Spar tid

Enkel bestilling og personlig service

Hurtigt svar

Unikt tilbud skræddersyet til jer

Samarbejder med de bedste

 

Grupperejse & Firmatur Alicante

I Alicante blandes storbyens puls med hyggelig landsbycharme. Her tager mange turister ned – ofte på firmatur eller grupperejser – og virksomheder lægger gerne deres konferencerejser her.

Byen ligger ved Costa Blanca i det sydøstlige Spanien. Handel, industri og søfart bidrager til et blomstrende erhvervsliv. Esplanaden langs havnen er én af de smukkeste i landet. Spanierne elsker deres fyrige og farverige fester med optog og fyrværkeri, og "los alicantinos" er ingen undtagelse. En grupperejse til byen, som ligger lige ud til Middelhavet, bliver et herligt minde. Her finder du badestrande, shopping, sightseeing, museer, koncerter, messer, kultur, sport og selvfølgelig det vidunderlige middelhavskøkken. For børnefamilier findes der dyre- og forlystelsesparker inden for rimelig afstand.

Hvorfor booke sin personalerejse med os?
Læs mere om firmature med Rejsefeber her.

Costa Blanca, Den Hvide Kyst, har fået sit navn af saltet. Det produceres i vidtstrakte saliner, hvor man pumper havvand ind, som fordamper, så saltet kan udvindes. I salinerne kan du også se lyserøde flamingoer spankulere rundt. Syd for Alicante kan du se gravemaskiner i færd med at skovle saltet sammen til store kridhvide bjerge. Et interessant og anderledes udflugtsmål på en konferencerejse.

I den gamle bydel, El Barrio, kan du tage dig en øl og lytte til musik. Langs esplanaden findes der restauranter med lækre menuer og flere diskoteker.

{{::webSiteStrings.booking_request}}

{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent_text}}
{{::webSiteStrings.booking_request_not_sent}}
"Turen kunne nærmest ikke have gået bedre. Tror det er sjældent at alt klapper så godt som det gjorde. Så vi er meget glade og tilfredse, og vil helt sikkert anbefale jer til andre. Så tusind tak for hjælpen."
Louise F. Holm-Pedersen, Jysk Pension
"Skulle jeg en anden gang få behov for et rejseselskab – eller høre om andre der får det – henviser jeg meget gerne til Rejsefeber.dk – og meget gerne til dig, som har været super at arbejde sammen med igennem dette forløb."
Rene Schneider, Hjørring Produktionsskole
"Tak til Rejsefeber – Super dialog, attraktive udbud og gode løsninger, hver gang! Giver Rejsefeber vores bedste anbefaling."
Line Sandner, place2live
"Rejsefeber har arrangeret 3 grupperejser for vores virksomhed, og det har været helt fantastisk – hver gang. De har ydet helt exceptionel service og alt har klappet på hele turen. Vi bruger uden tvivl Rejsefeber igen til vores næste tur. 5 stjerner til Rejsefeber med tak for fantastisk service."
Lotte Munk, Solvo IT
"Jeg har været utrolig glad for vores samarbejde og for din altid glade og hjælpsomme tilgang til spørgsmål, ændringer osv. Jeg har aldrig haft sådan en opgave før - og jeg havde ikke klaret det uden jer! Jeg vil til en hver tid kontakte jer igen, hvis vi er så heldige at komme afsted igen - samt anbefale jer til hvem der måtte have behov for en rejse."
Dorthe Karlskov, Peter Larsens Kaffe
NB!

Hvis du bestiller to enkeltbilletter, skal du være opmærksom på, at hvis den ene flyvning af en eller anden grund ikke gennemføres som planlagt, afbestilles/ændres den anden flyvning ikke automatisk. Du skal selv ændre billetten! Hvis billetten ikke kan ændres, hæfter du selv for det tabte beløb.