Spar tid

Enkel bestilling og personlig service

Hurtigt svar

Unikt tilbud skræddersyet til jer

Samarbejder med de bedste

 

Grupperejse & Firmatur Alicante

I Alicante blandes storbyens puls med hyggelig landsbycharme. Her tager mange turister ned – ofte på firmatur eller grupperejser – og virksomheder lægger gerne deres konferencerejser her.

Byen ligger ved Costa Blanca i det sydøstlige Spanien. Handel, industri og søfart bidrager til et blomstrende erhvervsliv. Esplanaden langs havnen er én af de smukkeste i landet. Spanierne elsker deres fyrige og farverige fester med optog og fyrværkeri, og "los alicantinos" er ingen undtagelse. En grupperejse til byen, som ligger lige ud til Middelhavet, bliver et herligt minde. Her finder du badestrande, shopping, sightseeing, museer, koncerter, messer, kultur, sport og selvfølgelig det vidunderlige middelhavskøkken. For børnefamilier findes der dyre- og forlystelsesparker inden for rimelig afstand.

Hvorfor booke sin personalerejse med os?
Læs mere om firmature med Rejsefeber her.

Costa Blanca, Den Hvide Kyst, har fået sit navn af saltet. Det produceres i vidtstrakte saliner, hvor man pumper havvand ind, som fordamper, så saltet kan udvindes. I salinerne kan du også se lyserøde flamingoer spankulere rundt. Syd for Alicante kan du se gravemaskiner i færd med at skovle saltet sammen til store kridhvide bjerge. Et interessant og anderledes udflugtsmål på en konferencerejse.

I den gamle bydel, El Barrio, kan du tage dig en øl og lytte til musik. Langs esplanaden findes der restauranter med lækre menuer og flere diskoteker.

Oplev mere i Alicante
BUS OG GUIDE MØDER JER I LUFTHAVNEN
BUS OG GUIDE MØDER JER I LUFTHAVNEN

I starter rejsen enkelt og praktisk ved at bestille jeres lufthavnstransfer i forvejen. I mødes af jeres guide i ankomsthallen, og derefter går turen direkte til jeres hotel. Ved hjemrejsen henter bussen jer ved hotellet og kører direkte til lufthavnens afgangsterminal. Såfremt det ønskes, kan man kombinere ankomsttransfern med en privat sightseeing.

ALICANTE-QUIZ
ALICANTE-QUIZ

Tag med til en anderledes quiz-oplevelse gennem denne charmerende by.

Guiden deler gruppen op i forskellige hold og udstyrer hvert hold med et kort over byen samt en bunke spørgsmål og udfordringer, der skal løses. Inklusive gastronomiske stop, hvor holdene skal svare på spørgsmål og prøvesmage mad og drikkevarer, der er typiske for området. Og der indgår naturligvis et kort besøg på en bodega, hvor I kan smage lidt vin.

En sjov og udfordrende måde at udforske Alicante på – må det bedste hold vinde!

KONFERENCE
KONFERENCE

Hold konferencen på hotellet. Når man er udenfor de trygge rammer derhjemme, plejer man at få helt nye vinkler på det hele!

VINGÅRDSBESØG
VINGÅRDSBESØG

Hvad ville et besøg i Spanien være uden en ægte vinsmagning?

Her får I chancen for at opleve vidunderlige vine i autentiske omgivelser. Ganske enkelt et must. 

Lige uden for Alicante ligger vingården Heretat Cesilia med aner tilbage til 1700-tallet. Kombiner rundvisningen med en skøn frokost med lokale delikatesser, og smag gårdens fantastiske vine.

Her er mulighed for at skræddersy oplevelsen efter jeres ønsker.

COASTERING
COASTERING

En supersjov og udfordrende aktivitet som kombinerer at klatre på klipper, dykke og hoppe i vandet fra forskellige højder. Her er det vigtigt at den som deltager hverken har vand- eller højdeskræk men er en god svømmer!
Iført våddragt, redningsvest og hjelm skal deltagerne igennem flere aktiviteter langt kysten. Ibland skal der klatres på klipperne, svømmes i havet eller dykkes under vand. En fantastisk måde at opleve en urørt del af Middelhavskysten! Aktiviteten kan selvfølgelig tilpasses gruppens sammensætning og forudsætninger.

KAJAK
KAJAK

Kysten ved Villajoysa nord for Alicante er både kuperet, urørt og utrolig smuk. At padle kajak giver en fantastisk mulighed for at komme ud på det blå hav og opleve kysten fra vandsiden. Inden afgang bliver der en grundig instruktion, således alle kan føle sig sikre og godt tilpas i kajakken.

TABARCA
TABARCA

Øen Tabarca ligger 11 sømil sydøst for Alicante og 3 sømil øst for Santa Pola og er den mindste ø i Spanien med en permanent befolkning på cirka 80 personer. Antallet ændres dog dramatisk under sommermånederna, hvor turisterne strømmer til øen.
Denne charmerende ø er opdelt i to områder; et naturreservat og en kystby. Der imellem finder man en dejlig sandstrand og nogle gode restauranter. Bydelen er helt fantastisk med masser af små huse bygget i sten og hvor de farverige blomster stikker ud af alle små sprækker og revner i husene. Her kan man vandre langs bymuren og se Llop Mari grotterne – et fantastisk område med grotter, hvorfra byens unge hopper ned i havet – men også stenbruddet ved slutningen af muren og den fantastiske katedral som troner over havet. Helt enkelt, helt fantastisk!
Øen egner sig perfekt til dejlige gåture, afslappende timer på sandstranden og aktiviteter som SUP, padle kajak og at snorkle i det klare vand. Og bliver man sulten, så spiser man her en supergod paella!

BODEGAS ENRIQUE MENDOZA
BODEGAS ENRIQUE MENDOZA

Denne familjeejede vingård blev grundlagt i 1989, selvom idéen til vingården allerede fødtes tilbage i 70’erne, når Enrique Mendoza begyndte at købe vin til sin private samling.
Familiens filosofi er at dyrke vin uden kemiske tilsætningsstoffer og ukrudsmiddel. Her benyttes kun naturlig gødning og gamle beprøvede dyrkningsmetoder. De druer som dyrkes er Chardonnay og Muscatel for de hvide vine og Cabernet Sauvignon, Merlot, Pinot Noir, Petit Verdot, Shiraz og Monatrell for de røde vine.

TAPASTUR
TAPASTUR

Følg med på en gåtur igennem Alicante og hør om historien, kulturen og ikke mindst om byens vigtige gastronomi. Undervejs gør vi stop på både moderne, trendige barer såvel som på traditionelle og mere rustikke tapasbarer, hvor vi prøvesmager forskellige vine og lokale tapas. Dette er den perfekte måde at opleve byen og de lokale indbyggere på!

Se mere
Luk

{{::webSiteStrings.booking_request}}

{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent_text}}
{{::webSiteStrings.booking_request_not_sent}}
"Turen kunne nærmest ikke have gået bedre. Tror det er sjældent at alt klapper så godt som det gjorde. Så vi er meget glade og tilfredse, og vil helt sikkert anbefale jer til andre. Så tusind tak for hjælpen."
Louise F. Holm-Pedersen, Jysk Pension
"Skulle jeg en anden gang få behov for et rejseselskab – eller høre om andre der får det – henviser jeg meget gerne til Rejsefeber.dk – og meget gerne til dig, som har været super at arbejde sammen med igennem dette forløb."
Rene Schneider, Hjørring Produktionsskole
"Tak til Rejsefeber – Super dialog, attraktive udbud og gode løsninger, hver gang! Giver Rejsefeber vores bedste anbefaling."
Line Sandner, place2live
"Rejsefeber har arrangeret 3 grupperejser for vores virksomhed, og det har været helt fantastisk – hver gang. De har ydet helt exceptionel service og alt har klappet på hele turen. Vi bruger uden tvivl Rejsefeber igen til vores næste tur. 5 stjerner til Rejsefeber med tak for fantastisk service."
Lotte Munk, Solvo IT
"Jeg har været utrolig glad for vores samarbejde og for din altid glade og hjælpsomme tilgang til spørgsmål, ændringer osv. Jeg har aldrig haft sådan en opgave før - og jeg havde ikke klaret det uden jer! Jeg vil til en hver tid kontakte jer igen, hvis vi er så heldige at komme afsted igen - samt anbefale jer til hvem der måtte have behov for en rejse."
Dorthe Karlskov, Peter Larsens Kaffe
NB!

Hvis du bestiller to enkeltbilletter, skal du være opmærksom på, at hvis den ene flyvning af en eller anden grund ikke gennemføres som planlagt, afbestilles/ændres den anden flyvning ikke automatisk. Du skal selv ændre billetten! Hvis billetten ikke kan ændres, hæfter du selv for det tabte beløb.