Annonce:

Grupperejse & Firmatur Dublin

Vi booker fly, hotel, konference, arrangerer middage, udflugter og aktiviteter. Fortæl os om jeres ønsker, så finder vi det bedste tilbud frem til jeres firmatur.
Pakkesmart
Bestil tilbud her

Ring til os 70 23 70 69

Vi har åbent hverdage: 09.00-17.00
grupperejser@rejsefeber.dk

Dublin

Kan man forestille sig en bedre destination for en firmatur eller grupperejse end populære Dublin på Irlands grønne ø? Den sociale, gæstfri og livlige by er perfekt til virksomhedsrejser – og der er garanti for en konference med højt humør og gode grin. Gode forbindelser med direkte fly gør også Dublin til det smarte valg. Vi sammensætter et spændende program, som passer til gruppens interesser – og matcher jeres budget med gode hoteller, den rigtige service og eventuelt konferencemuligheder! Byen bobler af events året rundt, så det er en god idé at bestille fly og hotel i god tid.

Hvorfor booke sin personalerejse med os?
Læs mere om firmature med Rejsefeber her.

Irlands hovedstad Dublin er en moderne by med en lang og spændende historie og masser at se. Vi bestiller gerne en guidet tur som afsæt. Dublin er perfekt at bevæge sig rundt i til fods. I centrum finder I den bilfri bydel Temple Bar, et tidligere kunstnerkvarter, som i dag er fyldt med pubber, klubber, caféer og restauranter. Gennem Temple Bar løber hovedgaden Grafton Street, Dublins førende shoppinggade.
+

Nordfor flyder floden Liffey og deler byens centrum i to dele, men med seksogtredive broer, som krydser floden, er den let at krydse. Byen er fyldt med pubber, de fleste med levende musik: irsk folkemusik, popmusik, jazz med mere. Mod vest ligger den største attraktion i Dublin: Guinness-bryggeriet. Følg processen, hvor humle, korn, gæs og vand bliver forvandlet til den mørke drik. Prøvesmagning er selvfølgelig inkluderet i prisen. Vi arrangerer også besøg på The Old Jameson Distillery, som har fremstillet whiskey siden 500-tallet. Andre spændende seværdigheder inkluderer Dublin Castle med aner tilbage til 1200-tallet. Og gå ikke glip af fængslet Kilmainham Gaol, der var aktivt i perioden 1796-1924, og som i dag fungerer som museum og fortæller om husets faser. Flere film er indspillet her, fx ”The Italian Job”. Måske timer I jeres rejse til den 17. marts, hvor I kan opleve den fantastiske St. Patrick's Day med parade og festivitas i en hel uge. Dublins indbyggere klæder sig i grønt og fejrer løs på den lokale pub – hvis I har lyst, er det bare at kaste sig ud i det og feste løs (måske endda klædt i grønt?).

Kontakt os, og få et tilbud på en perfekt firmatur, gruppe- eller konferencerejse til virksomheden!

Hotelforslag

Gruppe- & konferencerejser

Rejsefeber Gruppe & Konference har siden starten af 1998 arrangeret over 8000 prisvenlige og vellykkede grupperejser. Vi bestiller alt – fra virksomhedens konferencerejse med fly, hotel, middage og arrangementer til foreningens flybilletter til Paris eller til andre destinationer i Europa.

Lav din forespørgsel her!

Ring til os 70 23 70 69

Vi har åbent hverdage: 09.00-17.00
grupperejser@rejsefeber.dk


Bestil tilbud her
 • FIRMATUR
  Vi er eksperter i skarpe tilbud på din næste firmatur! 
 • KONFERENCEREJSER
  Vi bestiller hele konferencerejsen eller dele af arrangementet.
 • GRUPPEREJSER
  Spar tid og penge – vi er eksperter i at udarbejde prisgunstige forslag til jeres næste grupperejse.

Kunder som har valgt at REJSE med os

 • tec_200x150.jpg
  Christina Sørensen Tec

  "Rejsefeber har arrangeret vores grupperejser flere gange. Vi har altid været super glade for Rejsefeber og deres fantastiske service!"

 • hk_200x150
  Malene Bjørnmose Friborg HK PRIVAT

  ”Tusind tak for samarbejdet, jeres altid positive og super gode service. Vi vil helt sikkert bruge Rejsefeber Gruppe & Konference igen.”

 • iata.png

Rejsefeber.dk er medlem af Rejsegarantifonden (nr. 2115), Danmarks Rejsebureau Forening samt indehaver af IATA-licens.

Rejsefeber ejes af Resia AB, som er en af Nordens største rejsebureaukæder. I moderselskabet Resia Travel Group AB indgår også Bengt-Martins AB samt varemærkerne Cruise Market og Hyttespecialisten. Resia Travel Group har hovedkontor i Göteborg og har IATA licens og er medlem af Rejsegarantifonden.

NB!

Hvis du bestiller to enkeltbilletter, skal du være opmærksom på, at hvis den ene flyvning af en eller anden grund ikke gennemføres som planlagt, afbestilles/ændres den anden flyvning ikke automatisk. Du skal selv ændre billetten! Hvis billetten ikke kan ændres, hæfter du selv for det tabte beløb.