Spar tid

Enkel bestilling og personlig service

Hurtigt svar

Unikt tilbud skræddersyet til jer

Samarbejder med de bedste

 

Grupperejse & Firmatur Amsterdam

Få byer er en mere hyggelig destination for grupperejser og firmatur end Amsterdam. Byen er helt unik med sine 100 km kanaler og 1.200 broer, der præger bybilledet med sine smukke buer, og kaldes helt berettiget for Nordeuropas Venedig. Det er ikke overraskende, at mange virksomheder vælger at lægge deres konferencer her! Amsterdam tilbyder kort rejsetid og et stimulerende miljø med spændende historie, shopping, seværdigheder og sjove aktiviteter. Vi hjælper jer med at udvælge guldkornene med udgangspunkt i gruppens interesser – og håndplukker det rigtige hotel ud fra budget og krav til service.

Hvorfor booke sin personalerejse med os?
Læs mere om firmature med Rejsefeber her.

Amsterdams kanaldistrikt blev påbegyndt i 1600-tallet og blev i 2011 en del af UNESCOs verdensarvliste. En kanaltur gennem det charmerende gadenetværk er naturligvis et must. Se alle de smukke facader, og betragt husbådene, mens I måske nyder en middag?  Tal med os, så arrangerer vi!  Et andet typisk transportmiddel er cyklen, og gruppeaktiviteter findes i alle former – hvad med en byrundtur på cykel, hvor I både ser Jordaan (den gamle bydel) og det nye område Docklands? Vi bestiller gerne for jer. Er I kunstinteresserede? I Amsterdam finder I Rijksmuseet med værker af Rembrandt, og på van Goghmuséet hænger van Goghs selvportræt og hans skønne solsikker. Hvis vi ordner billetterne hjemmefra, slipper I for kø og sparer tid, der kan bruges på meget andet. Er der ølentusiaster med i gruppen? Hollænderne har flere ølsorter, og den mest kendte er Heineken, som tilbyder rundvisninger, lige som flere af de små, lokale ølbryggerier gør. Hvis I rejser i foråret, vil I opleve en bjergtagende blomsterpragt overalt, ikke mindst tulipaner. Besøg gerne Bloemenmark, der er et flydende blomstermarked midt i byen. Vi anbefaler Keukenhof, Hollands største seværdighed med mere end syv millioner blomster. Og hvad med at slutte konferencen af med et kursus i, hvordan man binder en smuk blomsterbuket. Hvad mere? Der er selvfølgelig Anne Franks hus, fodbold, et kulturmangfoldigt udbud af restauranter og meget mere.

Oplev mere i Amsterdam
SIGHTSEEING
SIGHTSEEING

Følg med på et eventyr gennem denne fantastiske by med sin rige historie. Vi skal se de mest interessante steder fra det Kongelige palads til de gamle jødiske områder ved Waterlooplein, hvor landets største loppemarked også ligger. Vi skal se Amstelfloden som har givet navn til byen og høre historien bag "Magra Bryggan". Vi passerer også Rembrandts vindmølle.  Inden turen afsluttes besøger vi, hvis man ønsker det Coster Diamonds, hvor vi ser hvordan stenene slibes til de er smukke skinnende diamanter. Turen tilrettelægges sammen med guiden og tager hensyn til gruppens egne interesser. 

HOUSE OF BOLS TOUR OG LIKØRSMAGNING
HOUSE OF BOLS TOUR OG LIKØRSMAGNING

Et eventyr for alle. I dette geneverhus følger du en selvguidet tur hvor du lugter, smager, lytter og ser - og lærer Bols fantastiske historie fra 1557 at kende. Lucas Bols har skabt 38 forskellige Bols likører, som man eksempelvis kan blande i forskellige cocktails eller til og med i forskellige madretter.

Under dette besøg oplever du en fantastisk likørsmagning, hvor du smager hvordan de forskellige likører passer sammen med eksempelvis pandekager, bananer, jordbær, hindbær samt blåbær.

QUIZSPORT MED VANDCYKLER
QUIZSPORT MED VANDCYKLER

Den bedste måde at opleve denne fantastiske by er via vandvejen. Amsterdam har flere broer end Paris og flere kanaler end Venedig, og bare det gør den et besøg værd. Det er en perfekt måde at aktivere dig selv og dine kolleger på samtidigt med at du lærer byen at kende.

Dette program begynder ved Canal Bus kajen, hvor vandcyklerne venter.  Selskabet deles op i hold og der deles opgaver ud til alle. Nu gælder det om at svare på spørgsmål og løse mystiske gåder ved at cykle rundt i kanalerne til spændende steder hvor I forhåbentligt finder svarene. 
 

Tur til Keukenhof
Tur til Keukenhof

I marts, april og maj måned blomstrer det for fuldt flor i Keukenhofs blomsterpark. Hvis I rejser til Amsterdam i denne periode, anbefaler vi stærkt et besøg i denne gigantiske og farvestrålende park. Vi hjælper selvfølgelig med både transfer og frokostbookinger til denne tur.

Keukenhofs blomsterpark ligger i byen Lisse, det blomstrende Hollands hjerte. I dette smukke område omkring Amsterdam, Den Haag og Haarlem finder du både skove og  klitter. Keukenhof var til at begynde med en lille køkkenhave, hvor grevinden dyrkede sine urter og blomster. Fra 1949 har området dog udviklet sig til en imponerende have og blomsterpark på 32 hektar. I efteråret planter man hele 100.000 løg om dagen, så alle ca. 6 millioner blomster blomstrer i foråret og sommeren.

Cykelquiz
Cykelquiz

Det siges, at der er flere cykler end indbyggere i Amsterdam. Så hvorfor ikke udforske den charmerende by på vaskeægte hollandsk vis – nemlig på cykel!

Guiden  møder jer på det aftalte sted for, hvorefter I i fællesskab går til nærmeste cykeludlejning, hvor I lejer cykler. Gruppen opdeles i mindre hold, og når alle har fået deres cykler, starter holdene i rækkefælge og sendes ud på cykeltur i Amsterdam.

Hvert hold medbringer et skema med spørgsmål om Amsterdam, som skal besvares. Cykelturen inkluderer et stop med smagsprøver på den hollandske nationaldrik 'jenever'.

Byvandring til fods
Byvandring til fods

Amsterdam opleves bedst til fods! På denne byvandring kommer I gennem små gader, stræder og hen over mange af Amsterdams smukke broer. Jeres guide fletter både historie og nutid sammen og fortæller om de karakteristiske huse, arkitekturen og kanalerne. I besøger også de hyggelige gader 'negen straatjes', som byder på masser af charmerende butikker og forretninger.

Denne byvandring kan kombineres med eksempelvis ostesmagning eller et besøg på et museum.

Drink-cruise
Drink-cruise

Oplev 'Nordens Venedig' fra vandet! Læn jer roligt tilbage, mens I sejler ad Amsterdams kanaler. Udsigten over de smukke kanalhuse bliver ikke bedre. Samtidig nyder I drinks og snacks om bord. Den perfekte måde at indlede aftenen på sammen. Det er også en hyggelig og anderledes måde at komme frem til middagsrestauranten på.

Ostesmagning
Ostesmagning

Den familievejede virksomhed Reypenar fremstiller deres oste med kærlighed og stor omsorg for at få de allerbedste smagsnuancer frem. Den historiske ostefabrik i byen Woerden har eksisteret siden 1906. Her modnes ostene på gammeldags vis, med de gamle traditionelle metoder.

Reynenaer Cheese Tasting Room ligger i hjertet af Amsterdam. Her får I selv mulighed for at smage de forskellige oste og lærer at skelne dem fra hinanden med hensyn til både smag og duft. Og så er der selvfølgelig en osteekspert til stede, der besvarer spørgsmål og fortæller i detaljer om de forskellige ostesmage. Under besøget smager I de forskellige Reypenaer-oste, der akkompagneres af tre velmatchede likører.

Edam
Edam

Er du også vild med oste? I århundreder har byen Edam produceret den ost, som har fået navn efter byen. Edam er dog meget mere end bare ost. Byen har en rig historie fra 1200-tallet, hvor fiskere og bønder bosatte sig ved den lille flod Ye. Det primitive lille samfund udviklede sig til en succesrig by i 1700-tallet, hvor skibsbyggeri blev en vigtig del af økonomien.

Smukke velbevarede gavle, torve, broer og monumenter sender jer tilbage i tiden. Under besøget får I også mulighed for at slentre rundt på egen hånd i denne charmerende lille by.

Andy Warhol workshop
Andy Warhol workshop

Alle kender nok Andy Warhols portræt af Marylin Monroe, Mao eller prinsesse Beatrix. Warhol var kendt som kunstner, grafiker og filmskaber. Faktum er, at han regnes som en af de førende aktører inden for popart. Han blev verdensberømt, da han anvendte en teknik, som hedder silkcreen technique, hvor han manipulerede fotografier med vandfarve. Og denne teknik kan I lære i en workshop. I får mulighed for at bearbejde fotos af alle i gruppen, som arrangøren har modtaget inden rejsen.

 Resultatet? I bedste fald kommer du ud fra workshoppen med dit helt eget selvportræt à la Andy Warhol!

Genever-smagning
Genever-smagning

Er I en gruppe, der interesserer jer for mad og drikke, anbefaler vi denne tur, hvor I får mulighed for at prøvesmage den 'hollandske gin' – genever. Jenever er forgængeren til gin, og den drikkes kold som snaps eller som long-drink i en såkaldt John Collins.

Den traditionelle hollandske bar 'Proeflokaal A. Van Wees' er det perfekte sted at udforske Amsterdams genever-kultur. Hvis du foretrækker øl, er det også den perfekte følgesvend til typiske hollandske snacks. Alle genevere, som produceres i dag, kommer stadig fra området Jordaan, der er et af Amsterdams ældste områder.

Hvis I ønsker det, kan I arrangere en prøvesmagning på baren. Her får I mulighed for at prøve fire forskellige typer genever og lærer at skelne dem fra hinanden.

Transfer
Transfer

Effektiv transfer med sightseeing! Start rejsen bekvemt, og slip for at lede efter taxi eller togtransfer. En bus møder op, når I lander, og transporterer jer let og enkelt til det centrale Amsterdam og jeres hotel. 

Konferencer
Konferencer

Effektiv konference i tilslutning til jeres logi! Hold konferencen på jeres hotel – vælg mellem et halvdags- eller heldagsarrangement. Hvis I spiser frokost i forbindelse med konferencen, sparer I masser af tid, som I kan bruge på andre sjove aktiviteter. Vi hjælper jer med jeres behov vedrørende teknik, bordopsætning og tidsprogram.

Se mere
Luk

{{::webSiteStrings.booking_request}}

{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent_text}}
{{::webSiteStrings.booking_request_not_sent}}
"Turen kunne nærmest ikke have gået bedre. Tror det er sjældent at alt klapper så godt som det gjorde. Så vi er meget glade og tilfredse, og vil helt sikkert anbefale jer til andre. Så tusind tak for hjælpen."
Louise F. Holm-Pedersen, Jysk Pension
"Skulle jeg en anden gang få behov for et rejseselskab – eller høre om andre der får det – henviser jeg meget gerne til Rejsefeber.dk – og meget gerne til dig, som har været super at arbejde sammen med igennem dette forløb."
Rene Schneider, Hjørring Produktionsskole
"Tak til Rejsefeber – Super dialog, attraktive udbud og gode løsninger, hver gang! Giver Rejsefeber vores bedste anbefaling."
Line Sandner, place2live
"Rejsefeber har arrangeret 3 grupperejser for vores virksomhed, og det har været helt fantastisk – hver gang. De har ydet helt exceptionel service og alt har klappet på hele turen. Vi bruger uden tvivl Rejsefeber igen til vores næste tur. 5 stjerner til Rejsefeber med tak for fantastisk service."
Lotte Munk, Solvo IT
"Jeg har været utrolig glad for vores samarbejde og for din altid glade og hjælpsomme tilgang til spørgsmål, ændringer osv. Jeg har aldrig haft sådan en opgave før - og jeg havde ikke klaret det uden jer! Jeg vil til en hver tid kontakte jer igen, hvis vi er så heldige at komme afsted igen - samt anbefale jer til hvem der måtte have behov for en rejse."
Dorthe Karlskov, Peter Larsens Kaffe
NB!

Hvis du bestiller to enkeltbilletter, skal du være opmærksom på, at hvis den ene flyvning af en eller anden grund ikke gennemføres som planlagt, afbestilles/ændres den anden flyvning ikke automatisk. Du skal selv ændre billetten! Hvis billetten ikke kan ændres, hæfter du selv for det tabte beløb.