Spar tid

Enkel bestilling og personlig service

Hurtigt svar

Unikt tilbud skræddersyet til jer

Samarbejder med de bedste

Grupperejse & Firmatur Antwerpen

Antwerpen er en by som, har formået at tilpasse sig de besøgendes behov. Her findes der et bredt udbud af aktiviteter, som du sædvanligvis finder i en storby, og som er perfekt til en firmatur, gruppe- eller konferencerejse. Byen byder på masser af shopping – et rigtigt modecentrum. Langs gaden Nationalestraat findes der en masse butikker, så ud at shoppe! Byen regnes som verdens diamantcentrum – her håndteres 90 % af alle rådiamanter. Og selvom der ikke står ædelsten på indkøbslisten, er det en oplevelse at besøge butikkerne ved Pelikaanstraat. Kunsten må du heller ikke gå glip af. Museet MuHKA har alle former for kunst. Eller hvorfor ikke besøge barokmaleren Rubens hus?

Hvorfor booke sin personalerejse med os?
Læs mere om firmature med Rejsefeber her.

Vidste du, at byens zoo blev indviet allerede i 1800-tallet og er ét af verdens ældste? Efterhånden som byen er vokset, er den blevet udbygget, og det betyder, at zoo i dag ligger lige i centrum. Selvom faciliteterne er gamle, så trives livet der med 5000 dyr og 950 forskellige arter. Belgien er en stærk ølnation.  Vi foreslår, du smører den tørre hals med en øl fra bryggeriet De Koninck, som er baseret i Antwerpen. Derudover anbefaler vi en hyggelig vandretur langs vandet – kajen strækker sig op mod 120 km!

{{::webSiteStrings.booking_request}}

{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent_text}}
{{::webSiteStrings.booking_request_not_sent}}
NB!

Hvis du bestiller to enkeltbilletter, skal du være opmærksom på, at hvis den ene flyvning af en eller anden grund ikke gennemføres som planlagt, afbestilles/ændres den anden flyvning ikke automatisk. Du skal selv ændre billetten! Hvis billetten ikke kan ændres, hæfter du selv for det tabte beløb.