Spar tid

Enkel bestilling og personlig service

Hurtigt svar

Unikt tilbud skræddersyet til jer

Samarbejder med de bedste

 

Grupperejse & Firmatur Dublin

Kan man forestille sig en bedre destination for en firmatur eller grupperejse end populære Dublin på Irlands grønne ø? Den sociale, gæstfri og livlige by er perfekt til virksomhedsrejser – og der er garanti for en konference med højt humør og gode grin. Gode forbindelser med direkte fly gør også Dublin til det smarte valg. Vi sammensætter et spændende program, som passer til gruppens interesser – og matcher jeres budget med gode hoteller, den rigtige service og eventuelt konferencemuligheder! Byen bobler af events året rundt, så det er en god idé at bestille fly og hotel i god tid.

Hvorfor booke sin personalerejse med os?
Læs mere om firmature med Rejsefeber her.

Irlands hovedstad Dublin er en moderne by med en lang og spændende historie og masser at se. Vi bestiller gerne en guidet tur som afsæt. Dublin er perfekt at bevæge sig rundt i til fods. I centrum finder I den bilfri bydel Temple Bar, et tidligere kunstnerkvarter, som i dag er fyldt med pubber, klubber, caféer og restauranter. Gennem Temple Bar løber hovedgaden Grafton Street, Dublins førende shoppinggade. Nordfor flyder floden Liffey og deler byens centrum i to dele, men med seksogtredive broer, som krydser floden, er den let at krydse. Byen er fyldt med pubber, de fleste med levende musik: irsk folkemusik, popmusik, jazz med mere. Mod vest ligger den største attraktion i Dublin: Guinness-bryggeriet. Følg processen, hvor humle, korn, gæs og vand bliver forvandlet til den mørke drik. Prøvesmagning er selvfølgelig inkluderet i prisen. Vi arrangerer også besøg på The Old Jameson Distillery, som har fremstillet whiskey siden 500-tallet. Andre spændende seværdigheder inkluderer Dublin Castle med aner tilbage til 1200-tallet. Og gå ikke glip af fængslet Kilmainham Gaol, der var aktivt i perioden 1796-1924, og som i dag fungerer som museum og fortæller om husets faser. Flere film er indspillet her, fx ”The Italian Job”. Måske timer I jeres rejse til den 17. marts, hvor I kan opleve den fantastiske St. Patrick's Day med parade og festivitas i en hel uge. Dublins indbyggere klæder sig i grønt og fejrer løs på den lokale pub – hvis I har lyst, er det bare at kaste sig ud i det og feste løs (måske endda klædt i grønt?).

Kontakt os, og få et tilbud på en perfekt firmatur, gruppe- eller konferencerejse til virksomheden!

Dublin temple bar
Dublin bridge
Dublin colourful doors
Ireland college
Oplev mere i Dublin
BUS OG GUIDE MØDER JER I LUFTHAVNEN
BUS OG GUIDE MØDER JER I LUFTHAVNEN

Når I er landet i Dublin, behøver I ikke lede efter taxier eller tog. En bus møder jer, når I er landet, og kører jer smidigt til det centrale Dublin og jeres hotel. Der er mulighed for at tilføje sightseeing allerede her på den første tur til hotellet. Uanset om I vælger guidning eller ej, giver busturen jer et første og spændende overblik over byen.

SIGHTSEEING
SIGHTSEEING

Dublin er en charmerende by, der er let at finde rundt i – med mange spændende steder at besøge. Vælg mellem en guidet tur med bus eller en tur til fods gennem byen. På den guidede tur får du indblik i Dublins historie og Irlands udvikling. Mens interessante bygninger passerer forbi uden for busvinduet, fortæller guiden blandt andet om Dublins vikinger, der grundlagde byen i år 841. Og så får I løbende gode pubtips! Og måske skal turen rundes af med et besøg på Old Jameson Distillery, hvor I kan høre om den irske whiskeyproduktion?

TRADITIONEL IRSK MUSIK, DANS OG MAD
TRADITIONEL IRSK MUSIK, DANS OG MAD

Oplev en aften i vaskeægte, traditionel irsk stil! Her kombineres middag, dans og livemusik i hyggelige og indbydende omgivelser. En aften fyldt med højt humør, liv og underholdning, som du sent vil glemme!

KONFERENCE
KONFERENCE

Det er en effektiv måde at disponere tiden på, hvis I placerer konferencen på jeres hotel. I slipper for at skulle finde overtøjet frem og afsætte tid til transport. Det er ganske enkelt smart og praktisk! Baseret på jeres ønsker, budget og interesser anbefaler vi et prisgunstigt hotel med det rigtige serviceniveau. En konference i udlandet giver ofte et nyt perspektiv på tilværelsen og giver konferencen yderligere en dimension.

SKATTEJAGT I DUBLIN
SKATTEJAGT I DUBLIN

Denne skattejagt er en unik oplevelse for besøgende, der gæster Dublin. Alle ledetråde er knyttet til kendte vartegn, historiske pladser og andre spændende steder. Jagten er ikke svær. Fokus er på, at deltagerne skal have det sjovt på denne teambuildingaktivitet. Alle ledetråde er på engelsk, og skattejagten sker i og omkring St. Stephens Green-parken i Grafton Street-området. Skattejagten tager ca. 1,5 time og slutter på en pub i det centrale Dublin, hvor resultatet bliver præsenteret.

BESØG I GUINNESS STOREHOUSE
BESØG I GUINNESS STOREHOUSE

Besøg det bryggeri, der stadig den dag i dag producerer Guinness – Irlands sorte guld. Guinness er en af Irlands førende eksportvarer og et symbol for Dublin. Den selvguidede tur på bryggeriet afsluttes med en god pint helt oppe i Gravity Bar, hvor udsigten over byen er fantastisk. Grundlæggeren, Arthur Guinness, har sin helt egen dag – Arthur’s Day, som fejres den sidste torsdag i september.

WHISKEYPPRØVESMAGNING
WHISKEYPPRØVESMAGNING

Oplev en whiskeyprøvesmagning på pubben Against the Grain med en ekspert fra The Celtic Whiskey Shop. Her kan du prøvesmage tre forskellige whiskeysorter: Kilbeggan, Connemara, Powers eller Bushmills. Undervejs fortæller vores ekspert om de forskellige whiskeysorter og deres egenskaber. I får også serveret snacks. Efter ønske er det også muligt at kombinere aktiviteten med en frokost.

VINTAGE TEA TOUR
VINTAGE TEA TOUR

Tag med tilbage i tiden, og oplev Dublin fra en klassisk dobbeltdækker fra 1960'erne. I løbet af turen er der god mulighed for at se mange af Dublins berømte vartegn, samtidig med at I får serveret en traditionel Afternoon Tea om bord. I selskab med lækre scones, sandwichsnitter og udsøgt bakværk oplever I en ny dimension af Dublin.

UDFORSK DUBLIN PÅ EGEN HÅND
UDFORSK DUBLIN PÅ EGEN HÅND

Fornøjelsen ved at slentre gennem Dublins gader på egen hånd må ikke undervurderes. Til fods  kan du ofte opleve mere og finde de pittoreske caféer uden for de vanlige turistgader. Gå en tur langs floden, og smut derefter ind på en pub for at blende ind blandt den venlige og hyggelige lokalbefolkning.

Se mere
Luk

{{::webSiteStrings.booking_request}}

{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent_text}}
{{::webSiteStrings.booking_request_not_sent}}
"Turen kunne nærmest ikke have gået bedre. Tror det er sjældent at alt klapper så godt som det gjorde. Så vi er meget glade og tilfredse, og vil helt sikkert anbefale jer til andre. Så tusind tak for hjælpen."
Louise F. Holm-Pedersen, Jysk Pension
"Skulle jeg en anden gang få behov for et rejseselskab – eller høre om andre der får det – henviser jeg meget gerne til Rejsefeber.dk – og meget gerne til dig, som har været super at arbejde sammen med igennem dette forløb."
Rene Schneider, Hjørring Produktionsskole
"Tak til Rejsefeber – Super dialog, attraktive udbud og gode løsninger, hver gang! Giver Rejsefeber vores bedste anbefaling."
Line Sandner, place2live
"Rejsefeber har arrangeret 3 grupperejser for vores virksomhed, og det har været helt fantastisk – hver gang. De har ydet helt exceptionel service og alt har klappet på hele turen. Vi bruger uden tvivl Rejsefeber igen til vores næste tur. 5 stjerner til Rejsefeber med tak for fantastisk service."
Lotte Munk, Solvo IT
"Jeg har været utrolig glad for vores samarbejde og for din altid glade og hjælpsomme tilgang til spørgsmål, ændringer osv. Jeg har aldrig haft sådan en opgave før - og jeg havde ikke klaret det uden jer! Jeg vil til en hver tid kontakte jer igen, hvis vi er så heldige at komme afsted igen - samt anbefale jer til hvem der måtte have behov for en rejse."
Dorthe Karlskov, Peter Larsens Kaffe
NB!

Hvis du bestiller to enkeltbilletter, skal du være opmærksom på, at hvis den ene flyvning af en eller anden grund ikke gennemføres som planlagt, afbestilles/ændres den anden flyvning ikke automatisk. Du skal selv ændre billetten! Hvis billetten ikke kan ændres, hæfter du selv for det tabte beløb.