Annonce:

Grupperejser & Firmatur Bruxelles

Vi booker fly, hotel, konference, arrangerer middage, udflugter og aktiviteter. Fortæl os om jeres ønsker, så finder vi det bedste tilbud frem til jeres firmatur.
Pakkesmart
Bestil tilbud her

Ring til os 70 23 70 69

Vi har åbent hverdage: 09.00-17.00
grupperejser@rejsefeber.dk

Bruxelles

På bare et par timer kan I nå Belgien og Bruxelles – EUs hovedstad, som er en rigtig hyggelig by med sin middelalderbykerne og snoede gader og stræder. En perfekt destination til virksomhedens firmatur og grupperejse og et populært venue for mange lærerige konferencer

Hvorfor booke sin personalerejse med os?
Læs mere om firmature med Rejsefeber her.

Vi er eksperter og ved, hvilket hotel der passer bedst til jeres budget – med den rigtige beliggenhed og service, og som giver jer mest for pengene. Med fuldt overblik over Bruxelles' guldkorn hjælper vi jer gerne med at skabe den perfekte kombination mellem arbejde og fornøjelse. Fra seværdigheder, som vi tror vil interessere jer, til spændende aktiviteter til teambuilding samt tips til udsøgte restauranter, som I måske ikke ville finde på egen hånd. Og I kommer selvfølgelig ikke uden om Bruxelles' lækre vafler, som sælges overalt. Nyd dem plain uden fyld eller med valgfri topping.  Øl er en anden af Belgiens specialiteter – landet byder på intet mindre end 300 300 nationale ølsorter. 
+

Hvis der er specialinteresse i gruppen, kan et besøg på et ølbryggeri være et interessant udflugtsmål, og der er flere at vælge mellem. Tal med os, så løser vi det. Vi viser jer gerne vej til flere kulinariske oplevelser, som naturligvis er tilpasset grupperejsens budget.

I Bruxelles finder I et af Europas smukkeste torve, Grand Place, med et byhus fra 1400-tallet. Byen byder jer velkommen med sine mange skaldyrsrestauranter med udendørsserveringer. Måske er I interesserede i Belgiens mest berømte journalist og eventyrer: Tintin? Så kan vi anbefale et besøg på Hergé Museum med de spændende udstillinger om Tintins skaber Hergés livsværk. Vi arrangerer gerne smidig og bekvem transfer! Glem heller ikke at købe en smagsprøve på den berømte belgiske chokolade! Et autentisk håndværk – I kan fx planlægge et studiebesøg på en rigtig chokoladefabrik. En oplagt aktivitet i forbindelse med en perfekt gruppe- eller konferencerejse for jeres virksomhed! 

Hotelforslag

Gruppe- & konferencerejser

Rejsefeber Gruppe & Konference har siden starten af 1998 arrangeret over 8000 prisvenlige og vellykkede grupperejser. Vi bestiller alt – fra virksomhedens konferencerejse med fly, hotel, middage og arrangementer til foreningens flybilletter til Paris eller til andre destinationer i Europa.

Lav din forespørgsel her!

Ring til os 70 23 70 69

Vi har åbent hverdage: 09.00-17.00
grupperejser@rejsefeber.dk


Bestil tilbud her
 • FIRMATUR
  Vi er eksperter i skarpe tilbud på din næste firmatur! 
 • KONFERENCEREJSER
  Vi bestiller hele konferencerejsen eller dele af arrangementet.
 • GRUPPEREJSER
  Spar tid og penge – vi er eksperter i at udarbejde prisgunstige forslag til jeres næste grupperejse.

Kunder som har valgt at REJSE med os

 • tec_200x150.jpg
  Christina Sørensen Tec

  "Rejsefeber har arrangeret vores grupperejser flere gange. Vi har altid været super glade for Rejsefeber og deres fantastiske service!"

 • hk_200x150
  Malene Bjørnmose Friborg HK PRIVAT

  ”Tusind tak for samarbejdet, jeres altid positive og super gode service. Vi vil helt sikkert bruge Rejsefeber Gruppe & Konference igen.”

 • iata.png

Rejsefeber.dk er medlem af Rejsegarantifonden (nr. 2115), Danmarks Rejsebureau Forening samt indehaver af IATA-licens.

Rejsefeber ejes af Resia AB, som er en af Nordens største rejsebureaukæder. I moderselskabet Resia Travel Group AB indgår også Bengt-Martins AB samt varemærkerne Cruise Market og Hyttespecialisten. Resia Travel Group har hovedkontor i Göteborg og har IATA licens og er medlem af Rejsegarantifonden.

NB!

Hvis du bestiller to enkeltbilletter, skal du være opmærksom på, at hvis den ene flyvning af en eller anden grund ikke gennemføres som planlagt, afbestilles/ændres den anden flyvning ikke automatisk. Du skal selv ændre billetten! Hvis billetten ikke kan ændres, hæfter du selv for det tabte beløb.