Spar tid

Enkel bestilling og personlig service

Hurtigt svar

Unikt tilbud skræddersyet til jer

Samarbejder med de bedste

Grupperejse & Firmatur Bruxelles

På bare et par timer kan I nå Belgien og Bruxelles – EUs hovedstad, som er en rigtig hyggelig by med sin middelalderbykerne og snoede gader og stræder. En perfekt destination til virksomhedens firmatur og grupperejse og et populært venue for mange lærerige konferencer

Hvorfor booke sin personalerejse med os?
Læs mere om firmature med Rejsefeber her.

Vi er eksperter og ved, hvilket hotel der passer bedst til jeres budget – med den rigtige beliggenhed og service, og som giver jer mest for pengene. Med fuldt overblik over Bruxelles' guldkorn hjælper vi jer gerne med at skabe den perfekte kombination mellem arbejde og fornøjelse. Fra seværdigheder, som vi tror vil interessere jer, til spændende aktiviteter til teambuilding samt tips til udsøgte restauranter, som I måske ikke ville finde på egen hånd. Og I kommer selvfølgelig ikke uden om Bruxelles' lækre vafler, som sælges overalt. Nyd dem plain uden fyld eller med valgfri topping.  Øl er en anden af Belgiens specialiteter – landet byder på intet mindre end 300 300 nationale ølsorter.  Hvis der er specialinteresse i gruppen, kan et besøg på et ølbryggeri være et interessant udflugtsmål, og der er flere at vælge mellem. Tal med os, så løser vi det. Vi viser jer gerne vej til flere kulinariske oplevelser, som naturligvis er tilpasset grupperejsens budget.

I Bruxelles finder I et af Europas smukkeste torve, Grand Place, med et byhus fra 1400-tallet. Byen byder jer velkommen med sine mange skaldyrsrestauranter med udendørsserveringer. Måske er I interesserede i Belgiens mest berømte journalist og eventyrer: Tintin? Så kan vi anbefale et besøg på Hergé Museum med de spændende udstillinger om Tintins skaber Hergés livsværk. Vi arrangerer gerne smidig og bekvem transfer! Glem heller ikke at købe en smagsprøve på den berømte belgiske chokolade! Et autentisk håndværk – I kan fx planlægge et studiebesøg på en rigtig chokoladefabrik. En oplagt aktivitet i forbindelse med en perfekt gruppe- eller konferencerejse for jeres virksomhed! 

{{::webSiteStrings.booking_request}}

{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent_text}}
{{::webSiteStrings.booking_request_not_sent}}
NB!

Hvis du bestiller to enkeltbilletter, skal du være opmærksom på, at hvis den ene flyvning af en eller anden grund ikke gennemføres som planlagt, afbestilles/ændres den anden flyvning ikke automatisk. Du skal selv ændre billetten! Hvis billetten ikke kan ændres, hæfter du selv for det tabte beløb.