Annonce:

Grupperejser & Firmatur Athen

Vi booker fly, hotel, konference, arrangerer middage, udflugter og aktiviteter. Fortæl os om jeres ønsker, så finder vi det bedste tilbud frem til jeres firmatur.
Pakkesmart
Bestil tilbud her

Ring til os 70 23 70 69

Vi har åbent hverdage: 09.00-17.00
grupperejser@rejsefeber.dk

Athen

Antikkens historie, zorba, tzatziki, oliven, retsina og et fantastisk øhav. I Grækenlands Athen skinner solen året rundt – og med et af Europas bedste klimaer er byen et vidunderligt sted for virksomhedens gruppe- og konferencerejse. Rejs hertil, og få en virksomhedsrejse med ubegrænsede muligheder, sommer og vinter! Vi sammensætter et program med god mad og en tusindårig kultur med udgangspunkt i jeres interesser. Med sightseeing, sjov teambuilding og prisgunstige restauranter, som er svære at finde på egen hånd. Vi håndplukker hotellet ud fra jeres krav til service og med mulighed for konferencefaciliteter, hvis I har brug for det.

Hvorfor booke sin personalerejse med os?
Læs mere om firmature med Rejsefeber her

Tag en snak med os, så sammensætter vi et omkostningsfrit tilbud på en firmatur, perfekte gruppe- eller konferencerejse til virksomheden.

Ud over konferencen kan virksomhedsrejsen i Athen indeholde sejlture, surfing 

+

 eller hvad med scubadykning. Fortæl os jeres ønsker, så bestiller vi plads. Her er også natklubber, shoppingmuligheder og et uovertruffet kulturudbud, men det er selvfølgelig den 6.000-årige historie, der er hovedattraktionen: Borgklippen Akropolis med templet Parthenon, som våger over byen, Dionysos-teateretdet olympiske stadion og Zeus-templet er nogle af de seværdigheder, I ikke må gå glip af. Et besøg på det arkæologiske nationalmuseum anbefales på det varmeste – det er et af verdens førende og mest fascinerende museer med genstande fra 3.000 år af Grækenlands historie. Vi bestiller gerne plads på en interessant og lærerig guidet tur! Athens gamle bydel hedder Plaka – og er perfekt til pauser i konferencen. I Plaka stresser man ikke, her kan I slentre rundt i de hyggelige små gader. På torvet er der tavernaer, restauranter, barer og natteliv. Slå jer ned, og bestil græske specialiteter som tzatziki, musaka og souvlaki – eller tag en gyros på stående fod, mens I suger Athens atmosfære til jer. Et andet højdepunkt i Athen er den store havn Pireus, hvorfra der afgår færger og flyvebåde til hele det græske øhav. Hvis gruppen ønsker at foretage en magisk udflugt i det azurblå Ægæiske hav, er I velkomne til at kontakte os, så arrangerer vi gerne. 

Hotelforslag

Gruppe- & konferencerejser

Rejsefeber Gruppe & Konference har siden starten af 1998 arrangeret over 8000 prisvenlige og vellykkede grupperejser. Vi bestiller alt – fra virksomhedens konferencerejse med fly, hotel, middage og arrangementer til foreningens flybilletter til Paris eller til andre destinationer i Europa.

Lav din forespørgsel her!

Ring til os 70 23 70 69

Vi har åbent hverdage: 09.00-17.00
grupperejser@rejsefeber.dk


Bestil tilbud her
 • FIRMATUR
  Vi er eksperter i skarpe tilbud på din næste firmatur! 
 • KONFERENCEREJSER
  Vi bestiller hele konferencerejsen eller dele af arrangementet.
 • GRUPPEREJSER
  Spar tid og penge – vi er eksperter i at udarbejde prisgunstige forslag til jeres næste grupperejse.

Kunder som har valgt at REJSE med os

 • tec_200x150.jpg
  Christina Sørensen Tec

  "Rejsefeber har arrangeret vores grupperejser flere gange. Vi har altid været super glade for Rejsefeber og deres fantastiske service!"

 • hk_200x150
  Malene Bjørnmose Friborg HK PRIVAT

  ”Tusind tak for samarbejdet, jeres altid positive og super gode service. Vi vil helt sikkert bruge Rejsefeber Gruppe & Konference igen.”

 • iata.png

Rejsefeber.dk er medlem af Rejsegarantifonden (nr. 2115), Danmarks Rejsebureau Forening samt indehaver af IATA-licens.

Rejsefeber ejes af Resia AB, som er en af Nordens største rejsebureaukæder. I moderselskabet Resia Travel Group AB indgår også Bengt-Martins AB samt varemærkerne Cruise Market og Hyttespecialisten. Resia Travel Group har hovedkontor i Göteborg og har IATA licens og er medlem af Rejsegarantifonden.

NB!

Hvis du bestiller to enkeltbilletter, skal du være opmærksom på, at hvis den ene flyvning af en eller anden grund ikke gennemføres som planlagt, afbestilles/ændres den anden flyvning ikke automatisk. Du skal selv ændre billetten! Hvis billetten ikke kan ændres, hæfter du selv for det tabte beløb.