Spar tid

Enkel bestilling og personlig service

Hurtigt svar

Unikt tilbud skræddersyet til jer

Samarbejder med de bedste

Grupperejse & Firmatur Alicante

I Alicante blandes storbyens puls med hyggelig landsbycharme. Her tager mange turister ned – ofte på firmatur eller grupperejser – og virksomheder lægger gerne deres konferencerejser her.

Byen ligger ved Costa Blanca i det sydøstlige Spanien. Handel, industri og søfart bidrager til et blomstrende erhvervsliv. Esplanaden langs havnen er én af de smukkeste i landet. Spanierne elsker deres fyrige og farverige fester med optog og fyrværkeri, og "los alicantinos" er ingen undtagelse. En grupperejse til byen, som ligger lige ud til Middelhavet, bliver et herligt minde. Her finder du badestrande, shopping, sightseeing, museer, koncerter, messer, kultur, sport og selvfølgelig det vidunderlige middelhavskøkken. For børnefamilier findes der dyre- og forlystelsesparker inden for rimelig afstand.

Hvorfor booke sin personalerejse med os?
Læs mere om firmature med Rejsefeber her.

Costa Blanca, Den Hvide Kyst, har fået sit navn af saltet. Det produceres i vidtstrakte saliner, hvor man pumper havvand ind, som fordamper, så saltet kan udvindes. I salinerne kan du også se lyserøde flamingoer spankulere rundt. Syd for Alicante kan du se gravemaskiner i færd med at skovle saltet sammen til store kridhvide bjerge. Et interessant og anderledes udflugtsmål på en konferencerejse.

I den gamle bydel, El Barrio, kan du tage dig en øl og lytte til musik. Langs esplanaden findes der restauranter med lækre menuer og flere diskoteker.

{{::webSiteStrings.booking_request}}

{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent_text}}
{{::webSiteStrings.booking_request_not_sent}}
NB!

Hvis du bestiller to enkeltbilletter, skal du være opmærksom på, at hvis den ene flyvning af en eller anden grund ikke gennemføres som planlagt, afbestilles/ændres den anden flyvning ikke automatisk. Du skal selv ændre billetten! Hvis billetten ikke kan ændres, hæfter du selv for det tabte beløb.