Spar tid

Enkel bestilling og personlig service

Hurtigt svar

Unikt tilbud skræddersyet til jer

Samarbejder med de bedste

 

Grupperejse & Firmatur Antwerpen

Antwerpen er en by som, har formået at tilpasse sig de besøgendes behov. Her findes der et bredt udbud af aktiviteter, som du sædvanligvis finder i en storby, og som er perfekt til en firmatur, gruppe- eller konferencerejse. Byen byder på masser af shopping – et rigtigt modecentrum. Langs gaden Nationalestraat findes der en masse butikker, så ud at shoppe! Byen regnes som verdens diamantcentrum – her håndteres 90 % af alle rådiamanter. Og selvom der ikke står ædelsten på indkøbslisten, er det en oplevelse at besøge butikkerne ved Pelikaanstraat. Kunsten må du heller ikke gå glip af. Museet MuHKA har alle former for kunst. Eller hvorfor ikke besøge barokmaleren Rubens hus?

Hvorfor booke sin personalerejse med os?
Læs mere om firmature med Rejsefeber her.

Vidste du, at byens zoo blev indviet allerede i 1800-tallet og er ét af verdens ældste? Efterhånden som byen er vokset, er den blevet udbygget, og det betyder, at zoo i dag ligger lige i centrum. Selvom faciliteterne er gamle, så trives livet der med 5000 dyr og 950 forskellige arter. Belgien er en stærk ølnation.  Vi foreslår, du smører den tørre hals med en øl fra bryggeriet De Koninck, som er baseret i Antwerpen. Derudover anbefaler vi en hyggelig vandretur langs vandet – kajen strækker sig op mod 120 km!

{{::webSiteStrings.booking_request}}

{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent_text}}
{{::webSiteStrings.booking_request_not_sent}}
"Turen kunne nærmest ikke have gået bedre. Tror det er sjældent at alt klapper så godt som det gjorde. Så vi er meget glade og tilfredse, og vil helt sikkert anbefale jer til andre. Så tusind tak for hjælpen."
Louise F. Holm-Pedersen, Jysk Pension
"Skulle jeg en anden gang få behov for et rejseselskab – eller høre om andre der får det – henviser jeg meget gerne til Rejsefeber.dk – og meget gerne til dig, som har været super at arbejde sammen med igennem dette forløb."
Rene Schneider, Hjørring Produktionsskole
"Tak til Rejsefeber – Super dialog, attraktive udbud og gode løsninger, hver gang! Giver Rejsefeber vores bedste anbefaling."
Line Sandner, place2live
"Rejsefeber har arrangeret 3 grupperejser for vores virksomhed, og det har været helt fantastisk – hver gang. De har ydet helt exceptionel service og alt har klappet på hele turen. Vi bruger uden tvivl Rejsefeber igen til vores næste tur. 5 stjerner til Rejsefeber med tak for fantastisk service."
Lotte Munk, Solvo IT
"Jeg har været utrolig glad for vores samarbejde og for din altid glade og hjælpsomme tilgang til spørgsmål, ændringer osv. Jeg har aldrig haft sådan en opgave før - og jeg havde ikke klaret det uden jer! Jeg vil til en hver tid kontakte jer igen, hvis vi er så heldige at komme afsted igen - samt anbefale jer til hvem der måtte have behov for en rejse."
Dorthe Karlskov, Peter Larsens Kaffe
NB!

Hvis du bestiller to enkeltbilletter, skal du være opmærksom på, at hvis den ene flyvning af en eller anden grund ikke gennemføres som planlagt, afbestilles/ændres den anden flyvning ikke automatisk. Du skal selv ændre billetten! Hvis billetten ikke kan ændres, hæfter du selv for det tabte beløb.