Spar tid

Enkel bestilling og personlig service

Hurtigt svar

Unikt tilbud skræddersyet til jer

Samarbejder med de bedste

 

Grupperejse & Firmatur Dubai

Rejs på en grupperejse til det luksuriøse og eksotiske Dubai. Her tager mulighederne aldrig slut; sol og strand, shopping, windsurfing, ørkensafari ja man kan til og med stå på ski! Vi på Rejsefeber har skræddersyet mange grupperejser til Dubai og ved præcis, hvordan den bedste tur skal sammensættes. Byen egner sig også fint som en konference-destination, det bliver helt sikkert en rejse, I sent vil glemme. Hvad er vigtigt for jer? Rejsetider, beliggenheden og standarden på hotellet, gode konferencefaciliteter eller fællesaktiviteter? Uanset hvad, så har vi de bedste kontakter og hjælper jer gerne.

Hvorfor booke sin personalrejse med oss?
Læs mere om firmature med Rejsefeber her.

Dubai er en hybermoderne by, som ligger i de Forenede Arabiske Emirater på den arabiske halvøen. Byen passer alle og er perfekt for en gruppe- eller konferencerejse. Her kan I slappe af på de hvide sandstrande, varme jer i solen og bade i krystalklart vand. Her kan man også prøve windsurfing eller at dykke. Har man fået nok af solens stråler, så er der mulighed for at stå på ski eller skøjter og blive lidt afkølet!

Hvorfor ikke tage ud på en ørkensafari? Spille golf på en eksklusiv bane? Her findes verdens højeste bygning, Burj Khalifa, og verdens største shoppingcentrum.

For den som elsker at handle, så findes her både elektronik, urer, mærketøj og håndtasker i topklasse. Desuden er det altid muligt at gøre en god handel i byens centrum for guld.

Om aftenen bydes der på et fantastisk natteliv med mange barer og natklubber. Glem nu ikke at følge skikken og respektér kulturen, når du rejser!

Dubai palm
Dubai herbs souk
Dubai view
Dubai desert car
Oplev mere i Dubai
SIGHTSEEING
SIGHTSEEING

Det er let at glemme at Dubai faktisk har en lang og interessant historie bag sig, når man befinder sig midt imellem de luksuriøse og skyskrapere og luksushoteller.  Her bygges der hele tiden større, højere og bedre end noget andet sted i verden. På en sightseeing får I også mulighed for at opleve en anden side af Dubai.

Ta en vandtaxi, Abra over Dubai Creek til den gamle bydel, hvor man blandt andet finder guld- og krydderi markedet. Turen fortsætter til de moderne kvaterer og naturligvis går turen også ud til den berømte ”Palme”.

ØRKENSAFARI
ØRKENSAFARI

Et ”must” for alle som besøger Dubai!

Følg med på en fartfyldt oplevelse i Dubais røde ørken. Når motorvejens asfalt skiftes ud med blød sand sænker chaufførerne lufttrykket i dækkene, Så jeepen kan køre i sandet uden at synke ned. På en god times tid bydes der på off-road kørsel, som næsten kan sammenlignes med en stor rutchebane. Når mørket sænker sig, afsluttes dagen i et traditionelt ørkentelt, hvor der bydes på en herlig buffet-middag fra grillen og lokale meze retter.

Aftenens undholdning skaber den rette stemning som i ”Tusind og en Nat”!

DYBHAVSFISKE
DYBHAVSFISKE

Barracuda, Kingfish, red snapper, tunfisk – ska der en eksotisk fisk på krogen?

Varmen og det beskyttede havsområde lokker mange fisk til den Arabiske vig. Ta’ ud med båden tidligt om morgenen og glid frem med pelikanerne som selskab, når solen bryder horisonten. En erfaren skipper tager jer ud til de bedste fiskeområder, og bådene er naturligvis udstyret med al tænkelig fiskeudstyr for dagens eventyr.

”Knæk og bræk!”

FERRARI WORLD ABU DHABI
FERRARI WORLD ABU DHABI

Verdens første Ferrari- temepark ligger i Abu Dhabi, cirka 1 times kørsel fra Dubai. Her findes rutschebaner i verdensklasse, go-kart, simulatorer og desuden muligheden for at sætte sig bag rettet i en ægte Formel 1 racerbil.

HELIKOPTER OVER DUBAI
HELIKOPTER OVER DUBAI

Se Dubai i fugleperspektiv! På en 12 minutters lang flyvetur når I at se mange af de mest berømte landemærker som eksempelvis Burj Khalifa, Burj al Arab, Palm Jumeirah og mange flere.

BUS OG GUIDE MØDER JER I LUFTHAVNEN
BUS OG GUIDE MØDER JER I LUFTHAVNEN

Når I har landet i Dubai efter en god rejse, behøver I ikke tænke på, hvordan I tager jer videre til hotellet. I lufthavnen mødes i af jeres ankomstguide, som ser til at I let og smidigt kommer Videre til hotellet i egen bus. Ved ankomsten er der desuden mulighed for at kombinere jeres lufthavnstransfer med en privat sightseeing. Uanset sightseeing eller ej, så er en privat transfer altid værdsat.

KONFERENCE
KONFERENCE

En effektiv konferanse i tilknytning til oppholdet! Hold konferansen deres på hotellet deres, velg mellom halvdag og heldag. Tar dere konferanselunsjen på hotellet, sparer dere mye tid som dere kan bruke til morsommere ting. Vi hjelper dere med alt dere måtte trenge, enten det gjelder tekniske ting, lokale, bordplass eller tider.

Se mere
Luk

{{::webSiteStrings.booking_request}}

{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent_text}}
{{::webSiteStrings.booking_request_not_sent}}
"Turen kunne nærmest ikke have gået bedre. Tror det er sjældent at alt klapper så godt som det gjorde. Så vi er meget glade og tilfredse, og vil helt sikkert anbefale jer til andre. Så tusind tak for hjælpen."
Louise F. Holm-Pedersen, Jysk Pension
"Skulle jeg en anden gang få behov for et rejseselskab – eller høre om andre der får det – henviser jeg meget gerne til Rejsefeber.dk – og meget gerne til dig, som har været super at arbejde sammen med igennem dette forløb."
Rene Schneider, Hjørring Produktionsskole
"Tak til Rejsefeber – Super dialog, attraktive udbud og gode løsninger, hver gang! Giver Rejsefeber vores bedste anbefaling."
Line Sandner, place2live
"Rejsefeber har arrangeret 3 grupperejser for vores virksomhed, og det har været helt fantastisk – hver gang. De har ydet helt exceptionel service og alt har klappet på hele turen. Vi bruger uden tvivl Rejsefeber igen til vores næste tur. 5 stjerner til Rejsefeber med tak for fantastisk service."
Lotte Munk, Solvo IT
"Jeg har været utrolig glad for vores samarbejde og for din altid glade og hjælpsomme tilgang til spørgsmål, ændringer osv. Jeg har aldrig haft sådan en opgave før - og jeg havde ikke klaret det uden jer! Jeg vil til en hver tid kontakte jer igen, hvis vi er så heldige at komme afsted igen - samt anbefale jer til hvem der måtte have behov for en rejse."
Dorthe Karlskov, Peter Larsens Kaffe
NB!

Hvis du bestiller to enkeltbilletter, skal du være opmærksom på, at hvis den ene flyvning af en eller anden grund ikke gennemføres som planlagt, afbestilles/ændres den anden flyvning ikke automatisk. Du skal selv ændre billetten! Hvis billetten ikke kan ændres, hæfter du selv for det tabte beløb.