Annonce:

Grupperejser & Firmatur Antwerpen

Vi booker fly, hotel, konference, arrangerer middage, udflugter og aktiviteter. Fortæl os om jeres ønsker, så finder vi det bedste tilbud frem til jeres firmatur.
Pakkesmart
Bestil tilbud her

Ring til os 70 23 70 69

Vi har åbent hverdage: 09.00-17.00
grupperejser@rejsefeber.dk

Antwerpen

Antwerpen er en by som, har formået at tilpasse sig de besøgendes behov. Her findes der et bredt udbud af aktiviteter, som du sædvanligvis finder i en storby, og som er perfekt til en firmatur, gruppe- eller konferencerejse. Byen byder på masser af shopping – et rigtigt modecentrum. Langs gaden Nationalestraat findes der en masse butikker, så ud at shoppe! Byen regnes som verdens diamantcentrum – her håndteres 90 % af alle rådiamanter. Og selvom der ikke står ædelsten på indkøbslisten, er det en oplevelse at besøge butikkerne ved Pelikaanstraat. Kunsten må du heller ikke gå glip af. Museet MuHKA har alle former for kunst. Eller hvorfor ikke besøge barokmaleren Rubens hus?

Hvorfor booke sin personalerejse med os?
Læs mere om firmature med Rejsefeber her.

Vidste du, at byens zoo blev indviet allerede i 1800-tallet og er ét af verdens ældste? Efterhånden som byen er vokset, er den blevet udbygget, og det betyder, at zoo i dag ligger lige i centrum. Selvom faciliteterne er gamle, så trives livet der med 5000 dyr og 950 forskellige arter. Belgien er en stærk ølnation.
+

 Vi foreslår, du smører den tørre hals med en øl fra bryggeriet De Koninck, som er baseret i Antwerpen. Derudover anbefaler vi en hyggelig vandretur langs vandet – kajen strækker sig op mod 120 km!

Hotelforslag

Gruppe- & konferencerejser

Rejsefeber Gruppe & Konference har siden starten af 1998 arrangeret over 8000 prisvenlige og vellykkede grupperejser. Vi bestiller alt – fra virksomhedens konferencerejse med fly, hotel, middage og arrangementer til foreningens flybilletter til Paris eller til andre destinationer i Europa.

Lav din forespørgsel her!

Ring til os 70 23 70 69

Vi har åbent hverdage: 09.00-17.00
grupperejser@rejsefeber.dk


Bestil tilbud her
 • FIRMATUR
  Vi er eksperter i skarpe tilbud på din næste firmatur! 
 • KONFERENCEREJSER
  Vi bestiller hele konferencerejsen eller dele af arrangementet.
 • GRUPPEREJSER
  Spar tid og penge – vi er eksperter i at udarbejde prisgunstige forslag til jeres næste grupperejse.

Kunder som har valgt at REJSE med os

 • tec_200x150.jpg
  Christina Sørensen Tec

  "Rejsefeber har arrangeret vores grupperejser flere gange. Vi har altid været super glade for Rejsefeber og deres fantastiske service!"

 • hk_200x150
  Malene Bjørnmose Friborg HK PRIVAT

  ”Tusind tak for samarbejdet, jeres altid positive og super gode service. Vi vil helt sikkert bruge Rejsefeber Gruppe & Konference igen.”

 • iata.png

Rejsefeber.dk er medlem af Rejsegarantifonden (nr. 2115), Danmarks Rejsebureau Forening samt indehaver af IATA-licens.

Rejsefeber ejes af Resia AB, som er en af Nordens største rejsebureaukæder. I moderselskabet Resia Travel Group AB indgår også Bengt-Martins AB samt varemærkerne Cruise Market og Hyttespecialisten. Resia Travel Group har hovedkontor i Göteborg og har IATA licens og er medlem af Rejsegarantifonden.

NB!

Hvis du bestiller to enkeltbilletter, skal du være opmærksom på, at hvis den ene flyvning af en eller anden grund ikke gennemføres som planlagt, afbestilles/ændres den anden flyvning ikke automatisk. Du skal selv ændre billetten! Hvis billetten ikke kan ændres, hæfter du selv for det tabte beløb.