sammensætter dit unikke tilbud.

Rejsefeber ejes af Resia AB, er en af Sveriges største rejsebureaukæder. Moderselskabet Resia Travel Group AB omfatter også varemærkerne Resia og Resfeber Grupp & Konferens i Sverige samt  Reisefeber Gruppe & Konferanse i Norge. Resia Travel Group har hovedsæde i Göteborg. Virksomheden har IATA-licens og stiller en rejsegaranti til Kammerkollegiet i Sverige og er medlemmer hos SRF, Sveriges Resebyrås Förening.

Læs om vores mest populære rejsemål og få masser af tips til spændende aktiviteter! 

Hos Rejsefeber Gruppe & Konference glæder vi os til at modtage din forespørgsel.

DETTE FÅR DU HOS OS
Egen kontaktperson
Også kaldet projektkoordinator
Egen kontaktperson

Hos os får du din egen kontaktperson. En erfaren medarbejder, som er dedikeret og fokuseret på at sammensætte den allerbedste rejse til dig og din gruppe.

Fortæl os om dine forudsætninger, så tager vi hånd om resten. Du sparer tid ved at give os så mange oplysninger som muligt fra starten. Og på destinationen er vores lokale samarbejdspartner til din rådighed.

 

Hurtigt svar
Du har et tilbud inden for 48 timer
Hurtigt svar

Nogle gange skal det gå stærkt. Det er ikke noget problem.

Fra du har udfyldt en bestillingsforespørgsel, skal du oftest vente maks. 48 timer, før du har et tilbud fra os. Og når vi får alle de oplysninger, vi beder om, går det endnu hurtigere!

Konkurrencedygtige priser
Prisgunstige forslag – skræddersyet til jeres budget
Konkurrencedygtige priser

Hos Rejsefeber køber vi stort ind, og det giver os mulighed for at holde omkostningerne nede. Det betyder, at vi kan tilbyde gruppe- og konferencerejser til attraktive priser.

Hos os får du konkrete prisforslag med prisgaranti. Ingen cirkapriser. Vi forhåndsbooker flysæder og hotelværelser, så I kan beslutte jer i ro og mag og føle jer trygge ved, at det, I ønsker at booke, også er tilgængeligt. Vil I hellere have en prisindikation? Det klarer vi selvfølgelig også.

Bæredygtige rejser
Vi tilbyder mulighed for klimareduktion.
Bæredygtige rejser

For os er det vigtigt at arbejde målrettet på en bedre verden, både når det gælder miljø og socialt ansvar. Når du bestiller en rejse hos os, har du mulighed for at tilvælge klimareduktion via Fly Green Fund.

Vi har også et tæt samarbejde med ECPAT samt et børnehjem i udlandet.

Unikke tilbud
Vi udarbejder unikke tilbud. Ingen standardløsninger.
Unikke tilbud

Vores tilbud er altid udformet efter jeres behov. Giv os jeres ønsker og jeres budget, så udarbejder vi et forslag, som passer til jer.

Nogle gange kan vi godt stille lidt mange spørgsmål i starten. Men det er kun for at sikre, at vi kommer med så præcist et tilbud som muligt første gang. Mulighederne er uendelige. Det er kun fantasien og budgettet, der sætter grænser.

Lokale samarbejdspartnere
Vi samarbejder med de bedste og har et stærkt kontaktnet verden over.
Lokale samarbejdspartnere
Vi samarbejder med de bedste og har et stærkt kontaktnet verden over.

Vi har arbejdet med rejser og events siden 1998 – og derfor har vi kunnet opbygge et stærkt netværk af samarbejdspartnere over hele verden. Og det er med til at sikre dig tryghed og attraktive løsninger.

Vi samarbejder med mere end 100 flyselskaber, som flyver til tusindvis af spændende destinationer over hele verden. På vores største og mest populære destinationer har vi et tæt samarbejde med en lokal partner, som er ekspert i netop den destination. De er tilgængelige døgnet rundt, hvis der sker noget uventet, mens I er der. 

Vi samarbejder med de bedste! 

Personlig service
– på din måde
Personlig service
– på din måde

Hos os får du altid personlig service. På den måde, du ønsker det.

Nogle foretrækker mail. Andre elsker at tale i telefon. Vi er lige vilde med begge dele!

For os er den personlige kontakt fundamentet for en god rejse sammen. Selvom vi er digitale, starter vi altid planlægningen med en samtale. Erfaringen viser, at det giver det bedste resultat.

Fleksible vilkår
En gruppebestilling hos os giver jer mere frihed.
Fleksible vilkår
En gruppebestilling hos os giver jer mere frihed.

Når du sender en bestillingsforespørgsel til os, forhåndsbestiller vi ofte fly og hotel til dig. Det gør vi for at kunne give dig et par dages betænkningstid uden, at du risikerer, at muligheden forsvinder. Når du har besluttet dig, betaler du et mindre depositum. Du betaler restbeløbet og meddeler os deltagernes navne cirka seks uger inden afrejse. 

En gruppebillet har samme pris for alle rejsende. Om- og afbestillingsreglerne er mere generøse, end hvis du bestiller selv på nettet. Ofte er det muligt at ændre navn på den rejsende. Den endelige navneliste skal vi først bruge 35 dage inden afrejse. Det kalder vi enkelt og fleksibelt.

Det forkromede overblik
Vi klarer alt det praktiske.
Det forkromede overblik
Vi klarer alt det praktiske.

Det kan være både tidskrævende og udfordrende at arrangere en grupperejse. Men bare rolig – når du kontakter os, tager vi os af alle detaljer i forbindelse med jeres rejse.

Vi hjælper med alt fra planlægning og administration til gennemførelse og opfølgning. Vi sørger for, at ingen detaljer bliver glemt eller overset og kommer gerne med tips til de små ekstra detaljer, der gør jeres rejse unik!

Eksperthjælp
Det, vi ikke kan inden for grupperejser, kan ingen andre heller ikke.
Eksperthjælp
Det, vi ikke kan inden for grupperejser, kan ingen andre heller ikke.

Med mere end 500 gennemførte konference- og firmarejser hvert år tør vi godt kalde os eksperter. Vi har været næsten overalt og været med til det meste. Vi brænder for at give dig de bedste tips og råd til din rejse.

Når du bestiller hos os, sikrer du, at jeres næste kickoff eller personaletur har de allerbedste forudsætninger for at blive et vellykket og trygt arrangement.

Se mere
Luk

{{::webSiteStrings.booking_request}}

{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent_text}}
{{::webSiteStrings.booking_request_not_sent}}
"Turen kunne nærmest ikke have gået bedre. Tror det er sjældent at alt klapper så godt som det gjorde. Så vi er meget glade og tilfredse, og vil helt sikkert anbefale jer til andre. Så tusind tak for hjælpen."
Louise F. Holm-Pedersen, Jysk Pension
"Skulle jeg en anden gang få behov for et rejseselskab – eller høre om andre der får det – henviser jeg meget gerne til Rejsefeber.dk – og meget gerne til dig, som har været super at arbejde sammen med igennem dette forløb."
Rene Schneider, Hjørring Produktionsskole
"Tak til Rejsefeber – Super dialog, attraktive udbud og gode løsninger, hver gang! Giver Rejsefeber vores bedste anbefaling."
Line Sandner, place2live
"Rejsefeber har arrangeret 3 grupperejser for vores virksomhed, og det har været helt fantastisk – hver gang. De har ydet helt exceptionel service og alt har klappet på hele turen. Vi bruger uden tvivl Rejsefeber igen til vores næste tur. 5 stjerner til Rejsefeber med tak for fantastisk service."
Lotte Munk, Solvo IT
"Jeg har været utrolig glad for vores samarbejde og for din altid glade og hjælpsomme tilgang til spørgsmål, ændringer osv. Jeg har aldrig haft sådan en opgave før - og jeg havde ikke klaret det uden jer! Jeg vil til en hver tid kontakte jer igen, hvis vi er så heldige at komme afsted igen - samt anbefale jer til hvem der måtte have behov for en rejse."
Dorthe Karlskov, Peter Larsens Kaffe
NB!

Hvis du bestiller to enkeltbilletter, skal du være opmærksom på, at hvis den ene flyvning af en eller anden grund ikke gennemføres som planlagt, afbestilles/ændres den anden flyvning ikke automatisk. Du skal selv ændre billetten! Hvis billetten ikke kan ændres, hæfter du selv for det tabte beløb.