Spar tid

Enkel bestilling og personlig service

Hurtigt svar

Unikt tilbud skræddersyet til jer

Samarbejder med de bedste

 

Grupperejse & Firmatur Athen

Antikkens historie, zorba, tzatziki, oliven, retsina og et fantastisk øhav. I Grækenlands Athen skinner solen året rundt – og med et af Europas bedste klimaer er byen et vidunderligt sted for virksomhedens gruppe- og konferencerejse. Rejs hertil, og få en virksomhedsrejse med ubegrænsede muligheder, sommer og vinter! Vi sammensætter et program med god mad og en tusindårig kultur med udgangspunkt i jeres interesser. Med sightseeing, sjov teambuilding og prisgunstige restauranter, som er svære at finde på egen hånd. Vi håndplukker hotellet ud fra jeres krav til service og med mulighed for konferencefaciliteter, hvis I har brug for det.

Hvorfor booke sin personalerejse med os?
Læs mere om firmature med Rejsefeber her

Tag en snak med os, så sammensætter vi et omkostningsfrit tilbud på en firmatur, perfekte gruppe- eller konferencerejse til virksomheden.

Ud over konferencen kan virksomhedsrejsen i Athen indeholde sejlture, surfing   eller hvad med scubadykning. Fortæl os jeres ønsker, så bestiller vi plads. Her er også natklubber, shoppingmuligheder og et uovertruffet kulturudbud, men det er selvfølgelig den 6.000-årige historie, der er hovedattraktionen: Borgklippen Akropolis med templet Parthenon, som våger over byen, Dionysos-teateretdet olympiske stadion og Zeus-templet er nogle af de seværdigheder, I ikke må gå glip af. Et besøg på det arkæologiske nationalmuseum anbefales på det varmeste – det er et af verdens førende og mest fascinerende museer med genstande fra 3.000 år af Grækenlands historie. Vi bestiller gerne plads på en interessant og lærerig guidet tur! Athens gamle bydel hedder Plaka – og er perfekt til pauser i konferencen. I Plaka stresser man ikke, her kan I slentre rundt i de hyggelige små gader. På torvet er der tavernaer, restauranter, barer og natteliv. Slå jer ned, og bestil græske specialiteter som tzatziki, musaka og souvlaki – eller tag en gyros på stående fod, mens I suger Athens atmosfære til jer. Et andet højdepunkt i Athen er den store havn Pireus, hvorfra der afgår færger og flyvebåde til hele det græske øhav. Hvis gruppen ønsker at foretage en magisk udflugt i det azurblå Ægæiske hav, er I velkomne til at kontakte os, så arrangerer vi gerne. 

Oplev mere i Athen
BYRUNDTUR
BYRUNDTUR

Allerede på vej fra lufthavnen får du det første strejf af Athen. Du passer Syntagmatorvet med parlamentet og det berømte hotel Grande Bretagne. Og lige derefter de danske Hansen-brødres tre bygninger – biblioteket, universitetet og det græske akademi. Du kommer også til at se det store marmorstadion, hvor de første olympiske lege i moderne tid blev afholdt i 1896. Hvis tiden tillader det, kan du gøre et stop og besøge Akropolis.

Zorba OG COCKTAIL WORKSHOP
Zorba OG COCKTAIL WORKSHOP

Lige siden filmen Zorba udkom i 1964, har man danset den velkendte dans over hele verden. Benyt chancen for at lære dansen og derefter nyde cocktails, som du – som en vaskeægte græsk bartender – blander af græske dråber. Det er en fantastisk måde at oparbejde appetit på, samtidig med at du lærer den græske kultur at kende.  Derefter er der middag på en af Athens hyggeligste taverner.

KONFERENCE
KONFERENCE

Det er en smart og effektiv måde at disponere tiden på i Athen, hvis I placerer konferencen på jeres hotel. Byens afslappede atmosfære giver gode forudsætninger for en givende og vellykket konference. Når I bevæger jer væk fra hverdagsmiljøet derhjemme, får I nye synsvinkler på det hele. Og den græske vinkel er forfriskende, hører vi fra vores tilfredse grupper.

GUIDET KULINARISK TUR PÅ MARKEDET
GUIDET KULINARISK TUR PÅ MARKEDET

Sammen med vores kokke begiver du dig ud på en gastronomisk gåtur, hvor du kan nyde de lokale smagsoplevelser. Athens indbyggere besøger dette marked hver dag for at finde de bedste råvarer til aftenens madlavning. Når gourmetprodukterne er indkøbt, kan du nyde en kop kaffe midt i menneskevrimlen.

Derefter er der afgang til en restaurant til den næste, og måske vigtigste, del af oplevelsen – madlavningen! Vores kokke forklarer mentaliteten og den græske måde at lave mad på. Du får tydelige instruktioner om, hvordan de lækre råvarer skal håndteres med enkle opskrifter på, hvordan klassiske appetitvækkere som tzatziki og traditionel græsk salat tilberedes. Og til sidst følger et udsøgt måltid med guddommelig græsk musik i baggrunden.

UDFLUGT TIL ÆGINA, PISTACIENØDDERNES Ø
UDFLUGT TIL ÆGINA, PISTACIENØDDERNES Ø

Kun tre mil fra Piræus ligger øen Ægina, hvor en af Grækenlands første hovedstæder lå. Øen er lille, men her er plads til både museum, restauranter og velbevarede bygninger. Dette er en unik mulighed for at opleve antikken og græsk historie, kombineret med hav, badeture og kulinariske lækkerier. Glem ikke at købe pistacienødder. De vokser i massevis på øen!

BESØG EN GRÆSK BONDEGÅRD
BESØG EN GRÆSK BONDEGÅRD

Her får I mulighed for at opleve en græsk økologisk gård i smukke naturomgivelser. I får indblik i, hvordan hverdagen fungerer på en gård i 2000-tallet. Det er muligt at tilføje frokost eller middag til udflugten.

MIDDAG PÅ RESTAURANT
MIDDAG PÅ RESTAURANT

En klassisk græsk middag med udsigt over det prægtige Akropolis bliver et minde for livet. Vi hjælper med forslag og booking af restauranter til jeres gruppe.

OPLEV GRÆKENLAND PÅ GRÆKERNES MÅDE!
OPLEV GRÆKENLAND PÅ GRÆKERNES MÅDE!

Mærk den græske atmosfære, hør lyden fra græsk musik og dans. Se, hvordan grækerne producerer deres traditionelle dekorationer. Alt dette, samtidig med at I udforsker Plaka-området, der byder på spændende historie og hyggelige gader. Plaka beskrives ofte som en selvstændig by i byen.  Mærk duftene fra den græske natur, og smag på de græske produkter og delikatesser.

BUS OG GUIDE MØDER JER I LUFTHAVNEN
BUS OG GUIDE MØDER JER I LUFTHAVNEN

Når I er landet i Athen, behøver I ikke lede efter taxier eller tog. En bus møder jer, når I er landet, og kører jer smidigt til det centrale Athen og jeres hotel. Der er mulighed for at tilføje sightseeing allerede her på den første tur til hotellet. Uanset om I vælger guidning eller ej, giver busturen jer et første og spændende overblik over byen.

Se mere
Luk

{{::webSiteStrings.booking_request}}

{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent_text}}
{{::webSiteStrings.booking_request_not_sent}}
"Turen kunne nærmest ikke have gået bedre. Tror det er sjældent at alt klapper så godt som det gjorde. Så vi er meget glade og tilfredse, og vil helt sikkert anbefale jer til andre. Så tusind tak for hjælpen."
Louise F. Holm-Pedersen, Jysk Pension
"Skulle jeg en anden gang få behov for et rejseselskab – eller høre om andre der får det – henviser jeg meget gerne til Rejsefeber.dk – og meget gerne til dig, som har været super at arbejde sammen med igennem dette forløb."
Rene Schneider, Hjørring Produktionsskole
"Tak til Rejsefeber – Super dialog, attraktive udbud og gode løsninger, hver gang! Giver Rejsefeber vores bedste anbefaling."
Line Sandner, place2live
"Rejsefeber har arrangeret 3 grupperejser for vores virksomhed, og det har været helt fantastisk – hver gang. De har ydet helt exceptionel service og alt har klappet på hele turen. Vi bruger uden tvivl Rejsefeber igen til vores næste tur. 5 stjerner til Rejsefeber med tak for fantastisk service."
Lotte Munk, Solvo IT
"Jeg har været utrolig glad for vores samarbejde og for din altid glade og hjælpsomme tilgang til spørgsmål, ændringer osv. Jeg har aldrig haft sådan en opgave før - og jeg havde ikke klaret det uden jer! Jeg vil til en hver tid kontakte jer igen, hvis vi er så heldige at komme afsted igen - samt anbefale jer til hvem der måtte have behov for en rejse."
Dorthe Karlskov, Peter Larsens Kaffe
NB!

Hvis du bestiller to enkeltbilletter, skal du være opmærksom på, at hvis den ene flyvning af en eller anden grund ikke gennemføres som planlagt, afbestilles/ændres den anden flyvning ikke automatisk. Du skal selv ændre billetten! Hvis billetten ikke kan ændres, hæfter du selv for det tabte beløb.