Spar tid

Enkel bestilling og personlig service

Hurtigt svar

Unikt tilbud skræddersyet til jer

Samarbejder med de bedste

Grupperejse & Firmatur Budapest

Budapest er en af Europas smukkeste byer, fyldt med spændende historie og fantastiske seværdigheder. Derudover er byen meget prisgunstig (cirka halv pris i forhold til omkostningerne derhjemme) – det perfekte udgangspunkt for en vellykket firmatur. Glæd jer til et stort udbud af aktiviteter for både krop og sjæl: kultur, musik og spa samt fantastiske madoplevelser. Vores program udpeger højdepunkterne med udgangspunkt i jeres ønsker. I Budapest har I desuden råd til et godt hotel! Vi håndplukker det rigtige hotel til jeres gruppe: autentisk ungarsk stemning –eller drømmer I om luksuriøst, moderne design til afholdelse af jeres konference eller firmatur?

Hvorfor booke sin personalerejse med os?
Læs mere om firmature med Rejsefeber her.

Se nedenfor: Forslag til aktiviteter, som jeres firmatur, grupperejse/konference kan indeholde!

Donau deler Budapest i to dele, Buda og Pest. På Pest-siden ligger de store gader og kendte bygninger.    Højst oppe på Buda-siden ligger det kendte spahotel Gellért samt slottetFiskerbastionen er en af de smukkeste bygninger, lige ved den smukke Mátyáskirke med en fascinerende udsigt mod Pest-siden. Den letteste (og sjoveste) måde at komme hertil er via bjergbanen. I Budapest er der en lang tradition for termiske bade, dvs. sundhedsspaer. Vi arrangerer gerne en badeoplevelse i Szechényi-badet, som ligger smukt i byparken. Maden er vigtig i Budapest, der er selvfølgelig den klassiske ungarske gullasch, men hvis I har budget til det, er det en skøn oplevelse at prøve den finere gastronomi – måske et besøg på en Guide Michelin-restaurant? Kontakt os, så bestiller vi bord! Har I vinentusiaster med på grupperejsen? Så bliver Budapest et sandt eventyr, eftersom Ungarn er en stor vingård med masser af dråber at udforske, som Tokaj, Palinka og Unicum. Cafékulturen er meget udbredt, så gå endelig ikke glip af Gerbeaud eller den hyggelige Café New York, hvor I kan nyde atmosfæren og deres guddommelige bagværk. Kunst, litteratur, opera og scenekunst, her er et sandt skatkammer at udforske –  til en brøkdel af prisen, I betaler derhjemme. Spørg os, vi har billetterne, også til koncerter med verdensnavne.

 Udsigt over byen og floden
Svævebane i Budapest
Fiskerbastionen i Budapest med belysning
Udsigt over Sankt Stefans Basilika
Oplev mere i Budapest
CITY SIGHTSEEING I BUDAPEST
CITY SIGHTSEEING I BUDAPEST

Vi kører behageligt i bus med guide mellem alle Budapests mange seværdigheder. Turen begynder på den bjergrige Buda-side med et stop på Gellertbjerget med en fantastisk udsigt over byen og derefter er det videre til slotsområdet, hvor den berømte Mattias-kirke og Fishermen’s Bastion også ligger.

Så krydser vi Donau via en af de mange historiske broer og på Pest-siden ser vi blandt andet parlamentsbygningen og kører via Andrassy Aveny til Byparken og Heroes’ Square.

Afslut gerne turen med frokost på en hyggelig restaurant, eller hvorfor ikke en vinsmagning?

SZÉCHENYI BAD
SZÉCHENYI BAD

Badekulturen er noget meget karakteristisk for Ungarn og særligt for Budapest, hvor 123 varme kilder forsyner dusinvis af bade med vand.
Széchenyibadet i Byparken er et af de største udendørsbade i Europa, populært blandt både turister og lokalbefolkningen. Et besøg på et bad er den perfekte afslappende aktivitet. Her kan I nyde godt af flere udendørspools, jacuzzi, sauna og ”dampbade”. Man kan også bestille massage og andre behandlinger.

VINSMAGNING MED MIDDAG
VINSMAGNING MED MIDDAG

Dette er en vinkælder med egen restaurant, hvor man blander moderne design med autentiske teglvægge fra gamle vinkældre. Her serveres ægte ungarske retter kombineret med vinsmagning og til sidst endda et glas Tokaji.

{{::webSiteStrings.booking_request}}

{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent_text}}
{{::webSiteStrings.booking_request_not_sent}}
NB!

Hvis du bestiller to enkeltbilletter, skal du være opmærksom på, at hvis den ene flyvning af en eller anden grund ikke gennemføres som planlagt, afbestilles/ændres den anden flyvning ikke automatisk. Du skal selv ændre billetten! Hvis billetten ikke kan ændres, hæfter du selv for det tabte beløb.