Annonce:

Grupperejser & Firmatur Alicante

Uanset om du deltager i en firmatur, konferencerejse eller grupperejse til Alicante, så bliver du hilst velkommen af hvide strande, shoppinggader og det bedste af spansk kultur og sport.
Pakkesmart
Bestil tilbud her

Ring til os 70 23 70 69

Vi har åbent hverdage: 09.00-17.00
grupperejser@rejsefeber.dk

Alicante

I Alicante blandes storbyens puls med hyggelig landsbycharme. Her tager mange turister ned – ofte på firmatur eller grupperejser – og virksomheder lægger gerne deres konferencerejser her.

Byen ligger ved Costa Blanca i det sydøstlige Spanien. Handel, industri og søfart bidrager til et blomstrende erhvervsliv. Esplanaden langs havnen er én af de smukkeste i landet. Spanierne elsker deres fyrige og farverige fester med optog og fyrværkeri, og "los alicantinos" er ingen undtagelse. En grupperejse til byen, som ligger lige ud til Middelhavet, bliver et herligt minde. Her finder du badestrande, shopping, sightseeing, museer, koncerter, messer, kultur, sport og selvfølgelig det vidunderlige middelhavskøkken. For børnefamilier findes der dyre- og forlystelsesparker inden for rimelig afstand.

Hvorfor booke sin personalerejse med os?
Læs mere om firmature med Rejsefeber her.

Costa Blanca, Den Hvide Kyst, har fået sit navn af saltet. Det produceres i vidtstrakte saliner, hvor man pumper havvand ind, som fordamper, så saltet kan udvindes. I salinerne kan du også se
+

lyserøde flamingoer spankulere rundt. Syd for Alicante kan du se gravemaskiner i færd med at skovle saltet sammen til store kridhvide bjerge. Et interessant og anderledes udflugtsmål på en konferencerejse.

I den gamle bydel, El Barrio, kan du tage dig en øl og lytte til musik. Langs esplanaden findes der restauranter med lækre menuer og flere diskoteker.

Alicante

Hotelforslag

Gruppe- & konferencerejser

Rejsefeber Gruppe & Konference har siden starten af 1998 arrangeret over 8000 prisvenlige og vellykkede grupperejser. Vi bestiller alt – fra virksomhedens konferencerejse med fly, hotel, middage og arrangementer til foreningens flybilletter til Paris eller til andre destinationer i Europa.

Lav din forespørgsel her!

Ring til os 70 23 70 69

Vi har åbent hverdage: 09.00-17.00
grupperejser@rejsefeber.dk


Bestil tilbud her
 • FIRMATUR
  Vi er eksperter i skarpe tilbud på din næste firmatur! 
 • KONFERENCEREJSER
  Vi bestiller hele konferencerejsen eller dele af arrangementet.
 • GRUPPEREJSER
  Spar tid og penge – vi er eksperter i at udarbejde prisgunstige forslag til jeres næste grupperejse.

Kunder som har valgt at REJSE med os

 • tec_200x150.jpg
  Christina Sørensen Tec

  "Rejsefeber har arrangeret vores grupperejser flere gange. Vi har altid været super glade for Rejsefeber og deres fantastiske service!"

 • hk_200x150
  Malene Bjørnmose Friborg HK PRIVAT

  ”Tusind tak for samarbejdet, jeres altid positive og super gode service. Vi vil helt sikkert bruge Rejsefeber Gruppe & Konference igen.”

 • iata.png

Rejsefeber.dk er medlem af Rejsegarantifonden (nr. 2115), Danmarks Rejsebureau Forening samt indehaver af IATA-licens.

Rejsefeber ejes af Resia AB, som er en af Nordens største rejsebureaukæder. I moderselskabet Resia Travel Group AB indgår også Bengt-Martins AB samt varemærkerne Cruise Market og Hyttespecialisten. Resia Travel Group har hovedkontor i Göteborg og har IATA licens og er medlem af Rejsegarantifonden.

NB!

Hvis du bestiller to enkeltbilletter, skal du være opmærksom på, at hvis den ene flyvning af en eller anden grund ikke gennemføres som planlagt, afbestilles/ændres den anden flyvning ikke automatisk. Du skal selv ændre billetten! Hvis billetten ikke kan ændres, hæfter du selv for det tabte beløb.