Spar tid

Enkel bestilling og personlig service

Hurtigt svar

Unikt tilbud skræddersyet til jer

Samarbejder med de bedste

 

Grupperejse & Firmatur Berlin

Berlin er en af Europas mest moderne, hippe og populære byer med en fascinerende historie og evnen til at forvandle gråt til trendy. Der er masser af gode grunde til, at netop denne verdensmetropol er så populær som destination til virksomhedsgrupperejser og vellykkede konferencer. Derudover er prisgunstige Berlin uovertruffen, når det handler om godt indhold og høj kvalitet inden for et budget. Måske vil I gerne forkæle jer selv med lidt bedre ekstra gode overnatninger – her rækker pengene ofte til det! 

Hvorfor booke sin personalerejse med os?
Læs mere om firmature med Rejsefeber her.

Se nedenfor: Forslag til aktiviteter, som jeres firmatur, grupperejse/konference kan indeholde!

Berlin lokker med kort flyvetid, en by, der er let at finde rundt i, meget at se og gode restauranter. Og i pølsens eget hjemland er I selvfølgelig nødt til at prøve en currywurst fra gaden, men vi hjælper jer selvfølgelig også gerne med at maksimere oplevelsen og finde flere gastronomiske guldkorn. Med udgangspunkt i jeres budget matcher vi jer med de meste prisgunstige hoteller – og i den rigtige bydel ud fra jeres ønsker. Vi garanterer jer et interessant møde mellem nyt og gammelt, mellem øst og vest og finder den rigtige kombination af interessante seværdigheder og sjove og udfordrende teambuilding-aktiviteter. Muren præger stadig Berlin, selvom størstedelen af de oprindelige 45 km er væk. Ved East Side Gallery har man bevaret ca. 1 km mur og byder på spektakulære malerier udført af kunstnere fra hele verden.

På DDR-museet får I indblik i, hvordan livet var, da en mur delte byen i to. Eller hvad med at prøve at gå under jorden i Unterwelden-Museum og se de underjordiske gange, beskyttelsesrum og bunkere under byen? Eller tag på Trabant-safari! Vi klarer bestillingen! Måske lokker en tur til Brandenburger Tor, Berlins mest kendte seværdighed, der er perfekt til en sightseeing-slentretur. En af de få bygninger, som stadig stod efter krigens slutning i 1945, men som senere blev lukket inde af muren. Har I tid til overs til shopping? Så anbefaler vi det smukke og hyggelige område Hackesche Markt i det gamle Østberlin med mærkevarebutikker, håndværk og masser af vintage. 

Kontakt os for at få et tilbud på en perfekt gruppe- eller konferencerejse til jeres virksomhed!

Brandenburger Tor med belysning
Tv-tårnet i Berlin i aftentimerne
Oberbaumbrücke med tog i dagslys
Farvestrålende café i Prenzlauer Berg
Oplev mere i Berlin
City Sightseeing
City Sightseeing

Berlin er en stor by, og sightseeing med bus er at anbefale, hvis I vil have et godt overblik over byen. I løbet af tre timer passerer vi det legendariske Kurfürstendamm og varehuset KaDeWe. I Berlins "nye centrum" – mellem den tidligere vestlige og østlige del – ser man den nye centralstation og rigsdagsbygningen med sin store glaskuppel. Vi passerer selvfølgelig også vartegnene Brandenburger Tor og Unter den Linden, og vi kører også gennem Nikolaiviertel, hvor vi får et tilbageblik i historien. Eftersom Berlin er en prægtig by med meget at se, kan det være godt at tænke over, hvilket fokus netop jeres tur skal have, inden I rejser.

Gastro-Rally East
Gastro-Rally East

Tag med på en madrejse i de spændende kulturelle og historiske kvarterer i Mitte, udforsk de seneste madtrends, og oplev restauranter, som jeres gruppe måske ikke selv ville have fundet. I smager kulinariske retter fra fire forskellige restauranter, som afspejler Berlins moderne, internationale og gastronomiske scene. Jeres personlige guide giver en baggrundsintroduktion og kommer med historier fra Berlin, både fra datidens perspektiv og nutiden. I går mellem de forskellige restauranter, og alt er betalt på forhånd. Dette er en meget populær tur, og noget man virkelig har lyst til at fortælle om, når man kommer hjem igen!

Show på Friedrichstadtpalast
Show på Friedrichstadtpalast

På Berlins Broadway kan man opleve et show med masser af glitter og glamour på byens mest berømte teater. Friedrichstadtpalast er kendt for sine imponerende sceneeffekter og sin koreografi i topklasse. Verdens største teaterscene ligger i en storslået bygning, som blandt andet rummer et vandbassin, skøjtebane og to roterende scener. Produktionerne her er enorme, tæt på 160 personer er involveret i hvert show, hvoraf cirka 100 er kunstnere og artister. Mest kendt er Friedrichstadtpalast dog nok for sit can-can-show, som er det største i verden.

Trabant safari Berlin
Kør i trabant gennem berlin
Trabant safari Berlin
Kør i trabant gennem berlin

Tøf rundt i jeres egen trabantkonvoj gennem Berlins gader.

De charmerende totaktskøretøjer kører 30 kilometer i timen, og I får vejledning af en guide, der over radioen fortæller jer om de seværdigheder, I passerer.

En klassisk og sjov oplevelse, hvor I lærer byen at kende fra en helt anden vinkel!

Efter dette eventyr får hver chauffør sit eget “Trabantkørekort”.

Berlin Schloss Charlottenburg
Guidet rundtur på charlottenburg
Berlin Schloss Charlottenburg
Guidet rundtur på charlottenburg

Schloss Charlottenburg blev bygget som sommerresidens for Preussens konger. Slottet –  som blev bygget i udkanten af Berlin og stod klar i år 1695 – befinder sig i dag midt i centrum af den voksende by og har et skønt parkanlæg. Tag med på en spændende tur gennem slottet, og hør historien om en af Preussens mest spændende dronninger – Sophie Charlotte – og hvordan det var, da Napoleon besatte og slottet og boede her.

Efter den guidede rundtur venter der jer en tysk tradition:
Kaffee und Kuchen i caféen ”Kleine Orangeri”.

Berlin welcome card karte
Berlin WelcomeCard
Berlin welcome card karte
Berlin WelcomeCard

Med et areal på ca. 900 km² er Berlin en stor by, så at komme rundt til fods er næsten umuligt. Med dette kort kan du nemt komme frem i Berlin med bus, sporvogn, tog og metro, samt få rabat eller fri entré til mere end 140 seværdigheder.

Berlin WelcomeCard kan fåes til to eller tre dage, og gælder for zone AB (centrale Berlin inkl. Tegel lufthavn) eller for zone ABC (centrale Berlin inkl. Potsdam, Brandenburg International Airport og Schönefeld lufthavn). Kortet gælder fra valgfri dag og aktiveres fra første rejse.

© K. Sahner, M. Simunovic & B. Höfler GbR
Konferencecruise under Berlins broer
© K. Sahner, M. Simunovic & B. Höfler GbR
Konferencecruise under Berlins broer

I Berlin har I mulighed for at bestille en cruisebåd, der bookes eksklusivt til jer og har et konferencelokale til op til 50 personer. Båden har al konferenceteknik, catering og bar.

Her kan I nyde den unikke og inspirerende arbejdsatmosfære, mens I sagte glider gennem Berlins hjerte forbi blandt andet East Side Gallery, Nikolaiviertel, Berliner Dom, Pergamonmuseum og regeringskvarteret med Reichstag.

© The KaDeWe Group GmbH
Guidet tur i KaDeWe
© The KaDeWe Group GmbH
Guidet tur i KaDeWe

I et af Europas største varehuse – Kaufhaus des Westens (KaDeWe) – kan jeres gruppe bestille en inspirerende rundvisning i det traditionsrige hus, hvis spektakulære historie går helt tilbage til 1907. Hver morgen kl. 10 sænkes varehusets jerngitre som en morgenhilsen til de 180.000 daglige besøgende i det 60.000 m2 store salgsområde. Her kommer alle typer besøgende, hvilket er med til at gøre KaDeWe så levende og charmerende.
I løbet af rundvisningen hører I om husets historie, det aktuelle koncept og gamle anekdoter. Og rund turen af med en frokost eller en kop kaffe i panoramarestauranten LeBuffet, mens I nyder den vidunderlige udsigt over Berlin.

Berlin on bike Branderburger
Cykeltur gennem Berlin
Berlin on bike Branderburger
Cykeltur gennem Berlin

Hvorfor ser Berlin ud, som den gør? Byen har ingen traditionel bykerne, tværtimod er den en spændende og pudsig collage af forskellige bydele. Berlin er blevet ødelagt og genopbygget af flere omgange i historiens løb. På denne tur får I masser af spændende information om byens 800 år lange historie, oplever både gammelt og nyt og ser både fremgang og fiasko.

 

Cyklerne leveres til hotellet, og I kører gennem byen i grupper på maks. 15 personer.

Se mere
Luk

{{::webSiteStrings.booking_request}}

{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent_text}}
{{::webSiteStrings.booking_request_not_sent}}
"Turen kunne nærmest ikke have gået bedre. Tror det er sjældent at alt klapper så godt som det gjorde. Så vi er meget glade og tilfredse, og vil helt sikkert anbefale jer til andre. Så tusind tak for hjælpen."
Louise F. Holm-Pedersen, Jysk Pension
"Skulle jeg en anden gang få behov for et rejseselskab – eller høre om andre der får det – henviser jeg meget gerne til Rejsefeber.dk – og meget gerne til dig, som har været super at arbejde sammen med igennem dette forløb."
Rene Schneider, Hjørring Produktionsskole
"Tak til Rejsefeber – Super dialog, attraktive udbud og gode løsninger, hver gang! Giver Rejsefeber vores bedste anbefaling."
Line Sandner, place2live
"Rejsefeber har arrangeret 3 grupperejser for vores virksomhed, og det har været helt fantastisk – hver gang. De har ydet helt exceptionel service og alt har klappet på hele turen. Vi bruger uden tvivl Rejsefeber igen til vores næste tur. 5 stjerner til Rejsefeber med tak for fantastisk service."
Lotte Munk, Solvo IT
"Jeg har været utrolig glad for vores samarbejde og for din altid glade og hjælpsomme tilgang til spørgsmål, ændringer osv. Jeg har aldrig haft sådan en opgave før - og jeg havde ikke klaret det uden jer! Jeg vil til en hver tid kontakte jer igen, hvis vi er så heldige at komme afsted igen - samt anbefale jer til hvem der måtte have behov for en rejse."
Dorthe Karlskov, Peter Larsens Kaffe
NB!

Hvis du bestiller to enkeltbilletter, skal du være opmærksom på, at hvis den ene flyvning af en eller anden grund ikke gennemføres som planlagt, afbestilles/ændres den anden flyvning ikke automatisk. Du skal selv ændre billetten! Hvis billetten ikke kan ændres, hæfter du selv for det tabte beløb.