Spar tid

Enkel bestilling og personlig service

Hurtigt svar

Unikt tilbud skræddersyet til jer

Samarbejder med de bedste

 

Grupperejse & Firmatur Antwerpen

Antwerpen er en by som, har formået at tilpasse sig de besøgendes behov. Her findes der et bredt udbud af aktiviteter, som du sædvanligvis finder i en storby, og som er perfekt til en firmatur, gruppe- eller konferencerejse. Byen byder på masser af shopping – et rigtigt modecentrum. Langs gaden Nationalestraat findes der en masse butikker, så ud at shoppe! Byen regnes som verdens diamantcentrum – her håndteres 90 % af alle rådiamanter. Og selvom der ikke står ædelsten på indkøbslisten, er det en oplevelse at besøge butikkerne ved Pelikaanstraat. Kunsten må du heller ikke gå glip af. Museet MuHKA har alle former for kunst. Eller hvorfor ikke besøge barokmaleren Rubens hus?

Hvorfor booke sin personalerejse med os?
Læs mere om firmature med Rejsefeber her.

Vidste du, at byens zoo blev indviet allerede i 1800-tallet og er ét af verdens ældste? Efterhånden som byen er vokset, er den blevet udbygget, og det betyder, at zoo i dag ligger lige i centrum. Selvom faciliteterne er gamle, så trives livet der med 5000 dyr og 950 forskellige arter. Belgien er en stærk ølnation.  Vi foreslår, du smører den tørre hals med en øl fra bryggeriet De Koninck, som er baseret i Antwerpen. Derudover anbefaler vi en hyggelig vandretur langs vandet – kajen strækker sig op mod 120 km!

Oplev mere i Antwerpen
SIGHTSEEING
SIGHTSEEING

Oplev de største seværdigheder i Antwerpen.

Vælg selv, hvad der passer bedst – en kombineret tur med bus eller fokus på den middelalderlige bykerne til fods?

City sightseeing er stadig en af de mest populære og bedste måder at opleve og udforske en ny by på. Hvis I har mulighed for det, anbefaler vi at tage den i starten af rejsen, for på den måde får man mest ud af byen.

DIAMANTPRÆSENTATION
DIAMANTPRÆSENTATION

Gå ikke glip af chancen for at besøge et af verdens diamantcentre. Antwerpen har i mange århundreder været fokuspunkt for den globale diamanthandel.

I forbindelse med denne præsentation lærer I mere om de fineste diamanter i verden. Her kan I også se en stor samling smukke diamantsmykker. 

Konference i Barcelona
KONFERENCE
Konference i Barcelona
KONFERENCE

Effektiv konference i tilslutningen til jeres logi. Hold konferencen på jeres hotel. I kan vælge mellem halv- eller heldagskonference. Med frokostservering i forbindelse med konferencen sparer I meget tid, som kan bruges på spændende aktiviteter. Vi hjælper jer med alt vedrørende teknik, bordopsætning og tidsprogram.

LUFTHAVNSTRANSFER
LUFTHAVNSTRANSFER

Start rejsen bekvemt og slip for at lede efter taxi eller lufthavnstog. Når I lander, står jeres guide klar og møder jer i ankomsthallen. Når alle er samlede går turen ind til centrum og valgte hotel. Hvis I ønsker det, kan I kombinere jeres ankomsttransfer med en privat sightseeing. Så får I et godt overblik over byen allerede ved ankomsten.

ANTWERPEN FASHION HUNT
ANTWERPEN FASHION HUNT

I denne gruppeaktivitet er målet at hjælpe sidste års modeelever med at afslutte deres eksamen. I skal gennem forskellige tema- og fotoopgaver indsamle det sidste til elevernes samlinger.

Holdet, der samler flest point inden for tidsfristen, kåres til vinder af Antwerpen Fashion Hunt.

Let the game begin!

BESØG I DE RUIEN-KANALERNE
BESØG I DE RUIEN-KANALERNE

De Ruien-kanalerne var under 1600- til 1800-tallet helt overdækkede og spillede en stor rolle for byens beskyttelse. I 2005 blev der åbnet op for besøg, og idag man man så opleve de gamle broer og vælvinger under jorden. Sammen med en dygtig guide vil I opleve de gamle netværk af underjordiske vandløb. Jeres guide vil undervejs fortælle jer om vandløbenes interessante historie og give gruppen mange facinerende fakta.

BESØG PÅ RUBENHUIS MUSEET
BESØG PÅ RUBENHUIS MUSEET

Konstnerens Peter Paul Rubens tidligere studie og hus fra starten af 1600-tallet er idag omdannet til et museum. Her kan I udforske den barokke malermesters hjem og hans mangefacetterede værk. Her får I også fortalt om Rubens talent som arkitekt og samfundskritiker på samme tid, som I fordyber jer i virkeligheden under 1600-tallet.

BESØG PÅ ANTWERPSE BROUW COMPAGNIE
BESØG PÅ ANTWERPSE BROUW COMPAGNIE

Tá chancen og besøg et helt unikt bryggeri!

Her bliver I guidet igennem hemlighederne på bryggeriet Antwerpse Brouw Compagnie. Her er der ikke noget museum, ingen flashige animerede computerskærme og videor. I stedet kan I på nært hold opleve, hvordan et bryggeri fungerer i virkeligheden. Jeres guide er naturligvis en rigtig ølekspert og tar jer igennem den facinerende historie om bryggeriet, historien om øl i Antwerpen og forklarer alt om selve ølbrygningen.

CHOCOLATE NATION
CHOCOLATE NATION

Chocolate Nation er et nyt oplevelsesmuseum i Antwerpen. Det innovative museum er fyldt med fortællinger om chokolade. Det gir et helt unikt billede af Belgiens mest berømte produkt. Rundturen varer godt 90 minutter og begynder med en tur tilbage til kakaoplantagen og besøg i 14 tematiske rum. Det gir et unikt indblik i belgiske chokoladetraditioner og med mange muligheder for smagspøver! Her findes der også gode muligheder for at arrangere teambuilding aktiviteter og workshops.

Se mere
Luk

{{::webSiteStrings.booking_request}}

{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent_text}}
{{::webSiteStrings.booking_request_not_sent}}
"Turen kunne nærmest ikke have gået bedre. Tror det er sjældent at alt klapper så godt som det gjorde. Så vi er meget glade og tilfredse, og vil helt sikkert anbefale jer til andre. Så tusind tak for hjælpen."
Louise F. Holm-Pedersen, Jysk Pension
"Skulle jeg en anden gang få behov for et rejseselskab – eller høre om andre der får det – henviser jeg meget gerne til Rejsefeber.dk – og meget gerne til dig, som har været super at arbejde sammen med igennem dette forløb."
Rene Schneider, Hjørring Produktionsskole
"Tak til Rejsefeber – Super dialog, attraktive udbud og gode løsninger, hver gang! Giver Rejsefeber vores bedste anbefaling."
Line Sandner, place2live
"Rejsefeber har arrangeret 3 grupperejser for vores virksomhed, og det har været helt fantastisk – hver gang. De har ydet helt exceptionel service og alt har klappet på hele turen. Vi bruger uden tvivl Rejsefeber igen til vores næste tur. 5 stjerner til Rejsefeber med tak for fantastisk service."
Lotte Munk, Solvo IT
"Jeg har været utrolig glad for vores samarbejde og for din altid glade og hjælpsomme tilgang til spørgsmål, ændringer osv. Jeg har aldrig haft sådan en opgave før - og jeg havde ikke klaret det uden jer! Jeg vil til en hver tid kontakte jer igen, hvis vi er så heldige at komme afsted igen - samt anbefale jer til hvem der måtte have behov for en rejse."
Dorthe Karlskov, Peter Larsens Kaffe
NB!

Hvis du bestiller to enkeltbilletter, skal du være opmærksom på, at hvis den ene flyvning af en eller anden grund ikke gennemføres som planlagt, afbestilles/ændres den anden flyvning ikke automatisk. Du skal selv ændre billetten! Hvis billetten ikke kan ændres, hæfter du selv for det tabte beløb.