Annonce:

Grupperejse & Firmatur Amsterdam

Vi booker fly, hotel, konference, arrangerer middage, udflugter og aktiviteter. Fortæl os om jeres ønsker, så finder vi det bedste tilbud frem til jeres firmatur.
Pakkesmart
Bestil tilbud her

Ring til os 70 23 70 69

Vi har åbent hverdage: 09.00-17.00
grupperejser@rejsefeber.dk

Amsterdam

Få byer er en mere hyggelig destination for grupperejser og firmatur end Amsterdam. Byen er helt unik med sine 100 km kanaler og 1.200 broer, der præger bybilledet med sine smukke buer, og kaldes helt berettiget for Nordeuropas Venedig. Det er ikke overraskende, at mange virksomheder vælger at lægge deres konferencer her! Amsterdam tilbyder kort rejsetid og et stimulerende miljø med spændende historie, shopping, seværdigheder og sjove aktiviteter. Vi hjælper jer med at udvælge guldkornene med udgangspunkt i gruppens interesser – og håndplukker det rigtige hotel ud fra budget og krav til service.

Hvorfor booke sin personalerejse med os?
Læs mere om firmature med Rejsefeber her.

Amsterdams kanaldistrikt blev påbegyndt i 1600-tallet og blev i 2011 en del af UNESCOs verdensarvliste. En kanaltur gennem det charmerende gadenetværk er naturligvis et must. Se alle de smukke facader, og betragt husbådene, mens I måske nyder en middag?  Tal med os, så arrangerer vi! 
+

Et andet typisk transportmiddel er cyklen, og gruppeaktiviteter findes i alle former – hvad med en byrundtur på cykel, hvor I både ser Jordaan (den gamle bydel) og det nye område Docklands? Vi bestiller gerne for jer. Er I kunstinteresserede? I Amsterdam finder I Rijksmuseet med værker af Rembrandt, og på van Goghmuséet hænger van Goghs selvportræt og hans skønne solsikker. Hvis vi ordner billetterne hjemmefra, slipper I for kø og sparer tid, der kan bruges på meget andet. Er der ølentusiaster med i gruppen? Hollænderne har flere ølsorter, og den mest kendte er Heineken, som tilbyder rundvisninger, lige som flere af de små, lokale ølbryggerier gør. Hvis I rejser i foråret, vil I opleve en bjergtagende blomsterpragt overalt, ikke mindst tulipaner. Besøg gerne Bloemenmark, der er et flydende blomstermarked midt i byen. Vi anbefaler Keukenhof, Hollands største seværdighed med mere end syv millioner blomster. Og hvad med at slutte konferencen af med et kursus i, hvordan man binder en smuk blomsterbuket. Hvad mere? Der er selvfølgelig Anne Franks hus, fodbold, et kulturmangfoldigt udbud af restauranter og meget mere.

Idéer og forslag på aktiviteter, teambuilding og sightseeing

Dag01

SIGHTSEEING

Følg med på et eventyr gennem denne fantastiske by med sin rige historie. Vi skal se de mest interessante steder fra det Kongelige palads til de gamle jødiske områder ved...

Følg med på et eventyr gennem denne fantastiske by med sin rige historie. Vi skal se de mest interessante steder fra det Kongelige palads til de gamle jødiske områder ved Waterlooplein, hvor landets største loppemarked også ligger. Vi skal se Amstelfloden som har givet navn til byen og høre historien bag "Magra Bryggan". Vi passerer også Rembrandts vindmølle.  Inden turen afsluttes besøger vi, hvis man ønsker det Coster Diamonds, hvor vi ser hvordan stenene slibes til de er smukke skinnende diamanter. Turen tilrettelægges sammen med guiden og tager hensyn til gruppens egne interesser. 

HOUSE OF BOLS TOUR OG LIKØRSMAGNING

Et eventyr for alle. I dette geneverhus følger du en selvguidet tur hvor du lugter, smager, lytter og ser - og lærer Bols fantastiske historie fra 1557 at kende. Lucas Bols har skabt 38...

Et eventyr for alle. I dette geneverhus følger du en selvguidet tur hvor du lugter, smager, lytter og ser - og lærer Bols fantastiske historie fra 1557 at kende. Lucas Bols har skabt 38 forskellige Bols likører, som man eksempelvis kan blande i forskellige cocktails eller til og med i forskellige madretter. Under dette besøg oplever du en fantastisk likørsmagning, hvor du smager hvordan de forskellige likører passer sammen med eksempelvis pandekager, bananer, jordbær, hindbær samt blåbær.

QUIZSPORT MED VANDCYKLER

Den bedste måde at opleve denne fantastiske by er via vandvejen. Amsterdam har flere broer end Paris og flere kanaler end Venedig, og bare det gør den et besøg værd. Det er...

Den bedste måde at opleve denne fantastiske by er via vandvejen. Amsterdam har flere broer end Paris og flere kanaler end Venedig, og bare det gør den et besøg værd. Det er en perfekt måde at aktivere dig selv og dine kolleger på samtidigt med at du lærer byen at kende. Dette program begynder ved Canal Bus kajen, hvor vandcyklerne venter.  Selskabet deles op i hold og der deles opgaver ud til alle. Nu gælder det om at svare på spørgsmål og løse mystiske gåder ved at cykle rundt i kanalerne til spændende steder hvor I forhåbentligt finder svarene.   

Hotelforslag

Gruppe- & konferencerejser

Rejsefeber Gruppe & Konference har siden starten af 1998 arrangeret over 8000 prisvenlige og vellykkede grupperejser. Vi bestiller alt – fra virksomhedens konferencerejse med fly, hotel, middage og arrangementer til foreningens flybilletter til Paris eller til andre destinationer i Europa.

Lav din forespørgsel her!

Ring til os 70 23 70 69

Vi har åbent hverdage: 09.00-17.00
grupperejser@rejsefeber.dk


Bestil tilbud her
 • FIRMATUR
  Vi er eksperter i skarpe tilbud på din næste firmatur! 
 • KONFERENCEREJSER
  Vi bestiller hele konferencerejsen eller dele af arrangementet.
 • GRUPPEREJSER
  Spar tid og penge – vi er eksperter i at udarbejde prisgunstige forslag til jeres næste grupperejse.

Kunder som har valgt at REJSE med os

 • tec_200x150.jpg
  Christina Sørensen Tec

  "Rejsefeber har arrangeret vores grupperejser flere gange. Vi har altid været super glade for Rejsefeber og deres fantastiske service!"

 • hk_200x150
  Malene Bjørnmose Friborg HK PRIVAT

  ”Tusind tak for samarbejdet, jeres altid positive og super gode service. Vi vil helt sikkert bruge Rejsefeber Gruppe & Konference igen.”

 • iata.png

Rejsefeber.dk er medlem af Rejsegarantifonden (nr. 2115), Danmarks Rejsebureau Forening samt indehaver af IATA-licens.

Rejsefeber ejes af Resia AB, som er en af Nordens største rejsebureaukæder. I moderselskabet Resia Travel Group AB indgår også Bengt-Martins AB samt varemærkerne Cruise Market og Hyttespecialisten. Resia Travel Group har hovedkontor i Göteborg og har IATA licens og er medlem af Rejsegarantifonden.

NB!

Hvis du bestiller to enkeltbilletter, skal du være opmærksom på, at hvis den ene flyvning af en eller anden grund ikke gennemføres som planlagt, afbestilles/ændres den anden flyvning ikke automatisk. Du skal selv ændre billetten! Hvis billetten ikke kan ændres, hæfter du selv for det tabte beløb.