Spar tid

Enkel bestilling og personlig service

Hurtigt svar

Unikt tilbud skræddersyet til jer

Samarbejder med de bedste

 

Grupperejse & Firmatur Bratislava

Når du vandrer i gaderne, kan du få den følelse, at du er i Wien eller Budapest. Byen besøges ofte på endagsudflugter fra Wien, som bare ligger nogle få timer væk. Vi synes derimod, at Bratislava er sin helt egen rejse værd, og der er masser at opleve på en firmatur, grupperejse eller en konferencerejse hertil.

Eftersom byen er relativt lille, kan du komme rundt overalt til fods. Shopping og cafébesøg i gyderne er utroligt hyggeligt. Den gamle traditionsrige by har en ung puls. Storslåede bygninger og gamle bydele blander sig i skøn harmoni, og over ti procent af indbyggerne er studerende. Ved Donau står den gotiske domkirke St. Martin fra 1300-tallet. Om aftenen fyldes gaden Michalska neden for domkirken med festende studerende. Der er rig mulighed for, at grupperejsen finder sted i fredelige omgivelser, men hvis I er mere til et pulserende natteliv, er der også masser af det.

Hvorfor booke sin personalerejse med os?
Læs mere om firmature med Rejsefeber her.

Et populært besøgsmål er Bratislavas slot, som stammer helt tilbage fra 800-tallet. Slottet ligger på en 85 meter høj bakke, og herfra har du en fantastisk udsigt over byen og Donau. Her finder du det slovakiske nationalmuseum. På museet findes der en fantastisk genstand: Venus fra Moravany, den ca. 25.000 år gamle Venusstatue, der er lavet i mammutelfenben. Du må heller ikke gå glip af en vinsmagning lige nord for byen – de lette vine er udsøgte. Og glem ikke shoppingen – både i den gamle bydel og i de moderne indkøbscentre.

Oplev mere i Bratislava
BYVANDRING I DEN GAMLE BYDEL
BYVANDRING I DEN GAMLE BYDEL

Følg med på en facinerende byvandring i de historiske kvaterer i Bratislavas centrum og lær mere om byens spændende historie og nutid.

HACAJ FAMILY WINERY
HACAJ FAMILY WINERY

Bare 45 minutter fra Bratislava ligger den lille landsby Pezinok. Her har familien Hacaj sin berømte, historiske vinkælder, som er mere end 300 år gammel. Siden 1800 tallet har familien produceret både rødvin, hvidvin og mousserende vine. Her er der mulighed for at have en vinsmagning efterfulgt af en frokost med specialiteter fra grillen.

CYKELTUR BAG JERNTÆPPET
CYKELTUR BAG JERNTÆPPET

Denne sightseeing begynder med en introduktion til historien i det gamle Pressburg – Bratislavas tidligere navn – i byens historiske centrum. Her finder man blandt andet det moderne shoppingcenter Eurovea, den smukke Blå Kirke og andre seværdigheder. Cykelturen går herefter videre langs flodbredden, over Donau og alt nærmere grænsen til Østrig. Turen fortsætter ad vejen, hvor grænsevagterne tidligere patrulerede, til en bunker fra Første Verdenskrig. Herfra går turen igen tilbage til Bratislava. Turen giver et godt indblik i byens og landets spændende historie, og er en god introduktion for opholdet.

KONFERENCE
KONFERENCE

Hold konferencen på hotellet. Når man er udenfor de trygge rammer derhjemme, plejer man at få helt nye vinkler på det hele!

BUS OG GUIDE MØDER JER I LUFTHAVNEN
BUS OG GUIDE MØDER JER I LUFTHAVNEN

I starter rejen enkelt og praktisk ved at bestille jeres lufthavnstransfer i forvejen. I mødes af jeres guide i ankomsthallen, og derefter går turen direkte til jeres hotel. Ved hjemrejsen henter bussen jer ved hotellet og kører direkte til lufthavnens afgangsterminal. Såfremt det ønskes, kan man kombinere ankomsttransfern med en privat sightseeing.

{{::webSiteStrings.booking_request}}

{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent_text}}
{{::webSiteStrings.booking_request_not_sent}}
"Turen kunne nærmest ikke have gået bedre. Tror det er sjældent at alt klapper så godt som det gjorde. Så vi er meget glade og tilfredse, og vil helt sikkert anbefale jer til andre. Så tusind tak for hjælpen."
Louise F. Holm-Pedersen, Jysk Pension
"Skulle jeg en anden gang få behov for et rejseselskab – eller høre om andre der får det – henviser jeg meget gerne til Rejsefeber.dk – og meget gerne til dig, som har været super at arbejde sammen med igennem dette forløb."
Rene Schneider, Hjørring Produktionsskole
"Tak til Rejsefeber – Super dialog, attraktive udbud og gode løsninger, hver gang! Giver Rejsefeber vores bedste anbefaling."
Line Sandner, place2live
"Rejsefeber har arrangeret 3 grupperejser for vores virksomhed, og det har været helt fantastisk – hver gang. De har ydet helt exceptionel service og alt har klappet på hele turen. Vi bruger uden tvivl Rejsefeber igen til vores næste tur. 5 stjerner til Rejsefeber med tak for fantastisk service."
Lotte Munk, Solvo IT
"Jeg har været utrolig glad for vores samarbejde og for din altid glade og hjælpsomme tilgang til spørgsmål, ændringer osv. Jeg har aldrig haft sådan en opgave før - og jeg havde ikke klaret det uden jer! Jeg vil til en hver tid kontakte jer igen, hvis vi er så heldige at komme afsted igen - samt anbefale jer til hvem der måtte have behov for en rejse."
Dorthe Karlskov, Peter Larsens Kaffe
NB!

Hvis du bestiller to enkeltbilletter, skal du være opmærksom på, at hvis den ene flyvning af en eller anden grund ikke gennemføres som planlagt, afbestilles/ændres den anden flyvning ikke automatisk. Du skal selv ændre billetten! Hvis billetten ikke kan ændres, hæfter du selv for det tabte beløb.