Spar tid

Enkel bestilling og personlig service

Hurtigt svar

Unikt tilbud skræddersyet til jer

Samarbejder med de bedste

Grupperejse & Firmatur Athen

Antikkens historie, zorba, tzatziki, oliven, retsina og et fantastisk øhav. I Grækenlands Athen skinner solen året rundt – og med et af Europas bedste klimaer er byen et vidunderligt sted for virksomhedens gruppe- og konferencerejse. Rejs hertil, og få en virksomhedsrejse med ubegrænsede muligheder, sommer og vinter! Vi sammensætter et program med god mad og en tusindårig kultur med udgangspunkt i jeres interesser. Med sightseeing, sjov teambuilding og prisgunstige restauranter, som er svære at finde på egen hånd. Vi håndplukker hotellet ud fra jeres krav til service og med mulighed for konferencefaciliteter, hvis I har brug for det.

Hvorfor booke sin personalerejse med os?
Læs mere om firmature med Rejsefeber her

Tag en snak med os, så sammensætter vi et omkostningsfrit tilbud på en firmatur, perfekte gruppe- eller konferencerejse til virksomheden.

Ud over konferencen kan virksomhedsrejsen i Athen indeholde sejlture, surfing   eller hvad med scubadykning. Fortæl os jeres ønsker, så bestiller vi plads. Her er også natklubber, shoppingmuligheder og et uovertruffet kulturudbud, men det er selvfølgelig den 6.000-årige historie, der er hovedattraktionen: Borgklippen Akropolis med templet Parthenon, som våger over byen, Dionysos-teateretdet olympiske stadion og Zeus-templet er nogle af de seværdigheder, I ikke må gå glip af. Et besøg på det arkæologiske nationalmuseum anbefales på det varmeste – det er et af verdens førende og mest fascinerende museer med genstande fra 3.000 år af Grækenlands historie. Vi bestiller gerne plads på en interessant og lærerig guidet tur! Athens gamle bydel hedder Plaka – og er perfekt til pauser i konferencen. I Plaka stresser man ikke, her kan I slentre rundt i de hyggelige små gader. På torvet er der tavernaer, restauranter, barer og natteliv. Slå jer ned, og bestil græske specialiteter som tzatziki, musaka og souvlaki – eller tag en gyros på stående fod, mens I suger Athens atmosfære til jer. Et andet højdepunkt i Athen er den store havn Pireus, hvorfra der afgår færger og flyvebåde til hele det græske øhav. Hvis gruppen ønsker at foretage en magisk udflugt i det azurblå Ægæiske hav, er I velkomne til at kontakte os, så arrangerer vi gerne. 

{{::webSiteStrings.booking_request}}

{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent_text}}
{{::webSiteStrings.booking_request_not_sent}}
NB!

Hvis du bestiller to enkeltbilletter, skal du være opmærksom på, at hvis den ene flyvning af en eller anden grund ikke gennemføres som planlagt, afbestilles/ændres den anden flyvning ikke automatisk. Du skal selv ændre billetten! Hvis billetten ikke kan ændres, hæfter du selv for det tabte beløb.