Spar tid

Enkel bestilling og personlig service

Hurtigt svar

Unikt tilbud skræddersyet til jer

Samarbejder med de bedste

 

Grupperejse & Firmatur Bratislava

Når du vandrer i gaderne, kan du få den følelse, at du er i Wien eller Budapest. Byen besøges ofte på endagsudflugter fra Wien, som bare ligger nogle få timer væk. Vi synes derimod, at Bratislava er sin helt egen rejse værd, og der er masser at opleve på en firmatur, grupperejse eller en konferencerejse hertil.

Eftersom byen er relativt lille, kan du komme rundt overalt til fods. Shopping og cafébesøg i gyderne er utroligt hyggeligt. Den gamle traditionsrige by har en ung puls. Storslåede bygninger og gamle bydele blander sig i skøn harmoni, og over ti procent af indbyggerne er studerende. Ved Donau står den gotiske domkirke St. Martin fra 1300-tallet. Om aftenen fyldes gaden Michalska neden for domkirken med festende studerende. Der er rig mulighed for, at grupperejsen finder sted i fredelige omgivelser, men hvis I er mere til et pulserende natteliv, er der også masser af det.

Hvorfor booke sin personalerejse med os?
Læs mere om firmature med Rejsefeber her.

Et populært besøgsmål er Bratislavas slot, som stammer helt tilbage fra 800-tallet. Slottet ligger på en 85 meter høj bakke, og herfra har du en fantastisk udsigt over byen og Donau. Her finder du det slovakiske nationalmuseum. På museet findes der en fantastisk genstand: Venus fra Moravany, den ca. 25.000 år gamle Venusstatue, der er lavet i mammutelfenben. Du må heller ikke gå glip af en vinsmagning lige nord for byen – de lette vine er udsøgte. Og glem ikke shoppingen – både i den gamle bydel og i de moderne indkøbscentre.

{{::webSiteStrings.booking_request}}

{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent_text}}
{{::webSiteStrings.booking_request_not_sent}}
"Turen kunne nærmest ikke have gået bedre. Tror det er sjældent at alt klapper så godt som det gjorde. Så vi er meget glade og tilfredse, og vil helt sikkert anbefale jer til andre. Så tusind tak for hjælpen."
Louise F. Holm-Pedersen, Jysk Pension
"Skulle jeg en anden gang få behov for et rejseselskab – eller høre om andre der får det – henviser jeg meget gerne til Rejsefeber.dk – og meget gerne til dig, som har været super at arbejde sammen med igennem dette forløb."
Rene Schneider, Hjørring Produktionsskole
"Tak til Rejsefeber – Super dialog, attraktive udbud og gode løsninger, hver gang! Giver Rejsefeber vores bedste anbefaling."
Line Sandner, place2live
"Rejsefeber har arrangeret 3 grupperejser for vores virksomhed, og det har været helt fantastisk – hver gang. De har ydet helt exceptionel service og alt har klappet på hele turen. Vi bruger uden tvivl Rejsefeber igen til vores næste tur. 5 stjerner til Rejsefeber med tak for fantastisk service."
Lotte Munk, Solvo IT
"Jeg har været utrolig glad for vores samarbejde og for din altid glade og hjælpsomme tilgang til spørgsmål, ændringer osv. Jeg har aldrig haft sådan en opgave før - og jeg havde ikke klaret det uden jer! Jeg vil til en hver tid kontakte jer igen, hvis vi er så heldige at komme afsted igen - samt anbefale jer til hvem der måtte have behov for en rejse."
Dorthe Karlskov, Peter Larsens Kaffe
NB!

Hvis du bestiller to enkeltbilletter, skal du være opmærksom på, at hvis den ene flyvning af en eller anden grund ikke gennemføres som planlagt, afbestilles/ændres den anden flyvning ikke automatisk. Du skal selv ændre billetten! Hvis billetten ikke kan ændres, hæfter du selv for det tabte beløb.