Spar tid

Enkel bestilling og personlig service

Hurtigt svar

Unikt tilbud skræddersyet til jer

Samarbejder med de bedste

 

TAK FOR DIN ANMELDELSE

TAK

Du vil nu modtage vores nyhedsbrev!

Vi vender tilbage med tips og inspiration til rejsemål, som vi anbefaler til jeres næste firmatur, gruppe- eller konferencerejse

Hvis du søger inspiration, er du velkommen till att besøge vores destinationsside. Eller kontakt os på 70 23 70 69.

 

 

 

DETTE FÅR DU HOS OS
Pålidelig rejsearrangør
En rejsearrangør, der gør, at du føler dig tryg.
Pålidelig rejsearrangør

Vi samarbejder kun med veletablerede partner, og vores leverandører er kvalitetssikrede. Rejsefeber Gruppe & Konference er ejet af Resia AB, som er en af Nordens største rejsebureaukæder. Resia Travel Group besidder IATA-licens og har stillet garanti hos Rejsegarantifonden.

Rejsefeber tager fuldt ansvar for at beskytte vores kunder på samme måde, som Rejsegarantiloven gjorde tidligere. Vi dækker:

  1. Udgifter vedrørende aflysning af rejse, som opstår som følge af konkurs hos et flyselskab eller en anden underleverandør til Rejsefeber.
  2. Udgifter vedrørende aflysning af rejse, der opstår som følge af naturkatastrofe, strejke eller anden indgribende såkaldt force majeure-hændelse.
  3. Udgifter til hotel og måltider, som kan opstå for gruppen på stedet under rejsen på grund af aflyst hjemtransport iht. årsagerne, der er angivet i punkt 1 og 2 ovenfor.
Egen kontaktperson
Også kaldet projektkoordinator
Egen kontaktperson

Hos os får du din egen kontaktperson. En erfaren medarbejder, som er dedikeret og fokuseret på at sammensætte den allerbedste rejse til dig og din gruppe.

Fortæl os om dine forudsætninger, så tager vi hånd om resten. Du sparer tid ved at give os så mange oplysninger som muligt fra starten. Og på destinationen er vores lokale samarbejdspartner til din rådighed.

 

Hurtigt svar
Du har et tilbud inden for 48 timer
Hurtigt svar

Nogle gange skal det gå stærkt. Det er ikke noget problem.

Fra du har udfyldt en bestillingsforespørgsel, skal du oftest vente maks. 48 timer, før du har et tilbud fra os. Og når vi får alle de oplysninger, vi beder om, går det endnu hurtigere!

Konkurrencedygtige priser
Prisgunstige forslag – skræddersyet til jeres budget
Konkurrencedygtige priser

Hos Rejsefeber køber vi stort ind, og det giver os mulighed for at holde omkostningerne nede. Det betyder, at vi kan tilbyde gruppe- og konferencerejser til attraktive priser.

Hos os får du konkrete prisforslag med prisgaranti. Ingen cirkapriser. Vi forhåndsbooker flysæder og hotelværelser, så I kan beslutte jer i ro og mag og føle jer trygge ved, at det, I ønsker at booke, også er tilgængeligt. Vil I hellere have en prisindikation? Det klarer vi selvfølgelig også.

Bæredygtige rejser
Vi tilbyder mulighed for klimareduktion.
Bæredygtige rejser

For os er det vigtigt at arbejde målrettet på en bedre verden, både når det gælder miljø og socialt ansvar. Når du bestiller en rejse hos os, har du mulighed for at tilvælge klimareduktion via Fly Green Fund.

Vi har også et tæt samarbejde med ECPAT samt et børnehjem i udlandet.

Unikke tilbud
Vi udarbejder unikke tilbud. Ingen standardløsninger.
Unikke tilbud
Vi udarbejder unikke tilbud. Ingen standardløsninger.

Vores tilbud er altid udformet efter jeres behov. Giv os jeres ønsker og jeres budget, så udarbejder vi et forslag, som passer til jer.

Nogle gange kan vi godt stille lidt mange spørgsmål i starten. Men det er kun for at sikre, at vi kommer med så præcist et tilbud som muligt første gang. Mulighederne er uendelige. Det er kun fantasien og budgettet, der sætter grænser.

Lokale samarbejdspartnere
Vi samarbejder med de bedste og har et stærkt kontaktnet verden over.
Lokale samarbejdspartnere
Vi samarbejder med de bedste og har et stærkt kontaktnet verden over.

Vi har arbejdet med rejser og events siden 1998 – og derfor har vi kunnet opbygge et stærkt netværk af samarbejdspartnere over hele verden. Og det er med til at sikre dig tryghed og attraktive løsninger.

Vi samarbejder med mere end 100 flyselskaber, som flyver til tusindvis af spændende destinationer over hele verden. På vores største og mest populære destinationer har vi et tæt samarbejde med en lokal partner, som er ekspert i netop den destination. De er tilgængelige døgnet rundt, hvis der sker noget uventet, mens I er der. 

Vi samarbejder med de bedste! 

Personlig service
– på din måde
Personlig service
– på din måde

Hos os får du altid personlig service. På den måde, du ønsker det.

Nogle foretrækker mail. Andre elsker at tale i telefon. Vi er lige vilde med begge dele!

For os er den personlige kontakt fundamentet for en god rejse sammen. Selvom vi er digitale, starter vi altid planlægningen med en samtale. Erfaringen viser, at det giver det bedste resultat.

Fleksible vilkår
En gruppebestilling hos os giver jer mere frihed.
Fleksible vilkår
En gruppebestilling hos os giver jer mere frihed.

Når du sender en bestillingsforespørgsel til os, forhåndsbestiller vi ofte fly og hotel til dig. Det gør vi for at kunne give dig et par dages betænkningstid uden, at du risikerer, at muligheden forsvinder. Når du har besluttet dig, betaler du et mindre depositum. Du betaler restbeløbet og meddeler os deltagernes navne cirka seks uger inden afrejse. 

En gruppebillet har samme pris for alle rejsende. Om- og afbestillingsreglerne er mere generøse, end hvis du bestiller selv på nettet. Ofte er det muligt at ændre navn på den rejsende. Den endelige navneliste skal vi først bruge 35 dage inden afrejse. Det kalder vi enkelt og fleksibelt.

Det forkromede overblik
Vi klarer alt det praktiske.
Det forkromede overblik
Vi klarer alt det praktiske.

Det kan være både tidskrævende og udfordrende at arrangere en grupperejse. Men bare rolig – når du kontakter os, tager vi os af alle detaljer i forbindelse med jeres rejse.

Vi hjælper med alt fra planlægning og administration til gennemførelse og opfølgning. Vi sørger for, at ingen detaljer bliver glemt eller overset og kommer gerne med tips til de små ekstra detaljer, der gør jeres rejse unik!

Eksperthjælp
Det, vi ikke kan inden for grupperejser, kan ingen andre heller ikke.
Eksperthjælp
Det, vi ikke kan inden for grupperejser, kan ingen andre heller ikke.

Med mere end 500 gennemførte konference- og firmarejser hvert år tør vi godt kalde os eksperter. Vi har været næsten overalt og været med til det meste. Vi brænder for at give dig de bedste tips og råd til din rejse.

Når du bestiller hos os, sikrer du, at jeres næste kickoff eller personaletur har de allerbedste forudsætninger for at blive et vellykket og trygt arrangement.

Se mere
Luk
"Turen kunne nærmest ikke have gået bedre. Tror det er sjældent at alt klapper så godt som det gjorde. Så vi er meget glade og tilfredse, og vil helt sikkert anbefale jer til andre. Så tusind tak for hjælpen."
Louise F. Holm-Pedersen, Jysk Pension
"Skulle jeg en anden gang få behov for et rejseselskab – eller høre om andre der får det – henviser jeg meget gerne til Rejsefeber.dk – og meget gerne til dig, som har været super at arbejde sammen med igennem dette forløb."
Rene Schneider, Hjørring Produktionsskole
"Tak til Rejsefeber – Super dialog, attraktive udbud og gode løsninger, hver gang! Giver Rejsefeber vores bedste anbefaling."
Line Sandner, place2live
"Rejsefeber har arrangeret 3 grupperejser for vores virksomhed, og det har været helt fantastisk – hver gang. De har ydet helt exceptionel service og alt har klappet på hele turen. Vi bruger uden tvivl Rejsefeber igen til vores næste tur. 5 stjerner til Rejsefeber med tak for fantastisk service."
Lotte Munk, Solvo IT
NB!

Hvis du bestiller to enkeltbilletter, skal du være opmærksom på, at hvis den ene flyvning af en eller anden grund ikke gennemføres som planlagt, afbestilles/ændres den anden flyvning ikke automatisk. Du skal selv ændre billetten! Hvis billetten ikke kan ændres, hæfter du selv for det tabte beløb.