Annonce:

Grupperejser & Firmatur Bratislava

En firmatur, gruppe- eller konferencerejse til Slovakiets hovedstad Bratislava giver dig den centraleuropæiske storslåethed, du finder i Wien og Budapest, men med sin helt egen charme.
Pakkesmart
Bestil tilbud her

Ring til os 70 23 70 69

Vi har åbent hverdage: 09.00-17.00
grupperejser@rejsefeber.dk

Bratislava

Når du vandrer i gaderne, kan du få den følelse, at du er i Wien eller Budapest. Byen besøges ofte på endagsudflugter fra Wien, som bare ligger nogle få timer væk. Vi synes derimod, at Bratislava er sin helt egen rejse værd, og der er masser at opleve på en firmatur, grupperejse eller en konferencerejse hertil.

Eftersom byen er relativt lille, kan du komme rundt overalt til fods. Shopping og cafébesøg i gyderne er utroligt hyggeligt. Den gamle traditionsrige by har en ung puls. Storslåede bygninger og gamle bydele blander sig i skøn harmoni, og over ti procent af indbyggerne er studerende. Ved Donau står den gotiske domkirke St. Martin fra 1300-tallet. Om aftenen fyldes gaden Michalska neden for domkirken med festende studerende. Der er rig mulighed for, at grupperejsen finder sted i fredelige omgivelser, men hvis I er mere til et pulserende natteliv, er der også masser af det.

Hvorfor booke sin personalerejse med os?
Læs mere om firmature med Rejsefeber her.

Et populært besøgsmål er Bratislavas slot, som stammer helt tilbage fra 800-tallet.
+

Slottet ligger på en 85 meter høj bakke, og herfra har du en fantastisk udsigt over byen og Donau. Her finder du det slovakiske nationalmuseum. På museet findes der en fantastisk genstand: Venus fra Moravany, den ca. 25.000 år gamle Venusstatue, der er lavet i mammutelfenben. Du må heller ikke gå glip af en vinsmagning lige nord for byen – de lette vine er udsøgte. Og glem ikke shoppingen – både i den gamle bydel og i de moderne indkøbscentre.

Bratislava

Hotelforslag

Gruppe- & konferencerejser

Rejsefeber Gruppe & Konference har siden starten af 1998 arrangeret over 8000 prisvenlige og vellykkede grupperejser. Vi bestiller alt – fra virksomhedens konferencerejse med fly, hotel, middage og arrangementer til foreningens flybilletter til Paris eller til andre destinationer i Europa.

Lav din forespørgsel her!

Ring til os 70 23 70 69

Vi har åbent hverdage: 09.00-17.00
grupperejser@rejsefeber.dk


Bestil tilbud her
 • FIRMATUR
  Vi er eksperter i skarpe tilbud på din næste firmatur! 
 • KONFERENCEREJSER
  Vi bestiller hele konferencerejsen eller dele af arrangementet.
 • GRUPPEREJSER
  Spar tid og penge – vi er eksperter i at udarbejde prisgunstige forslag til jeres næste grupperejse.

Kunder som har valgt at REJSE med os

 • tec_200x150.jpg
  Christina Sørensen Tec

  "Rejsefeber har arrangeret vores grupperejser flere gange. Vi har altid været super glade for Rejsefeber og deres fantastiske service!"

 • hk_200x150
  Malene Bjørnmose Friborg HK PRIVAT

  ”Tusind tak for samarbejdet, jeres altid positive og super gode service. Vi vil helt sikkert bruge Rejsefeber Gruppe & Konference igen.”

 • iata.png

Rejsefeber.dk er medlem af Rejsegarantifonden (nr. 2115), Danmarks Rejsebureau Forening samt indehaver af IATA-licens.

Rejsefeber ejes af Resia AB, som er en af Nordens største rejsebureaukæder. I moderselskabet Resia Travel Group AB indgår også Bengt-Martins AB samt varemærkerne Cruise Market og Hyttespecialisten. Resia Travel Group har hovedkontor i Göteborg og har IATA licens og er medlem af Rejsegarantifonden.

NB!

Hvis du bestiller to enkeltbilletter, skal du være opmærksom på, at hvis den ene flyvning af en eller anden grund ikke gennemføres som planlagt, afbestilles/ændres den anden flyvning ikke automatisk. Du skal selv ændre billetten! Hvis billetten ikke kan ændres, hæfter du selv for det tabte beløb.