Spar tid

Enkel bestilling og personlig service

Hurtigt svar

Unikt tilbud skræddersyet til jer

Samarbejder med de bedste

 

Grupperejse & Firmatur Budapest

Budapest er en af Europas smukkeste byer, fyldt med spændende historie og fantastiske seværdigheder. Derudover er byen meget prisgunstig (cirka halv pris i forhold til omkostningerne derhjemme) – det perfekte udgangspunkt for en vellykket firmatur. Glæd jer til et stort udbud af aktiviteter for både krop og sjæl: kultur, musik og spa samt fantastiske madoplevelser. Vores program udpeger højdepunkterne med udgangspunkt i jeres ønsker. I Budapest har I desuden råd til et godt hotel! Vi håndplukker det rigtige hotel til jeres gruppe: autentisk ungarsk stemning –eller drømmer I om luksuriøst, moderne design til afholdelse af jeres konference eller firmatur?

Hvorfor booke sin personalerejse med os?
Læs mere om firmature med Rejsefeber her.

Se nedenfor: Forslag til aktiviteter, som jeres firmatur, grupperejse/konference kan indeholde!

Donau deler Budapest i to dele, Buda og Pest. På Pest-siden ligger de store gader og kendte bygninger.    Højst oppe på Buda-siden ligger det kendte spahotel Gellért samt slottetFiskerbastionen er en af de smukkeste bygninger, lige ved den smukke Mátyáskirke med en fascinerende udsigt mod Pest-siden. Den letteste (og sjoveste) måde at komme hertil er via bjergbanen. I Budapest er der en lang tradition for termiske bade, dvs. sundhedsspaer. Vi arrangerer gerne en badeoplevelse i Szechényi-badet, som ligger smukt i byparken. Maden er vigtig i Budapest, der er selvfølgelig den klassiske ungarske gullasch, men hvis I har budget til det, er det en skøn oplevelse at prøve den finere gastronomi – måske et besøg på en Guide Michelin-restaurant? Kontakt os, så bestiller vi bord! Har I vinentusiaster med på grupperejsen? Så bliver Budapest et sandt eventyr, eftersom Ungarn er en stor vingård med masser af dråber at udforske, som Tokaj, Palinka og Unicum. Cafékulturen er meget udbredt, så gå endelig ikke glip af Gerbeaud eller den hyggelige Café New York, hvor I kan nyde atmosfæren og deres guddommelige bagværk. Kunst, litteratur, opera og scenekunst, her er et sandt skatkammer at udforske –  til en brøkdel af prisen, I betaler derhjemme. Spørg os, vi har billetterne, også til koncerter med verdensnavne.

 Udsigt over byen og floden
Svævebane i Budapest
Fiskerbastionen i Budapest med belysning
Udsigt over Sankt Stefans Basilika
Oplev mere i Budapest
SZÉCHENYI BAD
SZÉCHENYI BAD

Badekulturen er noget meget karakteristisk for Ungarn og særligt for Budapest, hvor 123 varme kilder forsyner dusinvis af bade med vand. Széchenyibadet i Byparken er et af de største udendørsbade i Europa, populært blandt både turister og lokalbefolkningen.

Et besøg på et bad er den perfekte afslappende aktivitet. Her kan I nyde godt af flere udendørspools, jacuzzi, sauna og ”dampbade”. Man kan også bestille massage og andre behandlinger.

Budapest Opera
Besøg i Operaen
Budapest Opera
Besøg i Operaen

Eksklusiv rundvisning i Operaen! Kunst, litteratur, opera og scenekunst er vigtige elementer i den ungarske folkesjæl. Operaen i Budapest er en af de største og mest storslåede bygninger i byen og ligger i UNESCOs verdensarvområde Andrássy Avenue. Operaen stod færdig i 1884 i renæssancestil og er rigt dekoreret både indvendigt og udvendigt.

På denne eksklusive rundvisning hører I om operaens historie. Hvis I ønsker det, kan turen afsluttes med en privat koncert i trappehuset. Hertil serveres der et glas mousserende vin. Hvis I gerne vil se en fascinerende forestilling til en brøkdel af prisen, det koster derhjemme, så kontakt os, så ordner vi billetterne.

Byrundtur
Byrundtur

På denne sightseeing til fods besøger I de fleste af Budapests seværdigheder. Sammen med jeres egen, dygtige guide forefår vandringen i de centrale dele af byen. Turen er planlagt til cirka 4 timer.
Størstedelen af turen foregår til fods, men visse strækninger sker også med den lokale sporvogn.


Undervejs ser I blandt andet Sankt Stefans basilika, det smukke operahus og den jødiske synagogen – men også Nationalmuseet og meget mere. Turen afsluttes i byens kendte og populære markedshal,
hvor der bliver mulighed for at prøvesmage flere lokale specialiteter.

Budapest på cykel
Budapest på cykel

En cykeltur rundt i Budapest er en god måde at opleve byen på. I behageligt tempo tager I jer rundt og oplever de mange seværdigheder, som er opførte på UNESCO’s verdensarv liste.

Blandt andet så ser I Parlamentet, Operahuset, St. Stephen’s Basilica, kædebroen over Donau og området omkring slottet. Turen er nøje udvalgt, således I undgår biltrafikken i byen. Turen er planlagt til max 4 timer og gennemføres med guide.

DANS OG UNDERHOLDNING
DANS OG UNDERHOLDNING

Denne aften er i musikken og dansens tegn! Tilbage i år 2000 startede ExperiDance sine forestillinger, hvor dygtige dansere blander den traditionelle ungarske folkedans med moderne stilarter.

Her oplever I en aften med fantastiske rytmer, flotte kostumer og lysshow. Inden I sætter jer godt til rette og oplever showet, så er der mulighed for at nyde en god middag. Efter showet følger en aftentur på Donau, hvor I ser de fantastiske, oplyste bygninger .

Ølsmagning på mikrobryggeri
Ølsmagning på mikrobryggeri

Idag brygger hvert eneste bryggeri sin egen, specielle øl. Ølbrygningen har efterhånden kommet til et niveau, hvor man kan brygge meget mere end standardøl. Neked csak Dezsö startede produktionen i 2004 i et lille lokale i Dohány. Bryggeriet voksede fra år til år og kan idag tilbyde en stor og varieret produktion af ungarsk øl. Desuden har de den største samlig af øl fra Tjekkiet, Belgien og Irland, og kan ialt tilbyde 32 forskellige øl.

Her får I mulighed for at smage jer igennem 5 eller 10 forskellige øl lige fra pilsner, lager og pale ale, hvortil der serveres lidt snacks.

 

LÁZÁR EQUESTRIAN PARK
LÁZÁR EQUESTRIAN PARK

I området Gödöllö, omgivet af grønne bakker og skov har brøderne Lazar (flerfoldige verdensmestre i hestevognskørsel) skabt en egen park, hvor der er mulighed for at opleve de gamle og stolte ungarnske heste-traditioner. Her ser I et flot show med fart og spænding!

Efterfølgende følger I med ud på en køretur i hestevogn i området. I afslutter jeres besøg med en fælles frokost, inden I igen kører retur til Budapest.

SZENTENDRE & VISEGRÁD
SZENTENDRE & VISEGRÁD

Et af Ungarns smukkeste landskaber findes der, hvor Donau svinger mod syd mellem bjergene. I løbet af dagen besøger I Visegrád, en borg fra middelalderen og beliggende på en af bakketopperne med en fantastisk udsigt over floden og bjergene. Her findes ruiner fra både det 11. og 13. århundrede.

I fortætter turen til Szentendre, en hyggelig og fin by med rigtig Middelhavsatmosfære. Her kanI slentre rundt i det brostensbelagte gader og stræder, besøge nogle af de mange butikker med kunsthåndværk eller hvorfor ikke besøge det lokale marzipan-museum?

VINSMAGNING MED MIDDAG
VINSMAGNING MED MIDDAG

Dette er en vinkælder med egen restaurant, hvor man blander moderne design med autentiske teglvægge fra gamle vinkældre. Her serveres ægte ungarske retter kombineret med vinsmagning og til sidst endda et glas Tokaji.

Konference
Konference

Effektiv konference i tilslutning til jeres logi! Hold konferencen på jeres hotel – vælg mellem et halvdags- eller heldagsarrangement. Hvis I spiser frokost i forbindelse med konferencen, sparer I masser af tid, som I kan bruge på andre sjove aktiviteter. Vi hjælper jer med jeres behov vedrørende teknik, bordopsætning og tidsprogram.

Bus och guide møder jer i Lufthavnen
Bus och guide møder jer i Lufthavnen

Effektiv transfer med sightseeing!  Start rejsen bekvemt, og slip for at lede efter taxi eller tog. En bus møder op, når I lander, og transporterer jer let og smidigt ind til centrum og jeres hotel. Hvis I ønsker det, kan transferen kombineres med en sightseeing, så I kan stifte bekendtskab med byen allerede fra bussen.

Se mere
Luk

{{::webSiteStrings.booking_request}}

{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent_text}}
{{::webSiteStrings.booking_request_not_sent}}
"Turen kunne nærmest ikke have gået bedre. Tror det er sjældent at alt klapper så godt som det gjorde. Så vi er meget glade og tilfredse, og vil helt sikkert anbefale jer til andre. Så tusind tak for hjælpen."
Louise F. Holm-Pedersen, Jysk Pension
"Skulle jeg en anden gang få behov for et rejseselskab – eller høre om andre der får det – henviser jeg meget gerne til Rejsefeber.dk – og meget gerne til dig, som har været super at arbejde sammen med igennem dette forløb."
Rene Schneider, Hjørring Produktionsskole
"Tak til Rejsefeber – Super dialog, attraktive udbud og gode løsninger, hver gang! Giver Rejsefeber vores bedste anbefaling."
Line Sandner, place2live
"Rejsefeber har arrangeret 3 grupperejser for vores virksomhed, og det har været helt fantastisk – hver gang. De har ydet helt exceptionel service og alt har klappet på hele turen. Vi bruger uden tvivl Rejsefeber igen til vores næste tur. 5 stjerner til Rejsefeber med tak for fantastisk service."
Lotte Munk, Solvo IT
"Jeg har været utrolig glad for vores samarbejde og for din altid glade og hjælpsomme tilgang til spørgsmål, ændringer osv. Jeg har aldrig haft sådan en opgave før - og jeg havde ikke klaret det uden jer! Jeg vil til en hver tid kontakte jer igen, hvis vi er så heldige at komme afsted igen - samt anbefale jer til hvem der måtte have behov for en rejse."
Dorthe Karlskov, Peter Larsens Kaffe
NB!

Hvis du bestiller to enkeltbilletter, skal du være opmærksom på, at hvis den ene flyvning af en eller anden grund ikke gennemføres som planlagt, afbestilles/ændres den anden flyvning ikke automatisk. Du skal selv ændre billetten! Hvis billetten ikke kan ændres, hæfter du selv for det tabte beløb.