Spar tid

Enkel bestilling og personlig service

Hurtigt svar

Unikt tilbud skræddersyet til jer

Samarbejder med de bedste

 

Grupperejse & Firmatur Barcelona

Regn med både storbypuls og skønt strandliv, når I lægger virksomhedens grupperejse eller firmatur i Barcelona. Det er ikke uden grund, at denne kystby er en af vores mest populære destinationer til virksomhedsrejser. Ud over venlige og afslappede mennesker og den tætte beliggenhed til skønne badeture vil Barcelona forkæle jer med frisk fisk og skaldyr direkte fra Middelhavet. Vi udpeger gerne guldkornene!Her kan I nyde spanske tapas og paella i solen og kan også vælge at krydre konferencen med spændende fodbold på Camp Nou

Hvorfor booke sin personalerejse med os?
Læs mere om firmature med Rejsefeber her.

Se nedenfor: Forslag til aktiviteter, som jeres firmatur, grupperejse/konference kan indeholde!

Vi sikrer jer prisgunstig overnatninger, uanset om I er til pittoreske omgivelser eller moderne design. Mange af hotellerne har desuden pool og tagterrasse – et skønt plus i sommerhalvåret.  I metropolen Barcelona tager indbyggerne dagene, som de kommer, hvilket garanterer jer en afslappet effekt på gruppen. Gå endelig ikke glip af den berømte kirke Sagrada Familia, som blev påbegyndt i 1882, og som den dag i dag stadig er en byggeplads og udformes efter Gaudis oprindelige idé. Ofte forbindelse Spanien med drikken sangria, men i Barcelona er det cava, der regerer. Hvis der er interesse for det, anbefaler vi en tur til en nærliggende vingård uden for byen. Vi hjælper jer gerne med at bestille turen, så den passer ind i jeres program. Tag på opdagelse uden for turiststrøget Las Ramblas, og find jeres egne perler, spændende barer og prisgunstige restauranter. Vi har tipsene, der gør jeres ophold unikt. For eksempel findes der i området omkring Barri Gotic og l'Eixample trendy barer, og her er der altid masser af liv. Shopping i Barcelona skuffer de færreste, men husk, at butikkerne har lukket om søndagen. Fodbold er meget stort i Barcelona, måske spilles der en kamp Camp Nou, mens I er i byen. Spørg os, vi har billetterne!

 

Udsigt over hustage i Barcelona
Husfacader med citroner
Gader langs Barceloneta-strand
Vejskilt ved katedralen La Sagrada Família
Oplev mere i Barcelona
Barcelona Parc Guell
CITY SIGHTSEEING
Barcelona Parc Guell
CITY SIGHTSEEING

Det er masser at se i Barcelona, og en sightseeingtur er en dejlig start på jeres rejse. Vi anbefaler en tur på et par timer med egen bus og guide. Afhængigt af hvor i byen I bor, hvilken årstid I rejser på og jeres øvrige ønsker, skræddersyr vi turen til jer.

På en almindelig firetimerstur passerer gruppen følgende seværdigheder: Plaça de Catalunya, Via Laietana, de gotiske kvarterer, Plaça de Sant Jaume, Villa Olimpica og Port Olimpic. Derefter kører I op til Montjüic, som byder på panoramaudsigt over byen og havnen.

Barcelona Sagrada Familia
GAUDIS BARCELONA
Barcelona Sagrada Familia
GAUDIS BARCELONA

Barcelona er kendt som hjemsted for den kendte arkitekt Antoni Gaudí. Han var en af de største innovatører i slutningen af 1800-tallet og har efterladt mange skatte, der bare venter på, at du besøger dem. Denne kunstneriske Artistic Tour of Barcelona starter ved den berømte katedral La Sagrada Família. Det imponerende bygningsværk, tegnet af Gaudí og påbegyndt i 1883, er endnu ikke færdigbygget, men er meget specielt og smukt og absolut et besøg værd. Efter dette fortsætter turen til Gaudís bizarre Park Güell, som i dag er optaget som verdensarv hos UNESCO. Dette er en offentlig park og et af Barcelonas mest berømte vartegn. Turen afsluttes ved Passeig de Gràcia, hvor man kan se Gaudís berømte etagebyggerier som La Pedrera og Casa Batlló.

Barcelona Camp Nou
RUNDVISNING PÅ FC BARCELONAS CAMP NOU
Barcelona Camp Nou
RUNDVISNING PÅ FC BARCELONAS CAMP NOU

Turen starter i det moderne museum, som har en bred samling af genstande fra FC Barcelonas historie. Rundturen fortsætter til områderne, hvor spillere som Kubala, Cruyff, Maradona, Guardiola og Ronaldinho har huseret. Som besøgende får man lov at mærke den ægte Barça-passion, når man bevæger sig gennem omklædningsrummene og i tunnelen frem til banen, hvor man har en imponerende udsigt over arenaen. 

 

 

 

Barcelona Electric Bike Tour
ELECTRIC BIKE TOUR
Barcelona Electric Bike Tour
ELECTRIC BIKE TOUR

En guidet tur på elcykel er den bedste måde at opleve Barcelonas mange kvarterer og byens fantastiske arkitektur på. Turen starter ved katedralen i Barri Gòtic og fortsætter i 2,5 time langs Parc de la Ciutadella, gennem parker og torve og forbi den smukke strand. Elcyklen er en bekvem og enkel måde at opleve Middelhavets smukkeste by på.

Barcelona Tapas cooking class
Tapas Cooking Class
Barcelona Tapas cooking class
Tapas Cooking Class

Fænomenet “tapas” er synonymt med spansk madkultur og et must, når man er i Spanien. Tag arbejdsgruppen med på en teambuilding-aktivitet, hvor I samles til en hyggelig stemning omkring maden og lærer om spansk madkunst. I bliver opdelt i mindre grupper, og ved hjælp af en ekspert tilbereder I jeres egne tapas, mens I nyder lidt lettere snacks og drikkevarer. I slutter naturligvis madlavningskurset af med at spise den mad, I selv har tilberedt!

Barcelona Flamenco-show
TABLAO CORDOBÉS FLAMENCO-SHOW
Barcelona Flamenco-show
TABLAO CORDOBÉS FLAMENCO-SHOW

I hjertet af La Rambla har Barcelonas vigtigste flamencoklub Tablao Cordobés haft til huse siden 1970’erne. Under ledelse af en passioneret familie af flamencokunstnere tilbyder denne restaurant shows oftere end nogen anden flamencoklub i Spanien. Maden, som serveres på restauranten, er komponeret af førsteklasses råvarer. Hos Tablao Cordobés får I en autentisk spansk oplevelse. Vi hjælper jer med bookingen for hele selskabet!

Barcelona bus og guide
BUS OG GUIDE MØDER JER I LUFTHAVNEN
Barcelona bus og guide
BUS OG GUIDE MØDER JER I LUFTHAVNEN

Start rejsen bekvemt, og undgå at skulle lede efter taxi eller lufthavnstog. En bus møder jer, når I er landet, og kører jer smidigt til det centrale Barcelona og jeres hotel. Hvis I ønsker det, kan I kombinere denne transfer med en sightseeing, så I får overblik over byen med det samme.

Konference i Barcelona
KONFERENCE
Konference i Barcelona
KONFERENCE

Hold konferencen på jeres hotel. Når man er uden for de trygge rammer derhjemme, plejer man at få helt nye vinkler på det hele.

Placa Reial
PÅ EGEN HÅND I BARCELONA
Placa Reial
PÅ EGEN HÅND I BARCELONA

Der er meget at se og lave i en storby som Barcelona. Hvis I har nogle timer til jeres rådighed, så begiv jer ud i byens livlige gader, og få det optimale ud af rejsen. Gå en tur på Passeig de Gràcia, og besøg de eksklusive mærkevarebutikker. Et besøg i markedshallen Mercado de la Boqueria på La Rambla er et must! Fortsæt videre i Barri Gòtic til Barcelonas mest velbesøgte museum: Museu Picasso.

PARÉS BALTÀ – VIN- OG CAVAGÅRD
PARÉS BALTÀ – VIN- OG CAVAGÅRD

Parés Baltà er en familieejet vingård i regionen Penedès. Gården har aner tilbage til 1790 og producerer vin og cava af høj kvalitet fra egne druer. Højdeforskellen varierer fra 170 til 750 meter over havet, og jorden indeholder forskellige jordtyper. Det unikke mikroklima giver vinen sit specielle særpræg.

Her kan man besøge vin- og cavakælderen, og turen afsluttes selvfølgelig med en prøvesmagning af gårdens forskellige vine.

Det er naturligvis muligt at kombinere besøget med en udsøgt tapasfrokost eller fingermad, hvis man ønsker det!

Se mere
Luk

{{::webSiteStrings.booking_request}}

{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent_text}}
{{::webSiteStrings.booking_request_not_sent}}
"Turen kunne nærmest ikke have gået bedre. Tror det er sjældent at alt klapper så godt som det gjorde. Så vi er meget glade og tilfredse, og vil helt sikkert anbefale jer til andre. Så tusind tak for hjælpen."
Louise F. Holm-Pedersen, Jysk Pension
"Skulle jeg en anden gang få behov for et rejseselskab – eller høre om andre der får det – henviser jeg meget gerne til Rejsefeber.dk – og meget gerne til dig, som har været super at arbejde sammen med igennem dette forløb."
Rene Schneider, Hjørring Produktionsskole
"Tak til Rejsefeber – Super dialog, attraktive udbud og gode løsninger, hver gang! Giver Rejsefeber vores bedste anbefaling."
Line Sandner, place2live
"Rejsefeber har arrangeret 3 grupperejser for vores virksomhed, og det har været helt fantastisk – hver gang. De har ydet helt exceptionel service og alt har klappet på hele turen. Vi bruger uden tvivl Rejsefeber igen til vores næste tur. 5 stjerner til Rejsefeber med tak for fantastisk service."
Lotte Munk, Solvo IT
"Jeg har været utrolig glad for vores samarbejde og for din altid glade og hjælpsomme tilgang til spørgsmål, ændringer osv. Jeg har aldrig haft sådan en opgave før - og jeg havde ikke klaret det uden jer! Jeg vil til en hver tid kontakte jer igen, hvis vi er så heldige at komme afsted igen - samt anbefale jer til hvem der måtte have behov for en rejse."
Dorthe Karlskov, Peter Larsens Kaffe
NB!

Hvis du bestiller to enkeltbilletter, skal du være opmærksom på, at hvis den ene flyvning af en eller anden grund ikke gennemføres som planlagt, afbestilles/ændres den anden flyvning ikke automatisk. Du skal selv ændre billetten! Hvis billetten ikke kan ændres, hæfter du selv for det tabte beløb.