Spar tid

Enkel bestilling og personlig service

Hurtigt svar

Unikt tilbud skræddersyet til jer

Samarbejder med de bedste

 

Grupperejse & Firmatur Bruxelles

På bare et par timer kan I nå Belgien og Bruxelles – EUs hovedstad, som er en rigtig hyggelig by med sin middelalderbykerne og snoede gader og stræder. En perfekt destination til virksomhedens firmatur og grupperejse og et populært venue for mange lærerige konferencer

Hvorfor booke sin personalerejse med os?
Læs mere om firmature med Rejsefeber her.

Vi er eksperter og ved, hvilket hotel der passer bedst til jeres budget – med den rigtige beliggenhed og service, og som giver jer mest for pengene. Med fuldt overblik over Bruxelles' guldkorn hjælper vi jer gerne med at skabe den perfekte kombination mellem arbejde og fornøjelse. Fra seværdigheder, som vi tror vil interessere jer, til spændende aktiviteter til teambuilding samt tips til udsøgte restauranter, som I måske ikke ville finde på egen hånd. Og I kommer selvfølgelig ikke uden om Bruxelles' lækre vafler, som sælges overalt. Nyd dem plain uden fyld eller med valgfri topping.  Øl er en anden af Belgiens specialiteter – landet byder på intet mindre end 300 300 nationale ølsorter.  Hvis der er specialinteresse i gruppen, kan et besøg på et ølbryggeri være et interessant udflugtsmål, og der er flere at vælge mellem. Tal med os, så løser vi det. Vi viser jer gerne vej til flere kulinariske oplevelser, som naturligvis er tilpasset grupperejsens budget.

I Bruxelles finder I et af Europas smukkeste torve, Grand Place, med et byhus fra 1400-tallet. Byen byder jer velkommen med sine mange skaldyrsrestauranter med udendørsserveringer. Måske er I interesserede i Belgiens mest berømte journalist og eventyrer: Tintin? Så kan vi anbefale et besøg på Hergé Museum med de spændende udstillinger om Tintins skaber Hergés livsværk. Vi arrangerer gerne smidig og bekvem transfer! Glem heller ikke at købe en smagsprøve på den berømte belgiske chokolade! Et autentisk håndværk – I kan fx planlægge et studiebesøg på en rigtig chokoladefabrik. En oplagt aktivitet i forbindelse med en perfekt gruppe- eller konferencerejse for jeres virksomhed! 

Oplev mere i Bruxelles
ØLSMAGNING
ØLSMAGNING

Belgien byer på et enestående udvalg af øl. Det store udbud strækker sig fra lager og ale til øl med smag af fx kirsebær, honning eller spidskommen. Her er noget for enhver smag! Under dette besøg kan du sammen med vores øleksperter udforske de forskellige typer belgisk øl. På en hyggelig og enkel måde får I en introduktion til grundlæggende ølkunst og forskellige bryggemetoder.

SMAGVANDRING I BRUXELLES
SMAGVANDRING I BRUXELLES

Mad- og drikkeoplevelse, der passer til alle! På en kombineret byrundtur og madudflugt til fods nyder I de typiske belgiske specialiteter og drikkevarer. En guide ledsager jer gennem Bruxelles gader og kvarterer, samtidig med at I prøvesmager mad og drikkevarer.

CITY SIGHTSEEING
CITY SIGHTSEEING

Udforsk Bruxelles med en klassisk sightseeing! Her kan du bl.a. se EU-bygningerne og parlamentet, Heyzel med Atomium, den kinesiske pavillon og det kongelige slot. Og så passerer I naturligvis det centrale Bruxelles med Sablon Square, det berømte Grand Place og Manneken Pis.

HELDAGSTUR TIL BRÜGGE
HELDAGSTUR TIL BRÜGGE

Brügge er en af Belgiens hyggeligste byer, og belgierne selv kalder byen for Lille Venedig. På denne tur kan du nyde udsigten over "Lake of Love" og Beguinage. Oplev klokketårnet, markedstorvet og de smukke gamle huse i byen. Vi stopper både til frokost, og så I kan shoppe. Hvis I ønsker det, er der også mulighed for en sejltur på kanalerne!

CYKELUDFLUGT
CYKELUDFLUGT

Tramp jer frem gennem Bruxelles' smukke grønne områder! Udflugten starter ved Parc de Bruxelles, suser videre gennem Schaerbeek og forbi Autrique house. Derefter fortsætter turen videre ad Avenue Louis Bertrand til Josaphat Park, Cinquantenaire og til sidst Leopold Park.

CHOKOLADEN - BELGIENS STOLTHED
CHOKOLADEN - BELGIENS STOLTHED

Var det noget at udforske Belgiens sødeste stolthed? Besøg Planète Chocolate. Her kan I høre historien om kakao fra mayaerne til nutiden. Derudover får I en introduktion til, hvordan man fremstiller chokolade.

Demonstrationen efterfølges af en praktisk forklaring af, hvordan man laver fyldte chokolader, mens gruppen kan smage varm chokolade. Sidst, men ikke mindst bliver I inddelt i hold til en workshop, hvor I lærer at lave jeres egne fyldte chokolader. Bagefter får alle en lille gave med hjem – en pose med nogle af dagens kreationer.

OPLEV BRUXELLES PÅ EGEN HÅND
OPLEV BRUXELLES PÅ EGEN HÅND

Hvis I har et par timer til overs, anbefaler vi en tur på egen hånd i byens livlige gader! På den måde får I mest muligt ud af jeres rejse. Vi deler gerne ud af vores tips og gode råd!

KONFERENCE
KONFERENCE

Effektiv konference i tilslutning til jeres logi! Hold konferencen på jeres hotel. I kan vælge halv- eller helpension. Med frokostservering i forbindelse med konferencen sparer I meget tid, som kan bruges på andre spændende aktiviteter. Vi hjælper jer med alt vedrørende teknik, bordopsætning og tidsprogram.

Bus och guide møder jer i Lufthavnen
Bus och guide møder jer i Lufthavnen

Effektiv transfer med eller uden sightseeing!  Start rejsen bekvemt, og slip for at lede efter taxi eller lufthavnstog. En bus møder op, når flyet er landet, og transporterer jer smidigt ind til det centrale Bruxelles og hotellet. Hvis I ønsker det, kan denne transfer kombineres med en sightseeing, så I får et overblik over byen fra starten.

Se mere
Luk

{{::webSiteStrings.booking_request}}

{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent_text}}
{{::webSiteStrings.booking_request_not_sent}}
"Turen kunne nærmest ikke have gået bedre. Tror det er sjældent at alt klapper så godt som det gjorde. Så vi er meget glade og tilfredse, og vil helt sikkert anbefale jer til andre. Så tusind tak for hjælpen."
Louise F. Holm-Pedersen, Jysk Pension
"Skulle jeg en anden gang få behov for et rejseselskab – eller høre om andre der får det – henviser jeg meget gerne til Rejsefeber.dk – og meget gerne til dig, som har været super at arbejde sammen med igennem dette forløb."
Rene Schneider, Hjørring Produktionsskole
"Tak til Rejsefeber – Super dialog, attraktive udbud og gode løsninger, hver gang! Giver Rejsefeber vores bedste anbefaling."
Line Sandner, place2live
"Rejsefeber har arrangeret 3 grupperejser for vores virksomhed, og det har været helt fantastisk – hver gang. De har ydet helt exceptionel service og alt har klappet på hele turen. Vi bruger uden tvivl Rejsefeber igen til vores næste tur. 5 stjerner til Rejsefeber med tak for fantastisk service."
Lotte Munk, Solvo IT
"Jeg har været utrolig glad for vores samarbejde og for din altid glade og hjælpsomme tilgang til spørgsmål, ændringer osv. Jeg har aldrig haft sådan en opgave før - og jeg havde ikke klaret det uden jer! Jeg vil til en hver tid kontakte jer igen, hvis vi er så heldige at komme afsted igen - samt anbefale jer til hvem der måtte have behov for en rejse."
Dorthe Karlskov, Peter Larsens Kaffe
NB!

Hvis du bestiller to enkeltbilletter, skal du være opmærksom på, at hvis den ene flyvning af en eller anden grund ikke gennemføres som planlagt, afbestilles/ændres den anden flyvning ikke automatisk. Du skal selv ændre billetten! Hvis billetten ikke kan ændres, hæfter du selv for det tabte beløb.